Автор Тема:  Руско лекарство бори хепатит С за 1 месец  (Прочетена 26568 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Руско лекарство бори хепатит С за 1 месец
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2011, 14:28:02 »
Вижте, аз също си мечтая да сме здрави и да има вълшебни лекарства, просто напоследък схващам, че ужасно рядко става каквото е логично! Логично е щом има вирус да има и противовирус. Дано е истина, но дори да е, ще мине нашето лечение докато стигне това до нас!

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 49
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2011, 20:59:53 »
Да, така е, може би защото за хепатитите формулата е по- различна, знам ли. Казват, че клиничните изпитания II са приключили и 2012 ще е на пазара. Толкоз. Аз съм с релапс, отказаха ми повторно интерфероново лечение (не съм в България) със съвет да стискам зъби до появата на нещо по- ефективно.  :smile:

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 302
    • Профил
  • Резултати: Неуспешно
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2011, 21:32:06 »
Аз понеже продължавам да ровя за това лекарство, не знам защо така реших точно на тази новина за възложа надежди, а и понеже ми предстои да взема тежкото решение дали да почна повторно лечение, което все отлагам  очаквайки някаква друга алтернатива, попаднах на някакви коментари в руския форум за хепатит.

http://www.hv-info.ru/gepatit-forum/viewtopic.php?f=3&t=1438
http://www.hv-info.ru/gepatit-forum/viewtopic.php?p=37412
http://aftershock-1.livejournal.com/552284.html?view=16390236#t16390236

Орфей, понеже казваш, че си с руска филология, а аз съм позабравила руския от училище - ще съм ти много благодарна ако можеш да окажеш съдействие. Правилно ли съм разбрала от коментарите, че в руския форум за хепатит са скептични и има ли в информацията категорично потвърждение, че новината е лъжа?
Ако е така просто не мога да ги разбера тези хора, може ли учен от Академия на науките да си позволява да хвърля  подобни кьорфишеци, и с каква цел?! Иде ми да напиша едно запитване директно до този институт  за повече информация....

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Публикации: 657
    • Профил
« Отговор #18 -: Ноември 07, 2011, 16:20:45 »
Поразгледах чак сега темите, заглавията им са скептични, хората са скептични, нищо като доказателства няма, че този Профетал наистина работи по такъв вълшебен начин.
Обсъждат се неща да се отиде до там на разузнаване, да се заразят учени, че да намерят по-бързо лечение, да се набие съответния професор от РАЕН (щели да разчитат повече, ако новината дойде потвърдена от РАМН - руската академия на медицинските науки, а РАЕН е руска академия на естествените науки), имало вече подобен случай с лекарство-сензация на име Арменикумом, дали на РОШ и на държавата това е изгодно и какво биха направили те...
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 16:31:43 от Орфей »

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2011, 19:05:44 »
Бубе, и на мене ми иде същото - да пишем и да питаме.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2011, 19:33:36 »
Но ми хрумна първо да преровя списъка с откритията - и воала:

Диплом №245

СВОЙСТВО АЛЬФА-ФЕТОПРОТЕИНА ПОДАВЛЯТЬ ИНДУЦИРОВАННУЮ ПАТОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРОЛИФЕРАЦИЮ РАЗНОГО ТИПА КЛЕТОК И ВЫЗЫВАТЬ ИХ ГИБЕЛЬ У ЧЕЛОВЕКА И ЖИВОТНЫХ

РАЗДЕЛ   АВТОРЫ   КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА
биология и медицина   Черешнев В.А. академик, Васильев Н.В. д.м.н., Родионов С.Ю. к.м.н.   патологческий процесс,синтез ДНК и РНК,клеточные белки
ПОДРОБНЕЕ

Приоритет открытия
1991 г.

Формула открытия
Установлено неизвестное ранее свойство альфа-фетопротеина подавлять индуцированную патологическим про­цес­сом пролиферацию разного типа клеток и вызывать их гибель у чело­ве­ка и животных, обусловленное его способностью снижать в клетках синтез ДНК и РНК и специфических клеточных белков, оказывать мембрано­токсический эффект и активировать популяцию Т-супрес­соров/киллеров.

Литература
Заявка на открытие № А-291 от 25 августа 2003 г. (Международная академия авторов научных открытий и изобретений).
Павлов В.А., Слепушкин В.Д., Родионов С.Ю., Васильев Н.В. Соматический эмбриогенез как возможная основа злокачественного роста // Бюллетень СО АМН СССР, 1991, № 2, с. 96-101. — Приоритетная публикация.
Алехин Д.И., Фокин А.А., Родионов С.Ю. и др. Первый опыт применения альфа-фетопротеина у больных молодого возраста с дистальным поражением артерий конечностей // В кн.: Неотложная хирургия заболеваний сердца и сосудов. Челябинск, 1997, с. 25-26.
Васильев Н.В. Актуальные вопросы клинической и экспериментальной онкологии. Томск, 1982, с. 268.
Кеворков Н.Н., Шилов Ю.И., Ширшев С.В., Черешнев В.А. / Гормоны репродукции в регуляции процессов иммунитета. Екатеринбург: “Наука”, 1993.

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2011, 09:09:40 »
Благодаря  ти Орфей за отделеното време.

Мами, аз мога да напиша запитването, ще трябва да поровим и за някакви координати на РАЕН, но проблема ми ще е превода на руски. Все ще се справя, де… Нямам големи очаквания да ми отговорят, вероятно по-голям резултат би имало ако запитването е направено от някоя българска клиника или организация, но явно за сега тази информация предизвиква тук предимно скептицизъм. Знам, че по света текат доста изпитвания на експериментални лекарства за хепатит. Лекуващата ми лекарката ми каза, че понякога те идват в България по случайност - когато самата болница изрови информация за някакво клинично изпитване и заяви интерес да участва – изпращат им писмо че са еди каква си клиника и се занимават с лечение на хепатити,  и от другата страна често са доста изненадани и не са и чули за съществуването на нашите клиники – т.е. зависи донякъде и от активността на българските специалисти, но знаем колко за заети обикновено те.
Трябва тези дни, като намеря време,  да ходя в болницата да си взема резултатите от последните изследвания и епикризата, ако се добера до лекарката ми, ще се опитам да получа становище относно това лекарство.

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #22 -: Ноември 09, 2011, 18:41:25 »
На официалната им страница освен този и-мейл адрес няма нищо друго за контакт : info@raen.ru
Аз изрових и китайска билкова рецепта, популярна даже повече от тръна. В източните страни (и не само там) от едно време се лекуват с тези билки, най-продаваното билково лекарство в света едва ли не.  В щатите са провели клинични изпитания (обнадеждаващи) и  е много търсена, особено от неуспели с традиционното лечение. Както се досещаш в българския нет не я открих. Ето за какво става въпрос:
Minor Bupleurum  - англ;
xiao chai hu tang - кит;
sho-saiko-to - японски;
•   TJ-9 ;
и разни вариации на горните наименования:   
•   hsiao chai hu tang
•   shosaikoto
•   syo saiko to
•   xiao-chai-hu-tang
•   shosaiko-toh

Съдържа следните билки:

Bupleuri, Rx [chai hu]

Scutellariae, Rx [huang qin]

Pinelliae, Rz [ban xia]

Zingiberis Recens, Rz [sheng jiang]

Ginseng, Rx [ren shen]

Glycyrrhizae, Rx [gan cao]

Zizyphi Jujubae, Fr [da zao]

Което и име да напишеш, търсачката ще те отрупа с отговори, в енциклопедиите също има подробно описание. Аз от доста време търся начини да си го доставя това лекарство. В Южна Африка също е проблем, няма го на пазара. Поздрави и успех!
 :flowers:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #23 -: Ноември 18, 2011, 16:22:18 »
Следя темата и информацията, която пускате, но ми е трудно да кажа повече за лекарството. Надявам се, че в скоро време ще излязат повече информации и изследвания, които са много по-конкретни относно това как и колко лекува лекарството. Ако наистина то може да лекува хепатит C и е толкова евтино, това ще бъде революция. Но за момента все още не са изнесли нищо конкретно.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2011, 20:59:55 »
(писах писах и ми изчезна съобщението... ще го повторя - дано не съм го публикувала някъде другаде)  mami, да кажа че си изпълних част от ангажимента, попитах в болницата за Профетала, занесох информацията от интернет. Лекарката ми не прояви интерес, каза че и други са питали за него, но не знае нищо  и изобщо сериозните лекарства били американските и европейските - т.е. няма шанс в българска клиника да го изпитват или предписват ако не го купи и разработи някоя от тези  компании. Аз не съм склонна обаче да го отпиша още защото много ми хареса идеята за лечение от месец. И то не защото съм лигла, а защото организма ми не приема толкова дългосрочен тормоз от интерферона, приема го за враг, изработва си антитела и му обезсилва  действието. Все още не съм пратила запитването, защото съм затрупана от работа както винаги, а трябва да го занеса на преводач, тъй като не искам да дам просто на някоя позната и да я информирам за моите здравословни проблеми... Сериозните компании разработвали още някакво съвсем ново лекарство - било само едно хапче, но щели да го изпитват първо на наивни пациенти.

Неактивен qiqi

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 845
    • Профил
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2011, 22:57:59 »
Съвсем ново лекарство-било само едно хапче,Ей тези ще побъркат хората с техните изпитания. :angry3:
Как не измислят и едно хапче за подмладяване,като станем по на 60, вземаш го и нямаш грижи :flowerpower:

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
« Отговор #26 -: Ноември 25, 2011, 09:49:50 »
Как не измислят и едно хапче за подмладяване,като станем по на 60, вземаш го и нямаш грижи :flowerpower:

Е, те тогава ще се пенсионираме на 100 години :laugh:

Неактивен ivan 8031

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #27 -: Ноември 30, 2011, 22:27:58 »
ЗДРАВЕИТЕ!  имам познат които работи и живее в МОСКВА ,накарах го да попита за лекарството във аптеките описани в саита :chat: има го лекарството,струва  8000 рубли  около 200 евро (горе долу) пробема е в пренасянето( от+ 2 до 8 градуса)   това е от мен засега   :bye2:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #28 -: Декември 03, 2011, 19:29:37 »
Здравей,
Тук се чувствам длъжен да уточня, че ако някой реши да си купува това лекарство, в никакъв случай да не го приема без разрешението и без наблюдението от лекуващия лекар!
И да има предвид, че ако иска да приема това лекарство, то трябва да бъде одобрено официално за използване в България!

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
« Отговор #29 -: Декември 03, 2011, 20:23:23 »
Съмнявам се, че някой лекар в Бг ще поеме отговорност за това лекарство.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007