Здравейте, приятели!
Писала съм неведнъж във форума, че мой много близък приятел е с диагностициран хепатит С от 7 години и като канадски гражданин и адвокат получава вече н-брой откази за лечение в тази "бяла" държава.
Човекът ще си идва тази година през юни, като дотогава ще направим всичко възможно да възстановим здравноосигурителните му права и да влезе за биопсия в "Рилски". Така ще подадем документите му за лечение, като няма причина да не бъде одобрен. Работата е там, че след някой и друг месец той ще си замине, а регулярното изпращане на лекарства с Ди Ейч Ел ще му струва майка си и баща си.
Затова планът ми е да го изпратя оттук с пълен набор лекарства за първите 6 месеца, а после да му изпратя пратка за следващите 6 - наведнъж.
Молбата ми към вас е да съберем тези лекарства за първите 6 месеца.
Става дума за пегасис и копегус, като ще говоря с доц. Антонов да го предложат именно за тези медикаменти, за да не стане разминаване.
Дотука имам събрани 13 инжекции - по 5 от мен и Орфей и 3 от Хепи. С Орфей сме събрали близо 2 кутии копегус. Писала съм и на Ивчето и са надявам на отзив. Моля ви, потвърдете ако имате лекарства в повече, за да видим дали ще ни излязат сметките.
След продължаване на лечението на моя човек, ще върна на любезните спомоществователи заетите лекарства.
Благодаря!