Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Обща дискусия => Диагностика => Темата е започната от: Unknown93 в Август 28, 2017, 15:00:40

Титла: Съмнения в диагнозата
Публикувано от: Unknown93 в Август 28, 2017, 15:00:40
Здравейте, колеги!

Радвам се, че отново пиша тук, защото когато бях зле и имах нужда от подкрепа, разбиране и обяснение, когато разбрах за хепатита.... вие бяхте тук, за което съм Ви повече от благодарен! Но от друга страна не се радвам, защото това означава, че има проблем...... Както и да е.... Ще изложа проблема си възможно най-кратко....

През 2013 края на годината разбрах, че имам хепатит Ц при кръводаряване. Никога не съм лекуван. През 2014 отидох в Софиямед при проф. Чернев, за да направя ПСР и лечение ако е необходимо. ПСР в Софиямед при проф. Чернев беше отрицателен. Уж всичко наред. Тази година август месец, реших отново да посетя Софиямед профилактично и да пусна пак ПСР, за да видя да няма проблем, че усещах лека болка в дясното подребрие. Притесних се, отидох, пуснахме ПСР и отново ми казват, че ми няма нищо. Дотук всичко изглежда добре, но отношението на лекарите беше под всякаква критика..... Така се държаха с мен все едно съм човек втора ръка. Не съм от София и трябва да отида, за да си получа епикризата и за това им звъня (на лекарите, а не на проф.) и то какво излиза - казват ми, че резултата е отрицателен, но пък ме мотаят и не искат да ми дадат епикризата....

Нищо чудно и да си въобразявам, че съм болен, но факт е лошото отношение на лекарите към мен и опита да не ми дадат епикризата! Не знам вече в какво и на кого да вярвам! Ще кача и двете епикризи от 2014 и 2017 след като отида и взема тази от 2017.

Какво Ви е мнението? Дали може заради ПАРИ да са ме изкарали "здрав", или? Надеждна ли е Софиямед? Има ли къде да отида ЧАСТНО в някоя лаборатория и да си платя за един ПСР, за да ми е спокойно, защото чисто и просто на тях доверие им нямам!

Не искам заради техните пътеки и врътки да се окажа здрав на хартия и болен в действителност, да живея с представата, че съм здрав и след няколко години да разбера, че съм с много щети на черния дроб!

Благодаря, че отделихте време да прочетете историята ми.
Титла: Re: Съмнения в диагнозата
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Август 28, 2017, 17:14:30
Здравей,

можеш първо да си пуснеш пср в Иван Рилски, ти си прецени обаче дали съмненията са ти основателни.
Не искам да коментирам нищо за Софиямед.