Имам много близка позната(65 годишна),която е с хепатит С вече близо 10 години.Запознах се с нея по повод на работата ми.Работя във фирма-най големият производител и разпространител на алое вера в света.Тя дойде в офиса ми преди 3 години,защото търсеше да си купува от България алое вера за пиене! Беше започнала( след прекъсване на лечението с интерферон) съпътстващо лечение с алое вера по препоръка на д-р Васант Лад(дъщеря и живее в САЩ и е присъствала на негова лекция).След 3-4 месеца пиене на натуралния гел на алое(не всеки гел от алое е качествен за пиене в големи количества!!!) чернодробните и стойности си влязоха в нормите,а тя се преобрази много в положителна посока!!Нямаше и помен от едва ходещата жена,която дойде с помоща на съпруга си в офиса!До сега е изпила около 80 литра за три години,гела е неизменна част от дневната и храна.Зная ,че пие и трансметила си непрекъснато!Разказвам ви тази история,защото съм много впечатлена от този резултат на алтернативна намеса в лечението! Ще се радвам,ако мога да помогна и на други хора борещи се с тази коварна болест,ако предпочетат тази помощ към лечението!Далече съм от мисълта,че гела от алое вера може да унищожи вируса напълно,но това е един начин за регенериране на черния дроб и поддържане на добър жизнен тонус!