Теди, само гледай как ще наруша сега всички правила на форума, ама го правя не защото не го оценявам, той си е супер и с много инфо, биха казал, че помага ма, със сигурност не твоите постове а сайта на хепаактив. С риск да ме блокират (дори и да го направят ползвам 256 ип адреса така, че ще продължа да си чета). Та писна ми от кукуригане на всезнайковци лелки като теб, форума се превръща в кокошарник, лично аз повече няма да пиша, само ще продължа да си чета. А ти си кудкудякаш тук много преди да разбера за хепатита си, и ще продължиш да го правиш много след като съм забравил (аз незнаещия), за разлика от теб 2 месеца след като разбрах, вече не се открива. И да продължите с Дани да ме обвинявате, че е защото си плащам, аз вече няма да се оправдавам за това, че съм по-умен от теб и съм съумял да изкарам достатъчно за мен и семейството ми, Оправдавах се, за за кво ли не, ПИСНА МИ, убеден съм, че ако те видя някъде дори няма да те забележа, камули да искам съвет от човек който най-вероятно, си мисли, че рая се намира в Перник и най-далечната точка до която е стигал е Варна.Продължавай да си злобееш, и да готвиш маджи на мажа ти, продължавай и да се заяждаш с хората, предполагам, че това е най-голямото удоволствие в живота, което ти се е случило. Дори се чудя какъв е бил смисъла да се лекуваш и моите осигуровки да ходят за хора които не виждат по далеч от носа си, които никога няма да видят Египет, Монако и тнт., хора които само се чудат как и какви социялни помощи да взимат и да се тюхкат колко е лош живота, без да правят нищо по въпроса, най-големия успех в живота е раждането на поредното дете което е обречено на мизерия, абе ако съм на теб хич няма да се лекувам, ще отида в някое село (ти най-вероятно си си там) дето няма живо пиле, и ще си чакам хепатита да ме умори