Условия за Регистрация

Моля, преди да пристъпите към регистрация на потребител, прочетете условията:

Всички съобщения в тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Не публикувайте груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия Интернет доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи.

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни.

Моля, преди да публикувате отговор, нова тема или ако срещнете трудности, прочетете темата в раздел Общи теми: "Препоръки при използване на форума".

След като направите регистрацията си, на посочения от вас имейл адрес, ще бъде изпратено писмо с информация за това, че Вашата кандидатура е получена. Всяка регистрация подлежи на верификация и одобрение от администраторите на форума.
Преглеждането на новите регистрации и одобрението им се извършва ръчно. Поради тази причина е възможно кандидатурата Ви да бъде одобрена до 24 часа след регистрацията Ви във форума!
Ако използвате невалиден имейл адрес или подигравателно потребителско име, Вашата кандидатура няма да бъде одобрена. След като Вашето потребителско име бъде одобрено, ще получите имейл, който ще Ви информира, че вече можете да използвате своето потребителско име във форума.

Всички потребителски профили на новорегистрирани потребители, които не са използвали нито веднъж своя профил (не са се логвали с потребителското си име и паролата си), се изтриват 3 дена след регистрацията.

Премахват се и потребителски профили на посетители, които не са посещавали форума (не са се логвали с потребителското си име и паролата си) повече от 2 години, и не са писали нито един пост във форума.

Всеки потребител има право да редактира своя пост 12 часа след публикацията му. След като изминат 12 часа от първоначалното му публикуване, постовете могат да бъдат редактирани само от администраторите и модераторите на форума. Ако са минали повече от 12 часа от пускането на Вашия пост и Вие искате да го редактирате или изтриете, моля, обърнете се към администраторите или модераторите на форума. Ако искате Вашия потребителски профил да бъде изтрит, обърнете се към администраторите на форума. Администраторите могат да изтрият Вашия профил, ако не сте стартирали постове с него. Потребителските профили, от които са стартирани постове, няма да бъдат изтривани.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас, използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Преди да започнете да използвате форума, прочетете темата с препоръките и правилата за използване на форума. Те се намират на този адрес: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=262.0

Избирайки Приемам условията... вие приемате горепосочените условия

Напомняме отново, че преглеждането на новите регистрации и одобрението им се извършва ръчно. Поради тази причина е възможно кандидатурата Ви да бъде одобрена до 24 часа след регистрацията Ви във форума!


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007