Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - nadia ivanova

Страници: [1] 2
1
Здравейте и от мен.  Много дълго време нямах компютър и съжалявам , че отново пропуснах срещата. Радвам се за вас, че сте си  изкарали страхотно. Вие сигурно не ме помните. Аз съм тази оздравялата с хепатит С. Скоро си правих изследвания АЛАТ-12 АСАТ-11 За следващата среща ме бройте и мен от сега.

2
здравей
Чудя се , че изобщо са ги предупредили. Мисля, че в България все още не са дорасли да направят нещо подобно. Аз бях заразена по този начин в България.

3
Здравейте
Тъй като съм мързелива не съм го смесваела с нищо

4
Диагностика / Re: Въпрос към Надя Иванова?
« -: Февруари 28, 2008, 10:54:22 »
Здравейте
Бях обещала, че ще препиша от епикризите изследванията си.

изсл.     начало      3 месеца         6 месеца              сега
Hg           137            128                  116
Er             4,68            4,5                 4,1
Leuc          6,5             3,3                  3,6
Tr              597           230                  227
ASAT           47,4         19,2                 26,1                15,5
ALAT          57,9           28,2                 29                   11,5
GGTP          17              18,2                 20,6
ALP             52                                    50
TP                               83,7                77,2
Albumin        45,3          41,4                 39,1
T-bilirubin      10,8          6,9                  9,8
Createnin       81            86,3                 76,5
Glucose            5,5          5,3                  5,1
TSH              1,85
HBsAg            /-/
anti HCV        /+/
HCV RNA      191 486 IU/ml                     <615IU/ml
 На едната година също под 615
Биопсия: чернодробен паренхим с разширени портални пространства и няколко септи. Умерено възпаление-портално с лимфен фоликул, умерена пийсмийл некроза, интралобуларна некроза-умерена. Умерена хистологична активност А2 .Стеатоза-липсва.
заключение: Хроничен хепатитис тип С умерена активност и портална фиброза със септи А2 Ф2; МЕТАВИР 8
На мен това не ми говори почти нищо. Даже не знам какъв генотип съм била. Невронке дано ти разбереш нещо. Преписах дословно. Желая ти успех. Стискайте зъби и дано всички се преборим с досадния вирус.

5
Диагностика / Re: Въпрос към Надя Иванова?
« -: Февруари 27, 2008, 14:58:47 »
Здравей Анита,
През 96год. катастрофирах с влак.  Счупих си два шийни прешлена . През 97г. ми правиха две операции на шийните прешлени и по време на операциите са ме заразили. Разбрах, че съм заразена с хепатит С чак през 2004г случайно по време на кръводаряване.

6
Здравейте
Зизи , можеш да ползваш Тривитаминола колкото пати си искаш- това са витамини. Просто трябва да седиш намазана не по малко от час. Аз се мажех само в неделя и наистина го смятам за вълшебен.

7
Диагностика / Re: Въпрос към Надя Иванова?
« -: Февруари 27, 2008, 09:57:06 »
Здравейте
Може ли и аз да се включа във вашите целувки, милувки и т.н.
Невронке обещавам ти утре да си взема епикризите на работа/ защото само тук имам нет/ и ще ти напиша всичко.
Бях на 38г години като разбрах за хепатит С . На 39 започнах лечението с интерферон , Сега съм на 42г. Все още не съм си направила качествен ПСР , защото съм беден инжинер и нали разбираш. Като забогатея ще го направя. Освен това ходих в една лаборатория в Плевен и шефът им ми каза, че щом чернодробните ми ензими са в норма ,нямало смисъл да правя ПСР. Аз не съм убедена в това и ще си направя изследването , но по нататък. Също като в онзи филм: тати каза, че ще ми купи колело, но друг път.

8
Здравей Анита
Съжалявам, че се налага да се включиш в нашия отбор, но тук всеки помага с каквото може. Аз съм приключила с лечението и не съм ходила на София. Всички препоръчват д-р Чернев, но аз се лекувах в Плевен при д-р Стойкова. Според мен изключителен специалист и човек. Винаги ми е обръщала достатъчно внимание и ми отговаряше на всички въпроси. Никога нищо не съм плащала. Според мен при д-р Чернев са прекълено много хора. Не знам във Варна нямате ли добър гастроентериолог. Явно тази при която си ходила не е добра, щом не е започнала веднага с необходимите изследвания. Ако случайно решиш да се лекуваш в Плевен ще трябва само направление от личен лекар и в дните  за преглед отиваш и това е. Д-р Стойкова преглежда във вторник - сутринта и в четвъртък - след обяд. Ако те интересуват подробности ще ти кажа. Аз съм от гр. Левски и пътувах до Плевен. Ти трябва да решиш на кой ще се довериш. Желая ти успех

9
Не мисля, че става с уреждане. По скоро със следене кога ще излезе програмата и веднага да си направиш резервация . Цялата година се запълва веднага щом излезе програмата. Мисля тази година да ходя пак

10
Здравейте
Мери аз също бях април на Хисар. Сигурно сме се разминавали някъде по улиците или в Камилите. Също съм много доволна от там. Бях в х-л Гергана. Ти къде си била.
Емо със сигурност трябва да си здравно осигурен за предходни 6 месеца. По горе съм написала телефоните за резервации и какви са действията. Най трудно става резервацията . Програмата ще излезе около 20 март. Тогава се правят резервации за цялата година. И понеже са много хора местата се заемат почти веднага.

11
Здравейте
Преди и по време на лечението лекуващата ми лекарка ми препоръча витамин Е и Зелшуц . Според нея са много полезни около 180лв. на месец. Но тъй като ми се струваха доста скъпи, защото съм бедна- записах си съставките и ми ги изпращаха от Австрия/заместители/.  През цялото време ги вземах. Страничния ефект беше, че все едно някой ме помпи / бях надебеляла страшно/ . След като приключих лечението ги спрях и отслабнах с около 20 кг. За да се харесам трябва да отслабна още 10кг. поне , но това е бял кахър. Ако се интересувате мога да препиша съставките от опаковките,но както ви казах според моята докторка са много полезни особенно витамин Е

12
Здравейте
Силвана не знам какво си слагала още в Тривитаминола, че ти е подействал така. Аз както писах вече си оправих косата точно с него. С първото намазване ,си почуствах косата много мека и жива. Не съм слагала нищо друго освен Тривитаминола и седях с него около час. Косата ми беше станала съвсем права и рехава , а сега ми е пак къдрава. Мисля, че си объркала нещо с допълнителните съставки.

13
Поздрави и от мен за добрите резултат
Моите левкоцити през цялото лечение бяха ниски. Влизах около 6-7 пъти в болница и ми вливаха трансметил и др. След вливанията се чувствах като нов човек имах чувството, че ми никнат крила. Това ми помагаше да продължа лечението до край. Стискай зъби и завърши и останалите 6 месеца. Желая ти успех

14
Здравей Снежи
И аз мисля като Силвето, че не можеш да разчиташ само на билките. Говорила съм с една жена, на която не и е понесъл интерферона и го е спряла. Решила да пробва с билки. От нея зная, че ефекта от билките е временен. Тя беше на около 55години и затова може би не и е понесъла лечението. Надявам се при теб всичко да мине добре. Ще ти стискам палци. Дано биопсията да мине леко и се включиш в програмата. Аз съм приключила лечението и АЛАТ-11 АСАТ-15 са ми в момента. Така , че вярвай в интерферона, макар и да ти е трудно.
Желая ти успех от все сърце

15
Общи теми / Re: Ради, връщай се!
« -: Февруари 19, 2008, 10:37:30 »
Добре дошъл Радо
Само толкова ли ще кажеш за почивката си. Разкажи ни още. Всички имаме нужда някой да ни каже, че му се е случило нещо хубаво, за да се радваме и ние с него.

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007