Здравейте на всички
Като за начало искам да отбележа,че не съм медицинско лице ,а просто обикновен човек който е помогнал на свой роднина и е въодушевен да сподели.
Моята е история е,че една моя любима леля и беше открит хепатит Б.Жената обичаше живота ,но постепенно се появиха и симптомите на не обикновен хепатит б а на остър...тогава всичко се промени сякаш живота и се обърна на 180 градуса...Депресира се,спря да контактува,а лекарите просто предписваха какво ли не и твърдяха ,че всичко ще помогне, но не...Постепенно всичко ставаше по-сиво...Не минаваше и ден в който да не търсихме и да не изпробвахме нови медикаменти,добавки,лекарства...Тогава една жена стара позната ми каза за лечение с Антилипиден чай,Хитозан, Кордицепс и Са за мозъка.В началото бяхме доста песимистично настроени...но в този момент за нещастие се появиха и болки в ставите и крайниците...Тогава имах чувството ,че гадните неща край нямат ,но знаех ,че съм готов на всичко и няма да се откажа!Реших да и взема четирите неща които изброих по нагоре и след един месец лекарите бяха доста учудени цитирам "КАК ПОСТИГНАХТЕ ТАКЪВ НАПРЕДЪК?"...а на втория месец резултата беше още учудващ..значително се подобри не само здравословното И състояние ,но и психическото..Отново казвам не съм медицинско лице просто исках да споделя защото мисля,че много хора имат въпросния хепатит и искам да им помогна ,защото видях как един силен човек ,винаги твърдо стъпил на земята и готов да помага на всеки рухва...и дано никой не го изживее толкова тежко.Ако някой иска повече информация може да ми пишете на лично.