Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Обща дискусия => Моята история => Темата е започната от: ДОГИ в Април 24, 2015, 09:15:22

Титла: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: ДОГИ в Април 24, 2015, 09:15:22
 Здравейте! Бихте ли ми обяснили как става изписването на рецептите за Виреад ! Сега лекарството го има обаче чакаме 29 да вземем рецепта.Миналия и по миналия месец имахме рецепти и чакахме лекарството да го доставят. И така с тези забавяния резерва от 15 хапчета се стопи.Дано от аптеката да удържат на думата си и да запазят хапчето.Това лечение има стотици неизвестни.
Благодаря ви предварително!
                                  С поздрав: 
                                                Оля
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: izabel в Април 24, 2015, 09:22:18
Здр Оля ,хапчетата се отпускат за 30 дни може да си хи вземеш най- рано на 29 ден .ААко ти е изтекла рецептата просто отиваш до личната да ти напише нова .Аз също съм на Вариад и в момента в моята аптека го няма и чакам да го има в склада ,ако знаеш в София къде има пиши да знаем откъде може да си вземем.
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: iva_moni в Април 24, 2015, 10:25:05
Здравейте, и аз имах проблем с намирането на виреад в София, но по съвет на Силвана го намерих в МАРЕШКИ -по специално  в Младост 4 аптеката.Иначе обикалях половин месец в Медея, Ремедиум и на още сто места , но навсякъде ми отказаха.Наистина има проблем със зареждането и изпратих три сигнала до Министъра, ИАЛ и НЗОК.Дано да се реши проблема.Успех .
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Април 24, 2015, 11:01:20
Благодаря, че си сигнализирала.
Да, Марешки доставят, затова нека всички, които имат проблеми, да проверяват там.
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: ДОГИ в Април 26, 2015, 01:21:32
И ние се жалвахме предния месец и сега пак ще го направим до всички но като че ли е глас в пустиня .И аз се чудя какво може да се направи още гледах на запис предаването, Сдружението  и Силвана дадоха гласност за което им Благодарим ние с жалбите също но това явно не трогва ничии отговорни лица, които би трябвало да потърсят сметка на други такива ,къде се къса нишката доставчик , дистрибутори, складове , аптеки.......няма ли да има КРАЙ този кошмар. Мисля си дали да не поставим въпроса и в Народното Събрание нали има разни комисии за всичко много сме молко тия дето се оплакваме незнам другите 800 човека как се оправят.Изабел сега не съм в София но миналия месец имаше в на Марешки в Дружба малко е закътана аптеката булеварда където се движи 404 веднага след като направи завой за Цариградски комплекс в дясно се намира тази аптека ако имаш възможност отиди аз във вторник ще имам възможнос да проверя.Късмет ти желая да намериш и за всички нас ще ни трябва Късмет да се преборим за хапчетата си и за оздравяване.Дай Боже  да стане!
С поздрав  Оля
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: ДОГИ в Април 27, 2015, 22:08:36
Здравейте! Както бях писала вече, днес проверих в аптеката на Марешки в Дружба 2 има  Виреад!  Изабел ти питаше ако си си намерила вече нека някой друг който се нуждае  от София да се възползва. Дават с протокол  само от София. Аптеката се намира по път  за Фантастико  преди сфетофара в дясно  малко навътре .
   Приятна вечер ! Оля
Титла: Re: Изписване на рецептите за Виреад
Публикувано от: Vancheto в Април 29, 2015, 16:22:24
Аз също подадох жалба, отговориха ми, че проблема не бил в аптеката, направили проверка в аптеката и ми докладваха на кои дати досега е взиман Виреада, все едно не знам..........глас в пустиня  :angry3: