Автор Тема:  Завърши и моето лечение на хепатит С  (Прочетена 18137 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bereta

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завърши и моето лечение на хепатит С
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2019, 09:38:47 »
Здравейте, при мен измина една година от лечението със Зепатиер. В началото на януари ходих пак на изследвания и фиброскан в Токуда при д-р Цонев ( само за протокола вече се плаща освен 50 лв. за избор на лекар и 40 лв. такса битово обслужване, а дори не съм оставал там?!). Сега след като си взех епикризата мога смело да кажа, че вируса го няма (нямаше го още след първия месец на лечението) и всички показатели са ми в нормата - и тези за черния дроб и тези за общото ми състояние. Най-радващото е, че според фиброскана - фиброзата и стеатозата клонят към нула! Бях подготвен за 4-5 годишно възстановяване, но сигурно Зепатиера в комбинация с въздаржанието от алкохол и тежки храни е свършил чудо. Лекарите ме посъветваха да внимавам най-вече за стеатозата (омазняването), да не се отпускам и повече движение. Не съм вземал никакви хепапротектори. Прероръчаха ми през година да правя преглед с ехограф, фиброскан и изследвания на чернодробни показатели. Дано съм бил полезен с преживяното от мен. Желая успех на всички лекуващи се и много красиви моменти.
RIDE ON

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007