Автор Тема:  Повишени нива на Билирубин  (Прочетена 13849 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Lidia

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 8
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Повишени нива на Билирубин
« -: Април 05, 2016, 15:22:29 »
Здравейте!

Направих си профилактични изследвания,всички показатели са в норма с изключение на три показателя,които много ме притесниха:

Пикочна киселина (Uric acid) 352.00 Ж(142.8- 339.2)

Билирубин - общ ( Total Bilirubin )   18.00 /< 21.0/

Билирубин - директен ( Direct Bilirubin )   6.34   /< 6.00/

Моля за коментар,има ли повод за притеснение и трябва ли да ходя на преглед,ако да на какъв?
 Да отбележа че последната седмица преди изследването се хранех много малко защото по принцип имам тревожно разстройство и страхове и в тези дни бях много зле,а когато съм така нищо не ми се яде докато премине за няколко дни, също така пия Сиофор за инсулинова резизстентност и от месец едни успокоителни хапчета на билкова основа,както и успокоителни чайове,незнам дали тези работи не са оказали някакаво влияние.Страхувам се да нямам заболяване на черен дроб,жлъчка,иначе нямам оплаквания в тази област,а преди около година си правих профилактично ехографски преглед на всички вътрепни органи и всичко беше ок.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Повишени нива на Билирубин
« Отговор #1 -: Април 06, 2016, 09:18:08 »
Привет.

Ехографският преглед не е достатъчен за намиране/отхвърляне на диагноза. Имаш ли правени изследвания за хепатит В и С?
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007