hКакво да кажа, колеги, аз съм за употребата на билки, ако помагат. А за да помогнат, трябва да се провери. Аз започнах да проверявам върху себе си от 2012 г, месец Юни. Проведох 4 чистения, следвайки съветите на бай Васил и с помоща на неговата рецепта.
Имаше ефект, даже м.02.2013 г след поредното УЗИ лекарят ми съобщи приятната за ухото новина, че нямам камъни в жлъчката. Аз започнах нездравословно хранене и след 4 месеца ме свалиха на земята при поредното УЗИ - пак камъни. След 2 месеца пак приложих рецептата и веднага - след 8 дни се проверих на УЗИ. Пак имаше камъни. После от медицинската комисия в работата ми ми съобщиха, че повече не ме искат с камъни в жлъчката - или ги махам оперативно, или безработен. Явно им се изчерпа търпението. Декември 2013 , 4 месеца след последното чистене отидох на УЗИ да кажат какво става. Е, камъните не само че се бяха възстановили, ами и станали повече (като големина) отколкото бяха през 2012 г лятото.
И се оперирах - лапароскопия.
Сега съм добре, но внимавам със забранените храни. И особено важно е да не се отпуснеш, че тогава следва запушване на жлъчни канали и наново кризи.
Това е. Съжалявям, ако съм обезверил някой, при мене обаче не се получи!