Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Обща дискусия => Общи теми => Темата е започната от: Vesetoo в Май 18, 2017, 10:56:50

Титла: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Vesetoo в Май 18, 2017, 10:56:50
Здравейте отново  :smile:

Искам да споделя,какво се случи с моя хепатит Ц .......имам го официално от около 1г. , а неофициално от 2010г.
Когато разбрах за положителния тест,не знаех от къде да започна,освен че трябва да потърся гастроентеролог.Мой близък ме насочи към проф.Григоров(който е член в съюза за борба с хепатита) и д-р Цонев във 2-ра градска болница-София .И така направихме нужните изследвания(биопсия,ПСР,генотип и т.н.) Дотук добре,изследванията по-тяхните думи бяха "добри" и вирусния товар малък.След това намерих този блог и изчетох доста полезна информация,за която Ви БЛАГОДАРЯ от сърце.Запознах се със няколко "сродни души" и някак си ми се поуспокои душичката :)

Наскоро ми бяха подготвили документите(протоколите) за отпускане на лечение по ЗК и още същия ден в който ми ги дадоха,аз ги подадох(документите)  :wink3:  бях много щастлива,все пак е една стъпка нагоре иииииии....... по-закона на гадостите(пфу човек да не се зарадва) докторите,които ми следят състоянието ми съобщиха,че проф.Григоров вече не работи там...............ами сега?.....изтръпнах :(.....от втора градска казаха,че те ще продължат да ме лекуват,като ми отпуснат тези "златни хапове" . Лично аз съм много доволна от тази болница,винаги са били изключително мили,бързи с изследванията,когато съм имала нужда от отговори,никога не са ме "претрупвали",а напротив!
Нямам представа,дали ще ме одобрят за лечение по ЗК ...........та въпроса ми е да потърся ли друг доктор,при положение,че вече съм подала протоколите? ,Нещо съм много объркана (отново) .Благодаря!

Поздрави Весето  :flowers:
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Май 18, 2017, 11:47:57
Защо ти е да търсиш друг доктор?
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Vesetoo в Май 18, 2017, 20:34:26
Не Силве,не искам да ги сменям :) ,притесних се от факта,че проф.Григоров вече не работи там,но щом може и другите да ме лекуват нямам нищо напротив......все пак от него са се учили :) Исках само да знам,дали ако реша ,мога да си сменя лекуващия доктор,при положение,че вече съм  подала документите изготвени от втора градска б-ца
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Май 18, 2017, 20:41:31
Не, това означава да ти се пишат документите от новата болница. Стой си там и не се притеснявай. Това лечение е толкова просто, че сигурно след време няма и лекар да е нужен, за да го назначи и следи. В Англия това се прави от медицинските сестри (ако не е тежък случай).
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Vesetoo в Май 19, 2017, 13:58:41
Сърдечно благодаря ,Силве  :flowers:
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: mravche_ot_gorata в Май 21, 2017, 09:38:12
Здрасти, Весе  :bye2:

Честито за документите! Ще те одобрят, сигурна съм!

Относно болницата, аз имам още 3 хапчета Харвони да пия, и през цялото време не съм виждала никой от "лекуващите" лекари. Даже не вярвам да ме помнят


Стой си там и не се тревожи за нищо!
 :flowers:
мравчето
Титла: Re: Ново двеста ,около мен !
Публикувано от: Vesetoo в Май 23, 2017, 14:57:19
Благодаря и на теб Мравче  :girl_in_love: :girl_in_love:  ,дано ме одобрят,че е почнал да реприклира тази гад  :oops: ,нооооо вярвам,че ще го преборя- Дай Боже,всеки му"

Поздрави Весето  :love5: