Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - mikelitta

Страници: [1]
1
Здравейте, имам нужда от съвет, тъй като са празници и няма до кого друг да се допитам. майка ми се лекува вече повече от месец с Генерик от хепатит С, още на втората седмица от лечението кръвните и показатели асат и алат ггт, които бяха драстично завишени са вече в норма, лечението върви успешно, тя много добре понася лекарството. Писах друга тема  по въпроса тя е и с цироза Чайлд А. Днес се разболя от настинка, силна хрема, болки в гърлото и мускулни болки. някой може ли да ми каже тя се лекува с Генерик на Харвони със същия състав, може ли да пие чай от липа и лайка и да взима Витамин С или са несъвместими с лечението?

3
Писах на лично съобщение.

4
Проблемът е, че от Медлайн я принуждават, изнудва направо да направи биопсия, сега искат да влезе още за 10 дни във ВМИ и едва ли не да повтори всичко, защото комисията била там, за протокола много я наплашиха, че няма да и дадат лекарството без биопсия и тя вече психически се срина, от другата страна баща ми изцяло е зависим от нея, а тя не ще и да чуе да лежи отново в болница, имам чувството, че не съзнава сериозността на положението, защото се чувства добре, вчера лекарската и казала, че едва ли не утре ще умре, да прави тая биопсия и да не се лигави, ужасен натиск. Тя се принуди от ужас да прибегне до алтернатива - генерици, и писали са и харвони софисвобур 400 мг. И ледипасвир 90 мг. За 12 седмици, гастроентеролога е казал, че ще я следи, ако си достави генерик. Може и да не и писах правилно съставките, за което извинявайте. Не знам какво да правим, нуждая се от съвет, защото ме обзема ужас.

5
Здравейте, писах вече, че майка ми на 65 години е с хепатит С, генотип 1б и цироза с варици първа степен по Чайлд - 1А стадий. Проблемът е, че влезе в болница Медлайн в Пловдив, направи фибротест с резултат Ф4 и А3, ниски тромбоцити 73 и тройно завишени алат и асат. Понеже отказа биопсия категорично и не е в състояние да пребивава дълго в болница - гледа баща ми, който е 100 процента неподвижен и изисква постоянни грижи и отказва да влезе  в болница, а така няма шанс за отпускане на лечение за хепатита. Много съм притеснена заради цирозата и искам на всяка цена да излекува хепатита, но друга алтернатива на този етап освен генерик от Индия или Египет не виждам. От сърце ви моля, ако няко може да ми каже какви са стъпките, от къде  икак да поръчам лекарството да се свърже с мен. Моля ви!

6
Моята история / Re: Моята история за хепатит С
« -: Септември 05, 2018, 22:06:58 »
Здравейте, тъй като не мога да се ориентирам как да започна нова тема си позволявам да пиша тук. Майка ми е с диагноза хепатит С, положението изглежда е доста сериозно, според резултатите от Фибротест е с цироза Ф4 и А3, проблемът е, че отказва категорично биопсия, а докторът твърди, че без биопсия, само с Фибротест няма шанс НЗОК да отпуснат лечение, вирусното и натоварване е 3 000 000, АСАТ и Алат са 5 кратно завишени, тромбоцити те и са 90. Много се притеснявам, посъветва те ме, вярно ли е, че няма шанс без биопсия и има ли висок риск цироза та да стане декомпенсирана?

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007