Здравейте
Искам да споделя следния проблем-на 15/6 внесох документите за издаване на протокол за следващите 6м.Това ми е първото подаване на документи след първоначалния протокол .От понеделник звъня поне 100 пъти/да не казвам как никой не отговаря и съм супер бясна /, но най-накрая намерих човек и ми се отговори , че днес протоколи от НЗОК не са идвали .Питам аз , какво да правим след като последната опаковка е получена на 13/6 , и по всички правила аз днес не трябва да имам лекарство.Нали законния срок е 30 календарни дни или аз бъркам? Ако е така ,съм решила утре ако не излезе протокола ,да сезирам всички възможни институции , които не си вършат работата ,за която аз и всички ние данъкоплатци плащаме.Като нищо и медиите ще призова-това е пълно безобразие и подигравка с живота на хората.Извинявам се за тона , сигурно съм много крайна, обаче нервите ми вече са опънати до краен предел.Разбира се имам резерви на Виреад, но не е в това въпроса.Моля, ако някой има инфо да ми пише.Благодаря предварително!