Автор Тема:  Руско лекарство бори хепатит С за 1 месец  (Прочетена 26793 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен pamche

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 980
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
МОСКВА - Руски учени от Урал създадоха лекарство, което може да пребори хепатит С за един месец.

Това съобщи за агенция ТАСС-Урал един от създателите на медикамента - член-кореспондентът Сергей Радионов. По думите на учения в света няма аналог на лекарството.

Медикаментът се базира на уникалното вещество алфа-фетопротеин, което напълно унищожава клетката на вируса. В резултат болният може да бъде излекуван напълно от хепатит С само за един месец, при това без усложнения и последствия за организма.

В момента съществуват само няколко медикамента за борба с опасното заболяване. Тяхната ефективност е ниска, тъй като не могат да проникнат в клетката, където се намира вирусът, както прави това алфа-фетопротеинът.

Разработката на медикамента, чието име не се съобщава, започнала през 1987 година. Той е патентован и се очаква да излезе на пазара през 2012 година. Препаратът е тестван и върху хора, заразени с вируса на СПИН - ХИВ.

Екипът на Радионов твърди, че след проведен курс на лечение в кръвта на пациентите не бил открит вирусът, който причинява имунна недостатъчност.

“В това направление обаче тепърва предстои да се работи. Не е изключено в бъдеще да бъде създадено лекарство, което да може да унищожава ХИВ вирусите”, казва Родионов.

Сред най-известните хора, признали, че са заразени с хепатит С, е звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа” Памела Андерсън. През 2002 г. блондинката заяви, че е пипнала опасния вирус от бившия си съпруг Томи Лий, когато си направили татуировка с обща игла.

Рокмузикантът отрича да е заразен с вируса, който често прогресира до цироза и рак на черния дроб. “След като разбрах, че съм болна от хепатит С, осъзнах колко е важно да знаеш дали си заразен или не. Само така можеш да вземаш правилните решения за своето здраве и целия си живот изобщо”, сподели актрисата.

источник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1087780
                 http://news.data.bg/12/health/273095/

пс:
ако някой е спец по руски да се разрови за повечко инфо ще е добре  :smile:
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 19:31:11 от pamche »
Известен с това , че не е известен !

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
Re: Руско лекарство бори хепатит С за 1 месец
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2011, 19:38:13 »
Отказал съм се да вярвам на такива информации. Особено пък от такива източници. Ако иска някой, нека да се разрови.
Ако това лекарство е ефективно и наистина такова, каквото се твърди да е, със сигурност ще излязат информации и по английските сайтове. Досега многократно съм се ровил след информации за разни руски лекарства, за които никой не е чувал, и ефекта винаги е бил един и същ.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 49
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2011, 20:21:19 »
Както казват :много е хубаво, за да е истина.
 Ето май по- сериозни публикации по въпроса :
http://www.pravda.ru/news/health/21-10-2011/1096168-hepatitis-0/
http://www.novoteka.ru/r/Medicine/Hepatitis
http://www.rg.ru/2011/10/21/reg-urfo/lekarstvo-anons.html

Ето и самото лекарство:

Профеталь® (альфа-фетопротеин сухой) - оригинальное патентованное дозированное лекарственное средство,
http://www.blotos.ru/pharm/description/profetal/
http://www.ekadoctor.ru/publication/32

Радо, би ли могло да се направи запитване от страна на сдружението, патентовали са го все пак и изглежда реално?
Поздрави!

Неактивен dimizano

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 342
  • "Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2011, 20:33:58 »
Да ще е интересно да разберем.Надявам се, че ще помогне и на болните от хепатит Б.Хубаво да се види,че се правят нови неща, които ще са конкуренти на сегашните медикаменти и от там дано подбият и цените на сегашните за да станат по достъпни за нас пациентите.

Неактивен Svi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 120
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2011, 21:52:29 »
Руснаците винаги са били напред и ще бъдат
но нека не се радваме преди да видим доказани резултати
Четох какво ли не на Норбеков и доста други (сега не се сещам имената)
Йогите също са нещо дето не е за пренебрегване
Надеждата и позитивното мислене е половината от борбата  :love5:

Сви

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
  • Публикации: 302
    • Профил
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2011, 23:31:05 »
А не - това вече трябва да е истина!! Крайно време е някоя небивалица да се окаже вярна,  всяка гадост която има начало трябва да има и край .... Стискам им палци на руснаците

Неактивен ivan 8031

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2011, 00:00:25 »
Уважаеми дами и господа!
Вие сте на интернет страницата на нови медицински технологии.
АД "INMT" е научна и производствена база на Института по имунология и физиология UB RAS.
Нашият институт разработва, произвежда и успешно въведен в клиничната практика само на наркотици в света въз основа на протеина алфа fetoprotin АФП.
Употребата на лекарствата  алфа-fetoprotin позволява за лечение на сложни заболявания.
Основната активна съставка в Алфа fetoprotin протеин, предаде АФП.
Резултатите от лечението ни от лекарството всеки ден се разклаща на научна и медицинска общност.

За дълго време, малки обеми и високите цени на ограничен кръг от лекари и пациенти, които не могат да си позволят лечение със лекарства, съдържащи АФП.
списък на клиники и лекари, които използват за лечение  Alfa fetoprotin се разширява всеки ден.

Заболяване, при което лечението лекари използват лекарства  алфа-fetoprotin

Хронична оклузивна болест съдови (thromboangiitis, заличаване endarteritis, атеросклероза, и инфекциозно-алергични артериит

Автоимунни и алергични заболявания (улцерозен колит, автоимунен тиреоидит, автоимунен хепатит, системна collagenosis)

Хепатит (вирусен хепатит B и C, цироза)

Онкологични заболявания (рак на гърдата, на простатата, на стомаха, устната кухина, бъбреци, кожа и лимфом)

Също така, лекарството е намерил нейното прилагане в спортната медицина, мобилни технологии, корекция на биологичната възраст (подмладяване)
http://afp-terapy.ru/index.php   :chat:
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 00:18:46 от ivan 8031 »

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2011, 07:42:49 »
Уважаеми дами и господа!
Вие сте на интернет страницата на нови медицински технологии.
АД "INMT" е научна и производствена база на Института по имунология и физиология UB RAS.
...
Може би трябва да уточниш, че превода е от Google Translate, защото има доста пропуски.

В почивните дни и аз ще се опитам да се разровя по темата.

Поздрави,
Радо

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Публикации: 657
    • Профил
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2011, 10:08:58 »
Какво трябва да се преведе, аз съм с руска филология?
Разгледах първия линк и съм съгласна с Ради, че и да го преведа това много няма да промени за нас вмомента! Като цяло вярвам, че в Русия всичко е възможно! Но и има един такъв лаф: "В Известиях нету известий, а в Правде нету правдьi" .
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 10:31:23 от Орфей »

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2011, 10:30:08 »
Какво ще правят големите гиганти като РОШ?! :shocked1:

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2011, 12:09:04 »
Орфей, би ли прегледал и другите линкове, все пак аз прочетох внимателно преди да ги пусна. Новото за това не ново лекарство е, че лекуват хепатитите и спина с него.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2011, 13:12:57 »
Да, видях ги всичките. Лекарството е разработвано от 20 години пише. Дори го има в продажба май: http://www.vidal.ru/poisk_preparatov/profetal.htm - пише че го има в аптеките, но никъде не пише тук за Спин и хепатит Ц. Мен ме съмнява, защото видях, че е още във фаза на изследвания, където се говори всичко за да се отпуснат пари за още изследвания.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2011, 16:44:32 »
Профеталь – регулятор иммунитета нового поколения

Профеталь® (альфа-фетопротеин) - это новейший революционный лекарственный препарат, не имеющий аналогов в мировой практике.
Альфа-фетопротеин (АФП) - препарат для лечения многих сосудистых, аллергических, гастроэнтерологических и инфекционных заболеваний.
Заболевания, в лечении которых врачи применяют препарат альфа-фетопротеин:
Хронические окклюзионные заболевания сосудов (тромбангииты, облитерирующие эндартерииты, атеросклероз и инфекционно-аллергические артерииты;
Аутоиммунные и аллергические заболевания (неспецифический язвенный колит, аутоиммунный тиреоидит, аутоиммунный гепатит, системные коллагенозы);
Гепатиты (вирусные гепатиты В и С, цирроз печени);[/color]
Спортивная медицина;
Коррекция биологического возраста (омоложение).

Гепатиты
/color]При лечении хронических гепатитов установлено[, что использование препаратов АФП в комплексе терапевтических мероприятий способствует улучшению свертывающей системы крови, снижению уровня общего и прямого билирубина, трансаминаз, a-амилазы, IgG, а так же улучшению функциональных проб печени (сулемовая, тимоловая). Перечисленные эффекты обусловлены тем, что регенерация поврежденных гепатоцитов протекает при участии АФП, синтезирующегося в печени и влияющего на продукцию альбумина.
При применении в сочетании с противовирусной терапией эффект препарата связан с подавлением аутоиммунных реакций в печеночной ткани. Кроме того препарат является мощным индуктором регенерации гепатоцитов.
Использование препарата в комплексном лечении хронических гепатитов (в т.ч. хронических вирусных гепатитов):
защищает клетки печени от повреждения и способствует их восстановлению.
способствует сокращению сроков лечения при хронических вирусных гепатитах до 4 недель,
удешевляет лечение и снижает количество побочных эффектов при стандартных схемах терапии.

способствует снижению воспалительных процессов в печени.
целенаправленно доставляет интерфероны в клетки печени.
Введение препаратов осуществляется внутримышечно в течение 30 дней ежедневно в следующих дозировках: интерферон альфа 2b - 3 млн. МЕ (по усмотрению лечащего врача) и АФП 150 мкг (2 флакона). Перед введением препарат интерферон альфа 2b предварительно разводится 2 мл 0,9% NaCl или 2 мл воды для инъекций, после чего раствор интерферон альфа 2b вводится во флакон с АФП и смешивается, время экспозиции 10-15 мин.
Побочное действие: при применении по показаниям и в рекомендуемых дозах реакции на введение препарата не отмечалось. NOTA BENE! В процессе лечения могут возникать реакции, подобные реакциям на введение интерферонов. Это гриппоподобные состояния и повышение температуры тела до субфебрильных цифр. Терапия стандартная, симптоматическая (анальгетики). При длительно не проходящей температуре, можно подозревать онкологический процесс, так как препарат является опухолевым маркером на рак печени. Возможно обострение вируса простого герпеса. Терапия стандартная (зовиракс и т.д.).

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #13 -: Октомври 28, 2011, 11:21:19 »
Не, не, аз това го видях, говоря че в линка, в който пише че се продава с рецепта няма споменато нищо за хепатита (моя линк горе)! Затова цялата тази работа звучи страхотно, но аз съм малко недоверчива, поради познаването ми на руската психика. Те обожават такива мистериозни неща тип Кащей Бессмертньiй! Руснаците си ги бива да продават дори кръгчета кедрови дръвчета за талисмани! Не че кедърът не е лечебен, но все пак  :smile:

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #14 -: Октомври 28, 2011, 12:33:54 »
Орфей, ти направо ме поля със студена вода :) Особено ми хареса това
Цитат
"В Известиях нету известий, а в Правде нету правдьi" .
  Колкото и да ми се иска Рош и Шеринг - алчните печалбари да се сринат, и колкото и  да се моля да изобретят вълшебното хапче, ентусиазмът ми доста охладня. Аз не намерих нищо конкретно в английските сайтове за това лекарство, може би защото новината е доста нова или не знам къде да търся, а и  възможно е  руснаците съзнателно не разгласяват информацията преди да са патентовали субстанцията за всички възможни цели, тъй като конкуренцията в тази сфера е голяма..., както и печалбите.  Все пак мисля, че е време да се появи  по -ефективното и по-човешкото (и като поносимост и като цена) лекарство за вирусните хепатити, но дали това е пробивът може само да се надяваме. Трябват клинични изследвания, колкото и да не ни харесват и скъпи да са те, все пак в някои случаи и интерферонът изчиства вируса след месец, но това не е достатъчно за да се счита, че  е постигнат  резултат. 

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2011, 14:28:02 »
Вижте, аз също си мечтая да сме здрави и да има вълшебни лекарства, просто напоследък схващам, че ужасно рядко става каквото е логично! Логично е щом има вирус да има и противовирус. Дано е истина, но дори да е, ще мине нашето лечение докато стигне това до нас!

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2011, 20:59:53 »
Да, така е, може би защото за хепатитите формулата е по- различна, знам ли. Казват, че клиничните изпитания II са приключили и 2012 ще е на пазара. Толкоз. Аз съм с релапс, отказаха ми повторно интерфероново лечение (не съм в България) със съвет да стискам зъби до появата на нещо по- ефективно.  :smile:

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2011, 21:32:06 »
Аз понеже продължавам да ровя за това лекарство, не знам защо така реших точно на тази новина за възложа надежди, а и понеже ми предстои да взема тежкото решение дали да почна повторно лечение, което все отлагам  очаквайки някаква друга алтернатива, попаднах на някакви коментари в руския форум за хепатит.

http://www.hv-info.ru/gepatit-forum/viewtopic.php?f=3&t=1438
http://www.hv-info.ru/gepatit-forum/viewtopic.php?p=37412
http://aftershock-1.livejournal.com/552284.html?view=16390236#t16390236

Орфей, понеже казваш, че си с руска филология, а аз съм позабравила руския от училище - ще съм ти много благодарна ако можеш да окажеш съдействие. Правилно ли съм разбрала от коментарите, че в руския форум за хепатит са скептични и има ли в информацията категорично потвърждение, че новината е лъжа?
Ако е така просто не мога да ги разбера тези хора, може ли учен от Академия на науките да си позволява да хвърля  подобни кьорфишеци, и с каква цел?! Иде ми да напиша едно запитване директно до този институт  за повече информация....

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #18 -: Ноември 07, 2011, 16:20:45 »
Поразгледах чак сега темите, заглавията им са скептични, хората са скептични, нищо като доказателства няма, че този Профетал наистина работи по такъв вълшебен начин.
Обсъждат се неща да се отиде до там на разузнаване, да се заразят учени, че да намерят по-бързо лечение, да се набие съответния професор от РАЕН (щели да разчитат повече, ако новината дойде потвърдена от РАМН - руската академия на медицинските науки, а РАЕН е руска академия на естествените науки), имало вече подобен случай с лекарство-сензация на име Арменикумом, дали на РОШ и на държавата това е изгодно и какво биха направили те...
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 16:31:43 от Орфей »

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2011, 19:05:44 »
Бубе, и на мене ми иде същото - да пишем и да питаме.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2011, 19:33:36 »
Но ми хрумна първо да преровя списъка с откритията - и воала:

Диплом №245

СВОЙСТВО АЛЬФА-ФЕТОПРОТЕИНА ПОДАВЛЯТЬ ИНДУЦИРОВАННУЮ ПАТОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРОЛИФЕРАЦИЮ РАЗНОГО ТИПА КЛЕТОК И ВЫЗЫВАТЬ ИХ ГИБЕЛЬ У ЧЕЛОВЕКА И ЖИВОТНЫХ

РАЗДЕЛ   АВТОРЫ   КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА
биология и медицина   Черешнев В.А. академик, Васильев Н.В. д.м.н., Родионов С.Ю. к.м.н.   патологческий процесс,синтез ДНК и РНК,клеточные белки
ПОДРОБНЕЕ

Приоритет открытия
1991 г.

Формула открытия
Установлено неизвестное ранее свойство альфа-фетопротеина подавлять индуцированную патологическим про­цес­сом пролиферацию разного типа клеток и вызывать их гибель у чело­ве­ка и животных, обусловленное его способностью снижать в клетках синтез ДНК и РНК и специфических клеточных белков, оказывать мембрано­токсический эффект и активировать популяцию Т-супрес­соров/киллеров.

Литература
Заявка на открытие № А-291 от 25 августа 2003 г. (Международная академия авторов научных открытий и изобретений).
Павлов В.А., Слепушкин В.Д., Родионов С.Ю., Васильев Н.В. Соматический эмбриогенез как возможная основа злокачественного роста // Бюллетень СО АМН СССР, 1991, № 2, с. 96-101. — Приоритетная публикация.
Алехин Д.И., Фокин А.А., Родионов С.Ю. и др. Первый опыт применения альфа-фетопротеина у больных молодого возраста с дистальным поражением артерий конечностей // В кн.: Неотложная хирургия заболеваний сердца и сосудов. Челябинск, 1997, с. 25-26.
Васильев Н.В. Актуальные вопросы клинической и экспериментальной онкологии. Томск, 1982, с. 268.
Кеворков Н.Н., Шилов Ю.И., Ширшев С.В., Черешнев В.А. / Гормоны репродукции в регуляции процессов иммунитета. Екатеринбург: “Наука”, 1993.

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2011, 09:09:40 »
Благодаря  ти Орфей за отделеното време.

Мами, аз мога да напиша запитването, ще трябва да поровим и за някакви координати на РАЕН, но проблема ми ще е превода на руски. Все ще се справя, де… Нямам големи очаквания да ми отговорят, вероятно по-голям резултат би имало ако запитването е направено от някоя българска клиника или организация, но явно за сега тази информация предизвиква тук предимно скептицизъм. Знам, че по света текат доста изпитвания на експериментални лекарства за хепатит. Лекуващата ми лекарката ми каза, че понякога те идват в България по случайност - когато самата болница изрови информация за някакво клинично изпитване и заяви интерес да участва – изпращат им писмо че са еди каква си клиника и се занимават с лечение на хепатити,  и от другата страна често са доста изненадани и не са и чули за съществуването на нашите клиники – т.е. зависи донякъде и от активността на българските специалисти, но знаем колко за заети обикновено те.
Трябва тези дни, като намеря време,  да ходя в болницата да си взема резултатите от последните изследвания и епикризата, ако се добера до лекарката ми, ще се опитам да получа становище относно това лекарство.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #22 -: Ноември 09, 2011, 18:41:25 »
На официалната им страница освен този и-мейл адрес няма нищо друго за контакт : info@raen.ru
Аз изрових и китайска билкова рецепта, популярна даже повече от тръна. В източните страни (и не само там) от едно време се лекуват с тези билки, най-продаваното билково лекарство в света едва ли не.  В щатите са провели клинични изпитания (обнадеждаващи) и  е много търсена, особено от неуспели с традиционното лечение. Както се досещаш в българския нет не я открих. Ето за какво става въпрос:
Minor Bupleurum  - англ;
xiao chai hu tang - кит;
sho-saiko-to - японски;
•   TJ-9 ;
и разни вариации на горните наименования:   
•   hsiao chai hu tang
•   shosaikoto
•   syo saiko to
•   xiao-chai-hu-tang
•   shosaiko-toh

Съдържа следните билки:

Bupleuri, Rx [chai hu]

Scutellariae, Rx [huang qin]

Pinelliae, Rz [ban xia]

Zingiberis Recens, Rz [sheng jiang]

Ginseng, Rx [ren shen]

Glycyrrhizae, Rx [gan cao]

Zizyphi Jujubae, Fr [da zao]

Което и име да напишеш, търсачката ще те отрупа с отговори, в енциклопедиите също има подробно описание. Аз от доста време търся начини да си го доставя това лекарство. В Южна Африка също е проблем, няма го на пазара. Поздрави и успех!
 :flowers:

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #23 -: Ноември 18, 2011, 16:22:18 »
Следя темата и информацията, която пускате, но ми е трудно да кажа повече за лекарството. Надявам се, че в скоро време ще излязат повече информации и изследвания, които са много по-конкретни относно това как и колко лекува лекарството. Ако наистина то може да лекува хепатит C и е толкова евтино, това ще бъде революция. Но за момента все още не са изнесли нищо конкретно.

Поздрави,
Радо

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2011, 20:59:55 »
(писах писах и ми изчезна съобщението... ще го повторя - дано не съм го публикувала някъде другаде)  mami, да кажа че си изпълних част от ангажимента, попитах в болницата за Профетала, занесох информацията от интернет. Лекарката ми не прояви интерес, каза че и други са питали за него, но не знае нищо  и изобщо сериозните лекарства били американските и европейските - т.е. няма шанс в българска клиника да го изпитват или предписват ако не го купи и разработи някоя от тези  компании. Аз не съм склонна обаче да го отпиша още защото много ми хареса идеята за лечение от месец. И то не защото съм лигла, а защото организма ми не приема толкова дългосрочен тормоз от интерферона, приема го за враг, изработва си антитела и му обезсилва  действието. Все още не съм пратила запитването, защото съм затрупана от работа както винаги, а трябва да го занеса на преводач, тъй като не искам да дам просто на някоя позната и да я информирам за моите здравословни проблеми... Сериозните компании разработвали още някакво съвсем ново лекарство - било само едно хапче, но щели да го изпитват първо на наивни пациенти.

Неактивен qiqi

• Публикации: 845
    • Профил
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2011, 22:57:59 »
Съвсем ново лекарство-било само едно хапче,Ей тези ще побъркат хората с техните изпитания. :angry3:
Как не измислят и едно хапче за подмладяване,като станем по на 60, вземаш го и нямаш грижи :flowerpower:

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #26 -: Ноември 25, 2011, 09:49:50 »
Как не измислят и едно хапче за подмладяване,като станем по на 60, вземаш го и нямаш грижи :flowerpower:

Е, те тогава ще се пенсионираме на 100 години :laugh:

Неактивен ivan 8031

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
« Отговор #27 -: Ноември 30, 2011, 22:27:58 »
ЗДРАВЕИТЕ!  имам познат които работи и живее в МОСКВА ,накарах го да попита за лекарството във аптеките описани в саита :chat: има го лекарството,струва  8000 рубли  около 200 евро (горе долу) пробема е в пренасянето( от+ 2 до 8 градуса)   това е от мен засега   :bye2:

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #28 -: Декември 03, 2011, 19:29:37 »
Здравей,
Тук се чувствам длъжен да уточня, че ако някой реши да си купува това лекарство, в никакъв случай да не го приема без разрешението и без наблюдението от лекуващия лекар!
И да има предвид, че ако иска да приема това лекарство, то трябва да бъде одобрено официално за използване в България!

Поздрави,
Радо

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #29 -: Декември 03, 2011, 20:23:23 »
Съмнявам се, че някой лекар в Бг ще поеме отговорност за това лекарство.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #30 -: Декември 08, 2011, 14:43:24 »
Здравейте!
И аз се съмнявам, че някой лекар  ще поеме отговорността да одобри приемането на нещо, с което той не е запознат. И не мисля, че лекарството е в свободна продажба, т.е опираме пак до лекарски контрол и рецепта. Междувременно аз проучвах китайската формула, за която споменах, и ще отворя нова тема в ''алтернативно''. За нея има информация (западна) колкото си щете. Набавих си вече 2 опаковки, но преди да осигуря за пълен курс не мисля да започвам. Поздрави!

Неактивен trashtenik

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
« Отговор #31 -: Февруари 09, 2012, 01:06:02 »
привет , доста време не сте писали по темата , означава ли това , че и тази новина е преувеличена ???? Имате ли информация относно това лекарство ???
НЕ НА ДРОГАТА , ТЯ ПОГУБВА МЛАДИ И КРАСИВИ ЖИВОТИ

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #32 -: Февруари 09, 2012, 17:26:39 »
Здравей,
Никой не може да каже със сигурност дали е преувеличена. Но поне натам клонят мненията в руските форуми.
Никой, който е ползвал лекарството не е писал, така че нищо повече не може да се каже.

Поздрави,
Радо

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2012, 19:12:58 »
Сега виждам че сте писали в темата, която така ме обнадежди преди няколко месеца, но да кажа, че след дълги перипетии с превода им написах писмо и го пратих на и-мейл адреса даден от Мами и публикуван в сайта им, но писмото ми се върна като неполучено. Като гледам, че в сайта им последната "научна" новина е за фундаментален труд за Великата отечествена война и направо се отчаях :)

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007