Срещала съм мнения за книги във нашия форум, но те са пръснати в различни теми.
Мисля, че ще е удобно за любителите на художествената литература/пък може и друга/да имаме една тема, в която всеки много впечатлен от някоя книга да я препоръча.
В момента съм си направила списък от 26 книги, които искам да прочета, но това беше в резултат на голямо ровене из интернет и най-вече във форуми, където обсъждат прочетени книги.
Ще се радвам, когато реша да прочета някоя книга/това се случва когато съм в болница или на почивка
/ да отворя тази тема и да си харесам книжка.
И така..............
Последните две книги, които ми харесаха са"Здрач" и "Новолуние".Нямам търпение да си намеря и следващите от поредицата"Затъмнение","Зазоряване" и "Среднощно слънце".
Става дума за вампири и върколаци, но не е като в книгите на Стивън Кинг.След като прочетох една негова книга за вампири така се бях филмирала, че като се здрачаваше и вече ме хващаше страх.
Тук става въпрос по-скоро за любов.Любов между тинейджъри/те затова сравняват поредицата с Хари Потър/, само че момчето е вампир.
Любов,която кара момичето да иска да е една от тях, а момчето е готово да се бори с природата си, само да бъде с нея.
Нова версия за вапмирите/Здрач"/ и върколаците/"Новолуние"/-живеещи в мир с хората, помагащи им, красиви, невероятни създания и .....любов.
Има вече и филм по"Здрач", но сигурно е просто един вампирски филм, не бих го гледала.
Опитвам се да накарам моя син да ги прочете.
Момичето е умно, целеустремено, благородно, отговорно, обича книгите, родителите си, далеч от суетата и толкова мъдра....абе, мечта за всеки родител
Сигурна съм, ако ги прочете моя синковец, дори и подсъзнателно ще успеят да изградят нещо положително в него.
С две думи- нова гледна точка за лошите създания и за любовта
Доста са дебели книжките, но бързо се четат.
Ако някой има последните три книги от поредицата, веднага да ми ги изпрати по пощата