Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Лечение => Завършено лечение => Темата е започната от: Лорей в Февруари 07, 2013, 19:47:24

Титла: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 07, 2013, 19:47:24
Най-после с чиста съвест мога и аз да се прехвърля в този раздел. И то защо? Защото трябваи аз да си оповестя резултатът от ПСР в края на лечението, а той гласи НЕ СЕ ЗАСИЧА. Браво, както се казва, макар това да не е още пълна победа.
За лечението няма какво толкова да кажа - то е ясно на всички, преминали през него. По-неподготвена бях за следлечението, човек си мисли, че леко ще се отърве от страничните ефекти, но явно съм си правила сметката без кръчмаря.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Rumi_ в Февруари 07, 2013, 19:50:30
Лорче, време  беше да се похвалиш и ти. Нали знаеш, това е традиция във форума. :bye2:
ЧЕСТИТО и МНОГО -------------------------------------------------------------------------------------! :bravo2:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: ivka81 в Февруари 07, 2013, 20:02:10
Честит край и от мен! СИГУРНА съм след 6м пак ще е такъв!  :flowers:

Ивето
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: eli13 в Февруари 07, 2013, 20:44:11
Ех, Боже, какъв велик момент е краят на лечението и прехвърлянето на един ветеран-човек в тоя раздел!
Пък на това отгоре и с чист и бляскав ПСР.
Честито!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: pamche в Февруари 07, 2013, 21:00:14
Поздравления за края на лечението и за отрицателния резултат ... пожелавам ти за винаги да си остане такъв  :doubleup:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Февруари 07, 2013, 21:10:02
 :cheers: Честито и от мен! Пожелавам ти винаги Вирусът да не се открива! Дано бързо се възстановиш и забравиш това лечение! Спокойно, ще стане, дай си няколко седмици  :girl_wink:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 07, 2013, 22:21:27
Благодаря ви, колеги, да ви се връщат в пъти добрите пожелания. Само дано от Хайде край да не стане Хайде пак. Макар че преди време споделих и оставам на твърдението си че що се отнася за лечение втори път като този път друг път ама никой път. И се радвам, че излизат нови научни постижения в тази област, за да съм спокойна малко, че евентуално може да ми се размине интерферона. Асат и алат не съм пускала от един месец, малко ме е шубе, ще поизчакам другия месец. Понякога още вдигам температура, тя си ми е запазена марка, но пък косата ми расте с пълна сила и вече приличам на таласъм. Безсънието отмина, спя като пън - дълбоко и непробудно, дори ми се струва, че все не мога да се наспя. Явно цяла година нощес е спал друг вместо мен  :punish: :count_sheeps: Много благодаря на всички от форума, които ми помогнаха и емоционално и с лекарства, когато бях закъсала. Не мога връзка да не изразя по-специални благодарности на Ивка, Руми, Ванчето, и особено на Ели 13. Няма да пропусна и добпожелателността на Ирка, Маринка, Орфейче, Пепи и Проди /нещо го няма напоследък/. Благодаря ви сто пъти, няма хора като вас и силно ви прегръщам  :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: marinka в Февруари 08, 2013, 21:20:24
Отличен резултат Лорей! :clap: :clap: :clap:Не съм се съмнявала в резултата! :smile:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 11, 2013, 14:20:55
Защо ми се струва, че започването на това лечение беше една огромна грешка? Първо, възстановяването излезе по-трудна и продължителна работа, отколкото си предствях. За другите не знам, при мен е така. Понякога се чувствам много отпаднала и с мъка върша каквото там трябва да се върши, друг път ме хващат едни такива депресивни мисли и състояния, че не ми се говори. Цяла година мъки и интересно след това още колко...
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Rumi_ в Февруари 11, 2013, 15:18:23
Лори, тежко е лечението, бавно е възстановяването.  :surprised: Не е грешка, че изтърпя всичко това, за добро е ! :bravo2:
Ще видиш след шест месеца когато пак ПСР ще е отрицателен колко ще си доволна и благодарна за взетото решение. :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Февруари 11, 2013, 16:26:40
Това дали е било грешка е сложно да се каже, като цяло съм склонна да мисля че си е струвало, особено, ако вирусът е победен накрая. Аз лично ги предприемам тези лечения, защото ми се струва по-малкото зло. Вие нали сте си още заедно с мъжа ти, детенцето расте, ти не си се повредила безвъзвратно (аааа, нали не те бъркам с някой  :ashamed2:?), а си убила една гадина, която може би щеше да ти донесе много сълзи малко по-натам в живота ти - значи си е струвало. Пък и да съм се объркала - ако не си загубила нещо безценно е било правилното решение. А ако си загубила - може би то не си е струвало и така и така е нямало да издържи. Не знам - кажи ни ти. Това е извод, който май е различен за всеки един от нас.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 11, 2013, 16:37:33
Точно заради съпруга и детето ми е съвестно, че не мога да свърша всичко, каквото трябва навреме. Причината е, че на моменти се чувствам като половин човек. Освен това не знам дали е внушение или някакъв вид абстиненция, но все още в петък, събота и неделя /когато слагах интерферон и после бях като пребита/ ми става доста зле. Както бях написала преди - шокът от лечението не беше толкова голям, защото беше очакван. По-голям е шокът от този период, който наричам следлечение, защото като чета във форума гледам, че всички са се възстановили значително по-бързо от мен, а повечето изобщо не се оплакват.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: пепи в Февруари 11, 2013, 16:51:54
 :shocked1: А такааааааааа,браво бе Лорейче,много добре ни окуражаваш нас дето ни предстои скоро да завършим!!!! Направо да вземем да си продължим с интерферончо-така и така сме свикнали!!!!
Не мога да повярвам че съжаляваш че си минала лечението-още повече че резултата е налице!!!
Плюс това е вече късно да се оплакваш - няма да хване дикиш! Трябваше от самото начало да го правим  :wink3:
Аз също гледах да давам вид че всичко си е както по старому,и сега когато някой ден ми причернее - никой не ми вярва и мислят че се преструвам  :angry3:
Айде гледай по-бързо да се възстановяваш  да кажеш как поникват крилца след това - това чакаме да чуем  :pardon:
Успех!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 11, 2013, 17:21:00
:shocked1: А такааааааааа,браво бе Лорейче,много добре ни окуражаваш нас дето ни предстои скоро да завършим!!!! Направо да вземем да си продължим с интерферончо-така и така сме свикнали!!!!
Не мога да повярвам че съжаляваш че си минала лечението-още повече че резултата е налице!!!
Плюс това е вече късно да се оплакваш - няма да хване дикиш! Трябваше от самото начало да го правим  :wink3:
Аз също гледах да давам вид че всичко си е както по старому,и сега когато някой ден ми причернее - никой не ми вярва и мислят че се преструвам  :angry3:
Айде гледай по-бързо да се възстановяваш  да кажеш как поникват крилца след това - това чакаме да чуем  :pardon:
Успех!

 :laugh1: Е па тоя форум да не е само за аплаузи, че човек да не може да си пореве. Че е късно - късно е, спор няма. Който почнал-почнал, който свършир-свършил  :girl_haha: Обаче, както казах, при повечето явно наистина по-леко минава постинтерфероновия период. За киселото ми настроение допринася и фактът, че малко преди края на лечението на окото ми цъфна един ечемик, който не можа да избие. Два месеца го лекувах с капки и мехлеми и в крайна сметка утре съм на операция за премахването му. Въобще изобщо - доста кофти моментета. И аз като Ели, само да чуя за болници и лекари-лошо ми става, пък какво остава да присъствам в подобна обстановка...
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: пепи в Февруари 11, 2013, 17:59:27
И аз в четвъртък когато ми вадиха 2 зъба си мислех че само на мене ми се случват разни гадории.............. :angry3:
Вярно,неприятно си е - ама ти на вируса му виде сметката - сега от един ечемк се стряскаш  :wink3:
Мене само ме притеснява да не би след края на лечението да ми мине желанието за хубаво червено вино - те това ако стане наистина ще си сложа въжето на шията - всичко друго мога да понеса,но не и това  :cheers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: irka в Февруари 11, 2013, 19:08:06
Лорей и от мен честито! И след 6 месеца ще очаквам да се похвалиш със същия резултат. :flowers:

Периода след лечението е наистина труден. Физическата реакция на тялото отминава по-лесно - до към месец, месец и малко, но психически понякога човек се срива. Особено ако му се навържат неприятна поредица от случки.  Вместо да се радваш, че си свършил, се чувстваш още по-смачкан. Има го и този момент. Проявява се повече при тези които изкарват 48 седмичното лечение. Очакваш 11 месеца да свърши този тормоз над теб, а като свърши, изведнъж виждаш, че тормоза си продължава, макар и под друга форма. Ей това те срива.  Но не се отчайвай, ще ти светне пред очите скоро. Още малко потърпи.

Аз например, заради честите ми отсъствия първите 5 месеца от лечението, си загубих работата, която харесвах. Просто тук няма болнични и ако отсъстваш прекалено много си намират причина да те махнат. Все си повтарях - като свърша лечението и ще си намеря нова работа, ще си стъпим малко на краката, всичко ще си тръгне наред. Да ама - не. Вече месец търся работа и няма нищо. Това малко започва да ме депресира, Очакваш, че края ще дойде за теб в щастие и рози, а виждаш, че не е точно така - налегват те други проблеми, ежедневие, което си позабравил покрай 11 месечното ти вегетативно състояние.   Нямаш някак си време да се поотпуснеш и порадваш на спокойствие.

Но и това минава. Поне при мен първия път мина, надявам се и сега да мине по-бързо. Просто си трябва време.

Не знам дали го написах свързано и дали можеш да ме разбереш. То и аз не мога да се разбера на моменти, ама ..... :ashamed2:

Много положителни мисли и прегръдки ти пращам. :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: eli13 в Февруари 11, 2013, 21:14:58
Виж какво, мацо. Орфей много хубаво ти е писала. Ти бая мъжката се справи с лечението, някак ми се струва причудливо сега да почваш да се сополявиш.
Стига вече с тоя ечемик. Човек ще каже, че постъпваш на сърдечна операция. Това е амбулаторна манипулация. Ще ти цепнат ечемика, ще дезинфекцират и вероятно ще ти сложат превръзка.
Имай предвид, че човек се чувства така, както си навие на пръста.
При тебе тече много трудно и бавно възстановяването, което медицински не ми се връзва - ти изкара доста добре лечението. До последно беше с направо феноменални показатели, няма никаква причина да не дойдеш на себе си вече повече от месец. Но сега ако ще се хващаш за ечемик, за отпадналост, за не знам какво - тая работа може да продължи и още една година.
Не ми се вярва, че нямаш никакви сили и никакво подобрение на фона на периода с лекарствата, а като ти гледам постовете, не намерих един, в който да се похвалиш, че си изкарала хубав ден.
Замисли се малко и ще видиш, че по някаква причина сама си удължаваш мъките, което никак не ме радва.
Както е писала Орфей, имаш мъж, детенце, а премина геройски и едногодишното лечение. Бих казала твърде много поводи да се гордееш със себе си и да се радваш. Не е сега моментът да се депресираш, изостави вече амплоато на болна, което така и не придоби през периода на медикаментозата, та сега ли си се сетила.
Сега е време за купон  :party:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Февруари 12, 2013, 11:53:21
Ще мине, само да кажа, че на мен нали ми се прецака жестоко ТСХ-то накрая на лечението, ти ТСХ пускала ли си? При мен смазването идваше от там, но то накрая нали човек кара на последни издихания. Ще се възстановиш, обещавам ти, дай си време. Мен ми трябваха 6 месеца! Цели 6 месеца за да усетя, че не съм на лечение.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 12, 2013, 17:13:32
Да, Орфейче, пуснах, в ред е.  :flowers: Между другото за протокола, направиха ми операцията. Ултра гадно нещо. Сега съм с превръзка на окото като Едноокия Джак.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: eli13 в Февруари 13, 2013, 14:38:49
Разгеле. Да ти мине бързо. И това да е последният помен от лечението. Че идва пролет, а после  и лято, хубаво време и още по-хубави емоции.
 :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 13, 2013, 15:59:29
Ох , откога чакам.  :love5:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Февруари 13, 2013, 19:16:19
 :clap: Браво!!! Значи от сега нататък повечко лежерно да си подремваш и вкусно да си похапваш и така поне 6 месеца и нищо да не те лови!!! И всичко ще си дойде на мястото.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: anita в Февруари 20, 2013, 15:20:12
Аааааа ама какви са тези съмнения трябвало ли, не трябвало ли?!
Може ли така?
Ей ама как забравяте първоначалната паника като чуете за хепатита пък се сега се вайкате дали е трябвало.  Друго щяхте да приказвате ако бяхте пред цироза.
Лорей, подравявам те за успешното лечение и не съжалявай  за него. Много е трудно,  но си заслужава.  До преди една- две години нямаше други алтернативи освен интерферона.  Медицината обаче шеметно се развива в наша полза.
Пожелавам ти да запазиш резултата и напълно да се възстановиш. :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: tita70 в Февруари 22, 2013, 12:44:18
   Ехооо Лорейче,поздравления :clap:
   Пожелавам ти вируса никога да не се засича!
   Дааа трудното мина,но време трябва и за тялото и за душата  :girl_wink:
   И аз доста често съм си задавала въпроса дали не сбърках с това лечение...........
   Започнах го на шега и си казвах до когато издържа, но го избутах, и не съжалявам.
   Мога да кажа,че при мен то мина леко, но възтановяването беше много бавно.
   И сега понякога съм все едно на лечение, а са изминали повече от две години.
   Не го мисли толкова всичко ще е наред :doubleup:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Февруари 22, 2013, 13:10:53
 Благодаря! :flowers: :love5:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Март 05, 2013, 12:14:09
Привет приятели! Да се похваля, че вече се чувствам значително по-добре и имам повече тонус. Само дето ако пропусна да се нахраня и да пия вода, ми излиза през носа, не минава незабелязано, както преди лечението. А и пак се задават изпитииии.... Всъщност въпросът ми е колко време след края на лечението мога да си поставя ваксина срещу хепатит В и вие коя бихте ми препоръчали?
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: пепи в Март 05, 2013, 12:37:54
 :clap: Браво Лорей - радвам се че така бързо си се възстановила! Направо ми вдъхна голямо настроение,защото след 4 седмици и аз свършвам лечението!
Все по-добре да се чувстваш и успех на изпитите!
 :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: astoianova в Март 05, 2013, 12:43:42
Лорей  :flowers:честито  и от мен!!! Не се познаваме, но много се радвам за теб! Вдъхващо надежда е да чета за край на лечение и най-важното, че вируса е преборен и не се открива. Още веднъж много се радвам за теб и ти пожелавам от все сърце оттук нататък да ти се случват само хубави неща и страничните да отшумяват постепенно, но пълно изчезване. целувки и успех :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: preslav1980 в Март 05, 2013, 15:08:16
Лорей честито и от мен. Пожелавам ти на 6м. отрицателен ПСР. Никога не съжалявай за лечението. Всички го почваме с надеждата да оздравеем от тази коварна болест. Надали знанието че сме болни с хепатит, но си траем щото ни е страх от страничните ефекти би ни дало повече поводи за радост. Ние сме млади хора- живота е пред нас и със сигурност лечението на това заболяване е правилния подход.

Относно депресията която те е налегнала. Нали знаеш това как се лекува? Прави това което ти доставя удоволствие, занимавай се с някакво твое хоби, мисли позитивно, срещай се с приятели, излизай често, ангажирай вниманието си с нещо. Така мислите за глупости сами ще изчезнат от главата ти. Купи си билет на националната лотария, отиди на 3Д кино на някой филм, запиши се на йога или нещо си там каквото и да е. Ангажираността на съзнанието с приятни неща би ти помогнало.

За финал само позитивизъм. Хората са казали когато губиш незнаеш какво печелиш.  А в случая мисля, че всички печелим защото се чувстваме пълноценни, че правим нещо по въпроса а не си пасуваме и не сме се предали.


Отново браво за успешното лечение и късмет. Остана и ние да те последваме с отрицателни ПСР-и.


Поздрави. Иво.  :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Март 26, 2013, 12:56:53
Хелоу. Държа да попитам отново за вашето мнение относно поставянето на ваксина срещу Б вирусен хепатит. Колко време след лечението е добре да се постави първата?. Апропо - нямам вече температура. Ще е полезно това инфо за тези, на които предстои да свършат с едногодишната терапия да са наясно, че е възможно част от страничните ефекти да продължат и повече от месец. Дотук - добре. Единствено чувствам отпадналост, която не мога да си обясня. И, естествено, косата ми далеч не е същатата...
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Юли 22, 2013, 14:22:32
Здравейте всички. Да си поизтупам темичката, че не само прах, ами и паяжини хвана. Тези дни си чакам резултата от ПСР на шести месец и много моля да ми стискате палци! Тъй де - морална подкрепа един вид  :girl_wink:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Юли 22, 2013, 14:34:48
 :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :flying_kiss: Чакаме да се похвалиш с добрата новина!!!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Rumi_ в Юли 22, 2013, 15:02:37
 :bravo2: :congrats: :bravo2: :congrats: :bravo2: :congrats: :bravo2: :congrats: :bravo2:  :congrats: :bravo2:


                                                                     :kiss: :kiss: :kiss:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Mиро в Юли 22, 2013, 15:21:48
Лорче,успех и а дано да има да черпиш. :congrats:
В момента и аз съм под същото напрежение.До седмица или 10 дена чакам резултати. :good: :good:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Vancheto в Юли 22, 2013, 15:55:04
Стискааааам  :congrats:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Alice в Юли 22, 2013, 20:05:50
Стискам и аз  :congrats:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Brattyboy в Юли 22, 2013, 20:28:35
И аз ти стискам палци!  :bravo2:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: eli13 в Юли 22, 2013, 21:23:47
И аз! Това е най-важният момент!!!
 :congrats:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: ralkataaaaaaa в Юли 22, 2013, 22:43:56
 :congrats: :congrats: :congrats: и аз стискам палци всичко да е наред  :smile:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: june12 в Юли 22, 2013, 22:54:36
Лорей,ти си герой!Издържа този тежък удар на съдбата!     :clap:   Само щастлив и дъъълъг живот ти желая!
Беше ми приятно да те чета във Форума,но още по-радостна съм,че си спасена от "гадняра-вирус"!!!!       
                     :dance:          :congrats:          :bravo2:           :flowers:            :doubleup:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Юли 22, 2013, 23:17:33
Джун, още не е ясно. Но при такава масирана подкрепа как да не му се разнежи сърчицето на човек. Тенкю, пийпъл и ще съобщя веднага, каквото и да е!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: пепи в Юли 23, 2013, 09:58:55
 :yahoo: Лелеееееееееееее,отсега предчувствам колко вино ще е нужно за поливане!!!!
Другите неща се подразбират от само себе си!!!
 :doubleup:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: irena в Юли 23, 2013, 11:31:04
 :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Август 09, 2013, 13:55:05
Привет на съфорумците! Редно е да сведа до знанието ви резултатът от ПСР на 6 месец, както обещах. След близо три седмици чакане и тръпки, той най-после дойде и гласи, че вирусът не се открива.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Alice в Август 09, 2013, 15:00:38
Ехааааа, супееер  :congrats: :clap: :clap: :clap:
Нека никога да не се открива!!!  :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Rumi_ в Август 09, 2013, 15:27:22
Честито Лори!!! Излекувана си! Браво, чудесна новина! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:


 :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Vancheto в Август 09, 2013, 15:28:22
ЧЕСТИТО!!!  :bravo2:


КАКТО ТИ ОБЕЩАХ  :girl_wink:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: preslav1980 в Август 09, 2013, 21:00:43
Честито и от мен.  След всички премеждия и трудности който преживяваме с това лечение- тази новина е най-голямата награда за която сме се борили и заслужаваме.

Дай боже всекимо такава новина.  :wink3:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Mиро в Август 09, 2013, 21:03:24
Честито Лорче,супер новина. :clap: :clap:Банкета е задължителен :good:
Сезона е в разгара си,време е да разпуснеш подобаващо,особено след трескавото очакване на резултата.
Мисля,че една мастичка с мента ще ти дойде добре.  :wink3: Точно в крак със сезона. :mocking:
Още веднъж честито и само положителни настроения от тук нататък. :clap: :congrats:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Аника в Август 09, 2013, 21:41:11
Честито!!!
Да си много здрава и винаги да си остане отрицателен ПСР-ът!
Весело и щастливо лято ти желая  :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Hope1 в Август 09, 2013, 21:49:30
Честито ..Браво.Започнах да се радвам за всеки здрав човек:))Чета и разбирам,че битката е голяма...пожелавам Ви само отрицателни тестове от сега нататък и здраве за цялото Ви семейство!Амин!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: ralkataaaaaaa в Август 10, 2013, 00:01:05
 :dance: :dance: :dance: еее браво на теб  :smile: :smile: :smile:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: galq в Август 11, 2013, 17:44:28
Честито и от мен! :clap: :clap: :clap:  :party:
Много здраве ти желая! :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: irena в Август 13, 2013, 10:55:58
 :congrats: :flowers: :laugh: :dance: :flowers:Браво на тебе,честито.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Орфей в Август 13, 2013, 13:26:35
 :party: :party: :party: :party: :turkeydance: :flowers2:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Август 20, 2013, 13:25:17
Здравейте приятели! От 10 дни съм на диета, тъй като килограмите, които загубих по време на лечението, се завърнаха плюс още няколко отгоре като бонус. Дотук - добре, защото диетата има ефект, но започнаха пак да ми се образуват ечемици и да ми пада косата /не като при терапията, естествено/. Ще ми помогнете ли със съвет?
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Vancheto в Август 20, 2013, 15:11:49
Тук има съвети за здравословно хранене


http://www.hepactive.org/content/faq/HCV_Healthy_Living (http://www.hepactive.org/content/faq/HCV_Healthy_Living)
според мен изчакай още малко с диетите и после опитай с разделното хранене  :doubleup:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Лорей в Юни 30, 2014, 18:22:05
Здравейте приятели! Отдавна не съм писала в темата си, но имам да ви се похваля с две страхотни новини и направо се чудя с коя да започна. Най-добре да ги следвам хронологически. На 17 юни родих второ момченце, а седмица след това дойде и резултатът от ПСР година и половина след края на лечението, който е НЕ СЕ ОТКРИВА.
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: LANA в Юни 30, 2014, 19:09:03
Двойно честито-и за детенце  :baby3: и за отрицателния ПСР!  Много здраве на теб и цялото ти семейство!  :congrats: :kiss:Много щастливи моменти с всички които обичаш!
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Rumi_ в Юни 30, 2014, 19:25:23
Лорей Честито!!! :flowers: Мъжка майка! :flowers2: Желая ти здраве, щастие и много любов! Щастливо детство на двамата юнака! :flowers3:
Как се казва бебока? :baby3: :love5:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: лиана в Юни 30, 2014, 23:52:50
Поздравления и от мен Лорей  :flowers:
Много здраве и късмет за всички в твоя дом  :love5:
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Ния в Юли 01, 2014, 21:10:35
Страхотни новини Лорей, страхотни :bravo2: :bravo2: :bravo2: Много късмет и здраве за теб и цялото ти семейство !!! 
Титла: Re: Хайде край!
Публикувано от: Alice в Юли 02, 2014, 11:00:52
Лорей честито бебче, да е живо и здраво и много да слушка  :congrats: :congrats:
Пожелавам ти повече да не чуваш нищо за гадния вирус  :flowers: