Автор Тема:  ЯДОСАНА !!!  (Прочетена 4145 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен iva_moni

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 17
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
ЯДОСАНА !!!
« -: Юли 15, 2015, 16:47:09 »
Здравейте
Искам да споделя следния проблем-на 15/6 внесох документите за издаване на протокол за следващите 6м.Това ми е първото подаване на документи след първоначалния протокол .От понеделник звъня поне 100 пъти/да не казвам как никой не отговаря и съм супер  бясна /, но най-накрая намерих човек и ми се отговори , че днес протоколи от НЗОК не са идвали .Питам аз , какво да правим след като последната опаковка е получена на 13/6 , и по всички правила аз днес не  трябва да имам лекарство.Нали законния срок е 30 календарни дни или аз бъркам? Ако е така ,съм решила утре ако не излезе протокола ,да  сезирам всички възможни институции , които не си вършат работата ,за която аз и всички ние данъкоплатци плащаме.Като нищо и медиите ще призова-това е пълно безобразие и подигравка с живота на хората.Извинявам се за тона , сигурно съм много крайна, обаче нервите ми вече са опънати до краен предел.Разбира се имам резерви на Виреад, но не е в това въпроса.Моля, ако някой има инфо да ми пише.Благодаря предварително!
На лечение с Виреад от 19/1/2015

Неактивен nasko83

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 42
    • Профил
Re: ЯДОСАНА !!!
« Отговор #1 -: Юли 17, 2015, 00:07:05 »
Здравей и аз имах подобен проблем! На второто 6-месечие ме забавиха с протокола и трябваше да търся резерви от други хора във форума. Грешката беше на лекуващия лекар, не  на НЗОК. По принцип знам, че трябва да се получи протокола до 30 дни, но при мен стана малко кофти че подадох точно документите преди Велик ден и се позабавиха. Поне имаш резервни, аз и това нямам! Но в нашата глупава държавица явно това е напълно естествена практика за съжеление, хората сами да се снабдяват с хапчета и др. И аз като теб звънях но без успех. Не се нервирай, а се запаси с резерви за поне месец че не се знае... Успех!
HAPPINESS,
ONLY REAL
WHEN SHARED

Неактивен iva_moni

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: Юли 17, 2015, 09:46:36 »
Да напълно си прав-нервите тепърва ще ми трябват.Това което ме вбеси тотално беше пълното безхаберие и отказ от съдействие от страна на тези бюрократи.Било отпускарски сезон и прочие....Ами ако беше животоспасяващо и абсолютно наложително да се приема в определено време-какво, да умираме ли защото някой не си върши работата за която му се плаща.Хиляди администратори стоят на щат и си получават парите от нас данъкоплатците и най-нагло ти се хилят в лицето -ей това направо ме докарва до лудост.Но в крайна сметка нямам никакъв друг полезен ход, а просто да чакам и да се надявам на собствения си късмет .Благодаря за подкрепата. :flowers:

Неактивен nasko83

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 42
    • Профил
« Отговор #3 -: Юли 20, 2015, 18:07:26 »
мда, за съжеление бюрокрацията в България я няма никъде другаде! Мисля, че на никой не му дреме много за нас болните, това го показаха и лекари и администратори и прочие!  :sad3:
Не знам, за жалост все повече мисля за бягство в чужбина - поне докато разуча нещата ще трябва да търпя още некадърни, смешни доктори и бюрократи....е да не навлизаме в подробности, че темата няма край! Успех и карай напред  :congrats:
HAPPINESS,
ONLY REAL
WHEN SHARED

Неактивен iva_moni

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: Юли 21, 2015, 12:39:15 »
Благодаря, най накрая излезе пустия му протокол  :smile:
Не знам , ако всеки път е така .......явно трябва да си зареден с огромна доза търпение към цялата система.
Благодаря отново за съчувствието.
Е на всички Ви желая прекрасно лято , с много положителни емоции!  :flowers:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007