Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Хипертермия!?

(1/2) > >>

Dingo:
Подлагал ли се е някой на такъв модел на лечение и изобщо чували ли сте за това. Поразрових се из нета и намерих писания за един професор от Новосибирск, който щял да идва и в България. Та същия експерементирал от 30 години лечение най-вече на ракови заболявания, но твърди, че със същия ефект могат да се борят хепатити. Под пълна упойка те потопяват във вана с температура на водата 43 градуса за 18 минути. Така само болните клетки и другите гадини след ден два измирали. :fight:

irena:
 И аз го четох но нямам никаква идея как се процедира и какво се получава в краина сметка с пациента.И дали изобщо ще се изчисти вируса.Моя мъж вдигна 41 градус като беше на Боцеплевир и едва оживя и едва го спасиха та незнам как се идържа на 45 градуса.

Силвия Станиславова:
Четох и преди години,че метода е напълно ефикасен за някои видове ракови заболявания. Сега разбрах,че е добър и за хепатити(прочетох). Има много частни клиники,където се използват(включително и този метод с хипертермия) за лечение на онкологични заболявания и са доусъвършенствали методите. Та чувам добри неща много.

И ако аз можех да се подложа за хепатита,бих го направила. ТРябваше по-рано да се ояви тоя лекар в БГ(говоря за братушката). Че сега съм вече на лечение:)

 :witch:

Ме:
Било е патентовано лечение, но патента не е подновен и е изтекъл. http://www.google.com/patents/US6347633
От близо година във Варна има клиника, която използва този метод. Някой дали я е посещавал?

Силвия Станиславова:
Коя е тази клиника?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия