Автор Тема:  Предложения за промяна на правилата при задаване на въпроси към доц. Антонов  (Прочетена 23034 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен tetibulka

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
Всъщност аз предложих да дискутираме след публикуването на отговора на доцента (вижда се десетина поста по-рано).
Не чувствах, че нарушавам правилата драматично, когато след публикувания отговор и последвалия въпрос, се включих по-скоро шеговито, за да кажа, на Невал, че въобще не е добра идея да задава въпроса "колко ми остава". Повярвайте, достатъчно съм мислила по темата, мога и експозе от 20тина страници съвсем на сериозно да напиша.
Формално погледнато, да, наруших правилото, но не беше за да размия темата, а по-скоро за да ободря Невал. Е, той ми отговори подобаващо - така не са ме порицавали от едно комсомолско събрание през 1987 година насам (пушех в голямото междучасие).

Иначе, както кажете, така ще постъпвам оттук нататък. Аз обичам да има правила, които да спазвам.

Дани
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 20:53:49 от tetibulka »
Hang in there.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Тъй като се появиха и оплаквания от друго естество, вече нанесох промени по правилата за задаване на въпроси, както и в самия раздел. Това са новодобавените правила:
...
3. След като даден потребител стартира тема с нов въпрос към доц. Антонов, никой друг потребител не трябва да пише пост в тази тема, преди първо да е отговорил доц. Антонов.
...
4. Ако доц. Антонов отговори на зададен въпрос в дадена тема и потребителя, задал въпроса иска да зададе доуточняващ въпрос по същия казус, то след задаването на този доуточняващ въпрос, никой друг няма право да пише в темата, преди доц. Антонов да отговори на зададения допълнителен въпрос.
...
6. Всяка тема, в която доц. Антонов е отговорил на зададения въпрос ще се заключва една седмица след неговия отговор, в случай че потребителя стартирал темата не зададе доуточняващ въпрос.
...
11. Всеки потребител може да задава най-много два въпроса на седмица, с цел всички останали потребители също да имат възможност да зададат своите въпроси, и същевременно въпросите да не станат прекалено много за дадената седмица. Доуточняващите въпроси във вече стартирана тема не се броят, ако са зададени от потребителя, стартирал темата.
...

Темата с правилата вече не се нарича "Препоръки", а "Правила". Ето и линк към нея и моля всеки да я прегледа: Важно: Правила при задаване на въпроси към доц. Антонов

Всички отговорени теми, които не чакат отговор от доц. Антонов са заключени.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Neval

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 168
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
 :laugh:
Предлагам при въпросите към доц. Антонов  да излиза голяяяма емотиконка с бухалка и да има текст: "А ти чете ли правилата за задаване на въпроси към доц. Антонов?" :bye2:

Дано се запази тази рубрика.

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
 :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2:
Даже повечко бухалки може да сложим там! :chat:
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007