Вирусен хепатит - Обща дискусия > Общи теми
Митове, крилати фрази и легенди за хепатита!
Емануил Денков:
Предлагам в тази тема всеки да сподели и да постне мнение, което е чул или прочел някъде за хепатит В или С. Особено ценни ще са тези на вещи лица в областта на медицината :) Като почнем от лаборанти, медицински журнали, стажанти, лични лекари, лекари специализирани в други област, гастроентеролози, хепатолози и имунолози. Това според мен е стълбичката на изцепките - от първите се очаква най-много да бъркат, докато от последните три групи е направо немислимо :punish:
tetibulka:
"АСАТ и АЛАТ са ти в норма - не си давай парите да се изследваш за хепатит."
Личната ни лекарка към мен, впоследствие частично подкрепена от отрицателния ПСР, но пък това май се дължи на моя късмет, а не на нейните познания по хепатити.
"Щом не си пил два месеца алкохол и си си пил Карсила, а АСАТ и АЛАТ не ти падат, значи имаш хепатит В или С".
Прозрение на личната ни лекарка за състоянието на съпруга ми (мъдро, но закъсняло).
Радослав Русинов:
Много добра идея Емо :congrats:
Сигурен съм, че ще съберем много крилати фрази. Само не знам дали да не сложим темата в секцията "Забавни теми" :laugh: :laugh: :laugh:
или да открием нова секция "Щеше да е смешно, ако не беше тъжно" :angry2: :angry3:
kitaeca1970:
По-скоро втория вариант,идеално си го формулирал.
anita:
"Щеше да е смешно, ако не беше тъжно" :congrats:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия