Автор Тема:  Завършено лечение с Maviret  (Прочетена 4829 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен nadq_g80

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Maviret
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Завършено лечение с Maviret
« -: Април 02, 2021, 13:28:36 »
Здравейте , ето че и ние със съпругът ми завършихме лечението си с Мавирет без странични ефекти.Пуснахме си изследвания и ето ги :
Надежда: АСАТ 11.39
               АЛАТ 9.84
               АФ(АЛФ) 29.10 малко е ниско
               ГГТ  9.73
               МЦВ 80.8 малко ниско

Христо:   АСАТ 18.66
               АЛАТ 15.95
               АФ 78.80
               ГГТ 17.89
               МЦХ 33.3 малко нагоре
Всики други показатели са в норма не спазвахме диета само се ограничавахме от мазно ,сладко , газирано и алкохол
Гастроенронологът ни предписа Хепа актион .
Започнахме с фиброза Ф2 и Ф3 генотип 1
Дробът на мъжът ми беше увеличен и омазнен , а сега на ехографа показва ,че е добре .
Само да добавя след края на лечението мъжът ми си позволи да пие бира и после 3 дни му беше лошо дали от лекартвата ,че още действат незнам сега е добре.
Чакаме да минат 3 месеца и да пуснем ПСР .
ТОВА Е ОТ НАС ДО СКОРО  :wink3:

Неактивен Gmteem

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
Re: Завършено лечение с Maviret
« Отговор #1 -: Април 03, 2021, 21:09:45 »
Поздравления за успешното лечение и страхотноте резултати.Но това с бирата дето е пил мъжът ти просто ме шокира,съвместимоста на лекарствата с алкохол дори не ми се коментира,дано не почне пиене след третия или шестия месец от отрицателните резултати ще е жалко за цялата борба,иначе поздравления Бог е бил милостив и ви е дал изходен път дано оценявате втория шанс за живот и направите и вашия и живота на хората покрай вас прекрасен с осъзнати ценности и благодат,попътен вятър и всичко най-хубаво ви пожелавам.
Животът е дар,струва си да се изживее с даденият ни втори трети или пореден шанс!Бог може да извърши чудо и за теб и за всеки повярвал!Всяка власт е дадена от Бог,пожелавам успехи на всеки един,и живот изпълнен с чудеса,знамения и свидетелства.

Неактивен nadq_g80

• Немедицинско лице
  • **
  • Maviret
    • Профил
« Отговор #2 -: Април 06, 2021, 10:57:14 »
Благодаря бързо оздравяване и на вас .Относно мъжът ми преди доста си пийваше но откакто разбра вече 8 месеца се въздържа. Не одобрявам като вас че сега си позволи да пие и дано се въздържа за напред .Просто чете по малко като мен и си мисли че айде хоп изчисти се и може да пие да ама не така му стана лошо че 3 дни му трябваше да се оправи.

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #3 -: Април 06, 2021, 11:18:58 »
С Ф3 определено трябва да внимава повече. Особено, че лекарствата също е възможно да натоварват дроба. Следващата стъпка след Ф3 е цирозата, а там вече става доста трудно да се възстанови дроба. Това че е изчистил вируса е хубаво, но не означава автоматично, че дробът му е оздравял. Трябва да живее доста здравословно и да се пази, за да има шанс да се излекува самия дроб. Изчистването на вируса е само част от целия процес.
Успех и поздравления - резултатите ви са наистина добри. Пишете пак, като мине ПЦР-а след 3 месеца, но съм убеден, че вируса е изчистен и при двама ви.

Неактивен nadq_g80

• Немедицинско лице
  • **
  • Maviret
    • Профил
« Отговор #4 -: Април 07, 2021, 11:53:20 »
Благодаря ви ще пиша определено

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007