Автор Тема:  GR-MD-02 лекарство в изпитателна фаза за reverse на цироза, потенциал или балон?  (Прочетена 6007 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен jkolev

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Чернодробна стеатоза
Здравейте, нов съм във форума,
Приятно ми е да се запознаем. Жеко Колев съм. Вчера рисърчвах за нови възможности за ефективна дегенерация на фиброза и цироза и достигнах до следното:
Някакво лекарство което се нарича GR-MD-02 патентовано от някаква американска компания листната на борсата на всичкото отгоре, и се зачудих...
Ето една от последните им статии:
http://investor.galectintherapeutics.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=979341

Какво мислите?

OFF TOPIC: Иначе за мен малко. Доколкото знам от минали ми изследвания нямам нито B нито C вируса, но сам, от глупост систематично съм си увреждал черния дроб през последните 5 години. Аз - във в рамките на 4 години вече за втори път съм диагностициран със лека форма на хепатит АСАТ АЛАТ м/у 500 и 1000. И сега отново съм на Трансметил и хепапротектори. Първия път откровено казано само от алкохол. Втория път комбинация с алкохол и транквиланти. Говоря за системна употреба.
Ще споделя моята история подробно в раздела "Алкохолен Хепатит" по-късно - някой ако има опит с това да ми помогне. Иначе ходя на психотерапия (вече).

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007