Автор Тема:  Пробно лечение  (Прочетена 5699 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Valentinos

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Пробно лечение
« -: Декември 04, 2011, 17:35:07 »
Здравейте на всички  :smile: Като за начало искам да отбележа,че не съм медицинско лице ,а просто обикновен човек който е помогнал на свой роднина и е въодушевен да сподели.
Моята е история е,че една моя любима леля и беше открит хепатит Б.Жената обичаше живота ,но постепенно се появиха и симптомите на не обикновен хепатит б а на остър...тогава всичко се промени сякаш живота и се обърна на 180 градуса...Депресира се,спря да контактува,а лекарите просто предписваха какво ли не и твърдяха ,че всичко ще помогне, но не...Постепенно всичко ставаше по-сиво...Не минаваше и ден в който да не търсихме и да не изпробвахме нови медикаменти,добавки,лекарства...Тогава една жена стара позната ми каза за лечение с Антилипиден чай,Хитозан, Кордицепс и Са за мозъка.В началото бяхме доста песимистично настроени...но в този момент за нещастие се появиха и болки в ставите и крайниците...Тогава имах чувството ,че гадните неща край нямат ,но знаех ,че съм готов на всичко и няма да се откажа!Реших да и взема четирите неща които изброих по нагоре и след един месец лекарите бяха доста учудени цитирам "КАК ПОСТИГНАХТЕ ТАКЪВ НАПРЕДЪК?"...а на втория месец резултата беше още учудващ..значително се подобри не само здравословното И състояние ,но и психическото..Отново казвам не съм медицинско лице просто исках да споделя защото мисля,че много хора имат въпросния хепатит и искам да им помогна ,защото видях как един силен човек ,винаги твърдо стъпил на земята  и готов да помага на всеки рухва...и дано никой не го изживее толкова тежко.Ако някой иска повече информация може да ми  пишете на лично.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Пробно лечение
« Отговор #1 -: Декември 04, 2011, 18:15:09 »
Здравей,
Благодаря за споделената информация. Ако искаш наистина да си полезен, ще трябва да ни ориентираш в детайли за конкретния случай на твоята роднина. Пусни ни изследванията, които си е правила преди лечението, и изследванията, които си е направила след това. Защото не става ясно как е установено, че тя има подобрение след приложеното лечение. Не става ясно и дали става въпрос за остър или за хроничен хепатит B.
А и ще е интересно кой лекар се е занимавал с нейния случай и я е наблюдавал и който е констатирал подобрението.

Ако някой иска повече информация може да ми  пишете на лично.
Тук нещо не ми става ясно - защо някой, който се интересува от това лечение, трябва да ти пише на лични съобщения? Доколкото разбирам, ти споделяш за лечение с препарати, с които всеки може да се снабди отвсякъде. Кое е специалното нещо, за което би трябвало на някой да му се наложи да ти пише на лични, за да научи всичко за използвания метод.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен dimizano

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 342
  • "Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #2 -: Декември 05, 2011, 09:04:26 »
Да ще интересно да разберем нещо повече. :book_read:

Неактивен mami

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 49
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #3 -: Декември 08, 2011, 15:16:24 »
''...а лекарите просто предписваха какво ли не и твърдяха ,че всичко ще помогне...''

''Не минаваше и ден в който да не търсихме и да не изпробвахме нови медикаменти, добавки, лекарства...''

Какво да добавя, то е ясно за всеки - писалият тези редове си няма хабер от хепатит.

Неактивен koki4e

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 31
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
« Отговор #4 -: Март 09, 2012, 18:40:47 »
....м/у другото пила съм ги тези неща и антилипидния чай, и кордицепс, и т.н по друг повод /изобщо не знаех за хепатита тогава, преди 2 год./, НО за съжаление се оказа, че най - вероятно съм си с хеп.С от 10 год., не са ме излекували :smile:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007