Вирусен хепатит - Обща дискусия > Общи теми

Малко инфо

(1/2) > >>

smakl:
Здравейте, да попитам за малко информация...Преди много ввреме бях пациент в ВМА - гастроентрологията!
И тогава процедурата беше следната: минавах през поликлиниката на ВМА, съответния кабинет и оттам ме пращаха
към клиниката по Гастроентрология. В момента съм решил да си направя фиброскан (ако има таз опция ), ПСР и евентуално
"проверка" на стомах, панкреас и т.н. Та каква е точната ПРОЦЕДУРА, трябва ли някакво по-точно направление или общо направление към гастроентролог...? Има ли такава пътека, въобще има ли някакъв номер, който да ми дадат такава информация...Тъй като не съм от София, не ми се ще да се разкарвам...:)))

Силвана Лесидренска:
С ВМА е доста сложно, насочи се по - добре към друга клиника. В Токуда можеш да се прегледаш при д-р Райков с направление, Фиброскан не знам да е включен, но ехограф със сигурност, а той е чудесен лекар.

smakl:
Моята идея е евентуално по някъква пътека да лежа 2-3 дни и да се направят изследвания, било то и гастроскопия!
Т.е. не е само ехограф или само ПСР, а всичко което може да се изследва в такова отделение. Какво точно имате предвид, че е сложно в ВМА 9(ако не Ви затруднява)? Има ли някъкви телефони в Токуда или ВМА на които да се получи обширна инфо или трябва да се "получи" на място.:)) A  в ИСУЛ има ли добри доктори?

Силвана Лесидренска:
ВМА и ИСУЛ не бих препоръчала, вариант е Александровска (3 дни се лежи по клинична пътека, такса 5,80 на ден), Токуда се лежи 1 ден, такса 200 лв. И на двете места правят ПСР, ФИброскан и изследвания. Записване на място или по телефон, вижте сайтовете им.

smakl:
Някой може ли да ми даде телефон на Клиниката по гастроенторология / Св.Иван Рилски/ ....Телефона от нета  029523725 отговарят Неврохирургията...:) Благодаря предварително!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия