Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Моята история / Re: Хроничен хепатит Б
« Последна публикация от S_T - Октомври 22, 2023, 17:11:35 »
Чернодробните резултати са добре, но липсва днк тест за вирусен товар, който е важен.
Моите асат, алат и ггт също винаги са били в норма.
22
Неофициална информация- има проблем с доставките, които ще се подновят от декември. Междувременно лекарите променят протоколите за друг тенофовир, но трябва да се свържете с него/нея, за да уточите всички подробности.
Надали ще успееш да вземеш опаковка до 3 дни, пиши ми на ЛС да ти дам малко таблетки от моите.
23
Свързах се с фирмата-вносител и чакам отговор
24
На лечение съм / Re: Временно доплащане при получаването на Тенофовир по ЗК
« Последна публикация от dodi - Октомври 18, 2023, 19:12:28 »
Здравейте, днес отидох в аптеката да си взема Тенофовир Зентива и от там ми казаха, че няма внос на Зентива. И сега какво да правя, имам само 3 хапчета и след това как да продължа. Проверих в няколко аптеки, навсякъде ми казаха, че няма по складовете и няма внос. Става въпрос за Пловдив.
25
Завършено лечение / Добри новини при мен!!!
« Последна публикация от Dodo84 - Октомври 10, 2023, 06:05:43 »
Здравейте,един месец след края на лечението с Епклуса вирус не се открива.След три месеца ще повторя изследването.Силно се надявам да съм изчистил вируса.Пожелавам здраве на всички./Някой ако има въпроси за лечението си в Пловдив бих помогнал с това което разбрах за една година/
26
Моята история / Re: Хроничен хепатит Б
« Последна публикация от Ivanova - Октомври 08, 2023, 21:21:25 »
Здравейте,от месец 08.2023 г разбарх ,че съмносител на хипатит Вбеше най-гадната отпуска която съм имала.Тръгнах по лекари стигнах до болницата за да ми се направят нужните изследвания лежах 3 дни в Терапиятя в гр.Варна Предписано ми е д пия Легалон 3х1 и периодично да пускам асат ,алат .Чесно казано никой нищо не ми обясни от болницата колко ще се пие.Моля за вашето пояснение от покозателите на изследваниата ми.Благодаря предварително :flowers:

27
Моята история / Колко време да се пие чай от бял трън и чай от шипка?
« Последна публикация от DiNo - Октомври 08, 2023, 18:15:49 »

Здравейте група! 
Аз съм с остър хепатит Б, но ензимите поспаднаха и ме изписаха от болницата. Лекуващия лекар препоръча да пия чай от шипки по време на болничния престой, защото съдържа много витамин С.
Някой знае ли дали е добре да продължа с пиенето на чай от шипки всеки ден и ако да, за колко време? Трябват ли някакви почивки?
В болницата (без знанието на лекарите) започнах да си правя чай от бял трън, като варя 1 супена лъжица семена от бял трън в 400 мл. вода в продължение на 5 мин. След като престои до следващия ден, изпивам чая на два приема между храненията.
Имате ли информация дали е ок да се пие продължително, дали трябват почивки и някакъв личан опит с чая от бял трън?
Благодаря на всички в тази група и най-вече на организаторите и основателите на този прекрасен форум!
ДиНо
28
Превенция и заразяване / Re: Има ли риск?
« Последна публикация от Силвана Лесидренска - Септември 29, 2023, 19:21:18 »
Да, точно така.
29
« Последна публикация от dari2012 - Септември 29, 2023, 13:19:00 »
Благодаря за отговора, тоест ако капка кръв от ответния човек попадне на здрава кожа няма риск така ли да го разбирам.
30
« Последна публикация от Силвана Лесидренска - Септември 29, 2023, 08:06:12 »
За да настъпи евентуално инфектиране е нужно да има пряк контакт на кръв с кръв. Вие може да прецените дали е имало такъв.
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007