Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 254509 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 577
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки
« Отговор #120 -: Септември 10, 2013, 19:36:35 »
 :smile: аз много изчетох по темата и разбрах че е много рисковано с билки да се лекува жлъчка,затова месец преди да започна лечение ми направиха лапароскопска операция и извадиха камък колкото малко кокоше яйце,представяш ли си какво щеше да ми се случи ако се бях лекувала с билки и тоя камък тръгнеше да излиза  :shocked1: така че първо помисли много добре преди да рискуваш  :smile: а и да добавя че с камъка мога да чупя орехи,толкова е твърд ,а тука чета за някакви меки камъчета ,което според мен е невъзможно,защото докато лежах в болница,на всички оперирани камъните бяха много корави,меки не съм виждала ,така че внимавайте с какво се лекувате  :smile:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
hКакво да кажа, колеги, аз съм за употребата на билки, ако помагат. А за да помогнат, трябва да се провери. Аз започнах да проверявам върху себе си от 2012 г, месец Юни. Проведох 4 чистения, следвайки съветите на бай Васил и с помоща на неговата рецепта.
Имаше ефект, даже м.02.2013 г след поредното УЗИ лекарят ми съобщи приятната за ухото новина, че нямам камъни в жлъчката. Аз започнах нездравословно хранене и след 4 месеца ме свалиха на земята при поредното УЗИ - пак камъни. След 2 месеца пак приложих рецептата и веднага - след 8 дни се проверих на УЗИ. Пак имаше камъни. После от медицинската комисия в работата ми ми съобщиха, че повече не ме искат с камъни в жлъчката - или ги махам оперативно, или безработен. Явно им се изчерпа търпението. Декември 2013 , 4 месеца след последното чистене отидох на УЗИ да кажат какво става. Е, камъните не само че се бяха възстановили, ами и станали повече (като големина) отколкото бяха през 2012 г лятото.
И се оперирах - лапароскопия.
Сега съм добре, но внимавам със забранените храни. И особено важно е да не се отпуснеш, че тогава следва запушване на жлъчни канали и наново кризи.
Това е. Съжалявям, ако съм обезверил някой, при мене обаче не се получи!

Неактивен ivcho33

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Re: Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки
« Отговор #122 -: Октомври 11, 2014, 13:49:10 »
Не си правете експерименти с тези неща. Мой приятел от месеци се чудеше дали да се оперира - имаше камъни и тиня в жлъчния мехур,  но нямаше кой-знае какви кризи. Направи курса на бай Васил, в резултат на което изкара някакви камачоподобни топчета - които са били в червата, а не в жлъчката. От съкретиранито на мехура повреме на тази зверска терапия получи възпаление и доста чести и остри кризи - камъните си бяха вътре. Реши се на лапароскопска операция за да не стане хронично или да се наложи някоя нощ да се оперира по спешност в някоя селска клиника. 1 седмица вече се възстановява много добре. Знам, че лекарите са против нетрадиционната медицина, но им вярвам, че няма нещо което да размекне жлъчни камъни и да ги изкара безпроблемно. Разберете, че рискувате живота си с тази рецепта - запушване на жлъчни канали...перфорации...възпаления...

Неактивен realmeal

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
Юни месец съвсем случайно ми откриха камък в жлъчката. Цели 25 мм. Кризи, да чукна на дърво не съм получавала.
Въпроса ми е към всички с по-големи камъни и ползвали билката на бай Васил, има ли шанс тази канара да я изкарам през 7-8 см каналчета или по-добре да не рискувам?
От юни насам пия едни чайове, дадени ми от много хвалена фитофармацевтка. За момента обаче камъка си е на място.
Здравей какво стана с твоят случай? Аз също имам големи камъни 25мм и 20мм ( нямам кризи или болки освен оригвания ). Виждам, че са отдавна постовете, но все пак да питам.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007