Привет на всички!
Имам нужда да споделям с вас, защото аистина разбирате за какво става дума.
Вече започнахме втория шестмесечен курс на лечение с Роферон. Документите подадох в РЗОК на 22.02, а протоколите получих на 31.03. с условието да преставя отново изследване на ТSH и при необходимост консултация с ендокринолог. В поданите документи резултата на 17.02. беше 0,19 UI/ML, но на 29.03. вече беше 0,045 UI/ML, а Free_T4 - 28.54. Ходихме на преглед при ендокринолог - естествено постави диагноза Хипертириодизъм, изписа й да пие Пропицил /3х1/ за шест месеца, като начало. Антителата МАТ /ТРО/ са в норма 9,77 при граници /0 - 34/.
Отслабна видимо /няма никакъв апетит/, почти постоянно е с главоболие, косата й остана наполовина- това може би са резултати от лечението и от нарушената функция на щитовидната жлеза.А сега от Пропицила сигурно има сърбеж по тялото и главата.
Мисля че успяхме да ограничим доста косопада с витамини Приорин екстра. Изпи една опаковка от 30 капсули и наистина вече не събирам по една шепа коси от пода. Поръчала съм опаковака от 60 капсули, за да пие още два пъти по месец. Не зная дали някой от форума е пил тези витамини /аз от интернет рабрах за тях/, но при нас подействаха.