Здравейте,
първо извинете, че в предния си пост по тази тема явно са ми пречили пръстчетата и нещо енигматично звучи изказът ми. Не се и сещам как да си го редактирам.
Както и да е.
В този форум има достатъчно информация. Има и конкретна информация от практически характер: кой лекар къде приема, кога приема, колко чини приемът, защо го няма, кога ще се върне, как да се предпазиш от поредния номер, дето Системата ти го крои априори, и т.н. На мен това ми е много важно, защото е от първо лице и е съвсем вярно с действителността.
И на много други места има много информация - аз чета и английски, и руски публикации. Предлагала съм и да превеждам.
Кой и как ще си избира информацията, която да ползва, си е въпрос на личен избор.
Какво освен информация има в този форум, писах в "моята" тема, сега просто ще го копирам:
Здравейте
Като ми попремина еуфорията, се върнах на първа страница и изчетох всичко.
Едва сега усетих колко трудно всъщност ми е било да извървя тази част от пътя.
Благодаря ви за подкрепата, съветите, умерения оптимизъм, здравия реализъм и добронамереността, с които сте ми помагали да стигна до тук.
По-леко ми е, като зная, че мога да разчитам на всичко това и в остатъка от битката с хепатита.
Дани
Е, това е.
Дани