Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

Използване на котешки нокът /Cat's claw/ за стимулиране на имунната система

<< < (3/3)

болен-здрав:
Кситрио можеш ли да кажеш нещо за тоя медикамент?
Благодаря предварително!

http://media.muskuli.com/category/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BB-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BE%D0%BD.html#.VbKmkslIm0B

болен-здрав:
Здравейте!
Някой може ли да ми каже, какви са страничните ефекти при зефикс?
На зефикс съм от 7 месеца.
Благодаря!

Черен ангел:
Здаравейте!     Искам да попитам някой от вас пил ли е масло от бял трън при Хроничен хепатит Б като хепапротектор и дали може да се приема едновременно с лечение от Тенофовир Дизопроксил? Благодаря предварително! :smile: :girl_in_love:

roni_c:
Здравей,маслото както и всякакви други екстракти от бял трън са си хранителна добавка и няма проблем да се приемат като хепатопротектор.Друг е въпросът дали има нужда да се приемат хепатопротектори при лечение с тенофовир,спомням си в разговор с професор Антонов,че в началото на лечението с тенофовир ми беше казал,че няма нужда от приемането на хепатопротектори.По-скоро е необходимо и полезно да се приемат имуностимуланти според мен.

Черен ангел:
Благодаря за отговора!  Дали може да предложите някои имуностимулатори за предпочитане?   :wink3: :girl_in_love:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия