Доста проточих отварянето на тази тема.
Може би защото не очаквах така да приключа и не исках да повярвам, че е такъв резултата
Стоя срещу огледалото и виждам една бледа, уморена жена с изключително рядка коса.Това постигнах
Преди да се запозная с Пегасис бях на кръстопът, сега като се опознахме така отблизо се чувствам на звездопът
Срещата ми с доц.Антонов още повече ме обърка
Според него Зефикс е най-слабото лекарство, следва Себиво и най-доброто Ентекавир, но те приспиват вируса и затова се пият доживот.
Започвайки подобно лечение, рискувам в един момент да го прекъсна защото е по 1000лв. на месец и тогава вируса се събужда и ме лепва с нови сили.Ако касата го включи в списъка на платените лекарства тази година, не се знае какво ще реши следващата година.Доживот го отпускат на пациентите с цироза.
Той е по-склонен да повтори терапията с Пегасис.Имало пациенти с четири курса.Не го питах обаче какъв е резултата.
Освен това ме успокои, че е възможно да открият успешната комбинация при хеп.В, както се оказа при хеп.С че е Пегасис+Рибавирин.
За последния ми ПСР каза, че е по най-надеждната технология в момента и по-скоро трябва да се съмнявам в ПСР-а в началото на лечението ми.За този, които сега чакам от бълг.германската лаборатория каза, че само съм си дала парите.
Никакви изследвания не ми пусна.Според него е възможно последващо действие на интерферона.Засега чакам да видя ПСР след шестия месец /в края на февруари ще го направя/и тогава ще му мисля.
На мъжа ми каза само да си следи ензимите на 6 мес.
На Вики да изследваме догодина титъра на антителата/нисък е, макар и над 10/и ако трябва да я реимунизираме.
За Ивко- не пусна никакви изследвания.Предполага се, че в момента е с висока веремия, но щом е с нормални трансаминази нищо не правим докато са такива.Чакаме да стане поне на 18г. и тогава ще видим.Той е отчаян, че не му давам интимности с момичетата
Тъкмо се впусна да ги изследва........
И алкохол и цигарки тъкмо вкусихме
Попитах дали не можем да определим генотипа на моя вирус.Отговора беше: "Аз ще ти го кажа -Д
Всички в Б-я са с Д.Правено е изследване на 100 пациента с хеп.В.Всички са били с този генотип"
Дали това е най-добрия вариант наистина.Да стоя и да чакам на някой от нас да му заскачат ензимите.
Не знам............Да посетя и друг специалист ли?
Аз ще го посетя, ами Вальо как ще замъкна не знам
Ами това е в общи линии.Ако се сетя нещо пак ще пиша