Автор Тема:  Автоимунен хепатит-Sofia  (Прочетена 27404 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Автоимунен хепатит-Sofia
« Отговор #15 -: Октомври 19, 2015, 07:36:27 »
Софи, не си ме притеснила, казах ти го, за да го имаш в предвид и в бъдеще. :)

Аз ти предлагам следното-да изчакаш резултата от биопсията и тогава да се тревожиш кое от двете е- първична билиарна или автоимунен. Ако го караш така с нервите, ще си рухнала преди да ти излезе резултата, а това не е в твоя полза.
Каквото и да е, ( а може да не е нито едно от двете), може да се контролира с лекарства, добавки, правилно мислене и режим на живот. Не се предавай духом, защото това е, което ще те срази, не заболяването.

В тази връзка организираме Групи за подкрепа на пациенти, в гр. София , всеки последен петък от месеца. Ела, ако можеш да поговорим на живо.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен sofia

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Автоимунен хепатит-Sofia
« Отговор #16 -: Октомври 19, 2015, 15:59:00 »
Благодаря за подкрепата, по отношение силата на духа си много права, но май понякога е трудно постижимо, а зивиси и от човека. Със сигурност ще се опитам да съм по спокойна и по силна. Би било много хубаво да се видим и да поговорим и да поговоря и с други хора със сходни проблеми, но не съм от София, ако случайно се падне някой път да съм в София в края на месеца със сигурност ще дойда!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007