Благодаря! За сега нямам някакви особени проблеми. Лечението започна в болницата , под наблюдение. Първият ден ми сложиха само интерферона, за да видят как ще го понеса. Очаквах четири часа след инжекцията да се проявят някакви странични реакции, но напротив. Имах преди това главоболие, което изненадващо спря. До сутринта нямах никакви проблеми и се чувствах много добре. Взех и хапчетата рибавирин и отново нищо. На следващия ден имах адско главоболие , придружено с гадене,и леки болки в ставите. Така също започнаха да ме болят и бъбреците. В сряда ми сложиха втората инжекция. целият ден се чувствах много добре, но вчера главоболието беше непоносимо. Наложи се да взема аналгин , който малко ме успокои. Изненадата беше снощи късно . Без никаква причина/ чувствах се сравнително добре, а и съм много силен характер/ изпаднах в едно състояние, което не мога да си обясня. Бях някакси объркана, необяснимо отчаяна и безсилна да продължа лечението. Всичко продължи около минута, две. Необяснимо е , защото нямах някакви силни болки или нещо друго, което да ме извади от равновесие. Напротив. Днес всичко е наред. Единствено се чувствам отмаляла и без сили, но това е най -малкият проблем.