Ели, имаш достатъчно съвети, но и аз ще споделя как воювах с болките. Може да ти хареса метода ми. Както се сещаш с връщането на вируса се върнаха и те, плюс безсънието, плюс нервите и т.н. Прочетох за компреси с чесън при болки в стави и мускули. Ето как : 6 скилидки се бланшират във вряща вода за минута-две. Веднага се посмачкват и се слагат по 3 върху две марлички, салфетки, каквото имаш и това се лепва във вдлъбнатината на свода на стъпалата (по средата с една дума.) Отгоре завиваш с някакъв найлон, обуваш чорапки и така си лягаш. Стъпалата предварително намазваш с нещо мазно, че чесъна гори. Сутринта сваляш. Вярвай ми, така спокойно и пълноценно не съм спала сигурно и като бебе. Това бе първата реакция, здрав, дълбок сън до сутринта. После постепенно дроба спря да се обажда, все по успешно раздвижвах крайниците, все по- рядко чупех чинии. Не зная дали е само от чесъна, ваимам и алое с мед и вино и легалон. Но за съня съм сигурна, защото след 2 месеца спрях компресите заради жегите (а и няма кой да ми каже колко време могат да се правят) и безсънието полека се върна. Но болките - не! (шшт, да не чуе дявола) Стискам ти палци да устискаш до края, малко остава! Поздрави!