Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - deanka_72

Страници: [1]
1
На 03.05.2010 г. на съпругът ми му откриха, че е носител на вируса на хепатит В. Без да има никакви оплаквания, просто му се наложи да си прави изследвания и той бе много изненадан когато му съобщиха резултатите. В момента се води под наблюдение и на всеки два месеца в продължение на половин година ще му правят изследвания. Последните изследвания за чернодробни ензими показват АСАТ 17, АЛАТ-26. Това са третите изследвания , които си прави в продължение на три седмици и ензимите му са в тази граница. Няма обяснения откъде може да е заразен. В момента е на диета като спазва всичко което пише по форумите. Искам да попитам може ли да яде пресен черен дроб защото има различни мнения. Благодаря предварително.

2
здравейте, съпругът ми е носител на вируса на хепатит В. Аз си направих изследвания които са отрицателни. Днес си напави и сина ни. Резултатите му са следните
HBsAg- отрицателен
anti-HBsAg - < 5 mlU/ml

Трябва ли при тези стойности да си прави ваксина. Благодаря предварително.

3
Това е което му е правено като изследване, а изследванията му не са в къщи понеже са приложени към един протокол. Най-вероятно съпруга ми ще ги получи в понеделник и тогава ще мога да ви запозная по-подробно. Той се чувства отлично дори по празниците още не знаехме за допълнителните изследвания и си позволи да хапне и пийне в норма разбира се, но изследванията му бяха с тези стойности на АЛАТ и АСАТ. Благодаря за отговора. Някой може ли да каже какво в общи линии може да консумира?

4
На 03.05.2010 г. на съпругът ми му откриха, че е носител на ируса на хепатит В. Без да има никакви оплаквания, просто му се наложи да си прави изследвания и той бе много изненадан когато му съобщиха резултатите. В момента се води под наблюдение и на всеки два месеца в продължение на половин година ще му правят изследвания. Последните изследвания за чернодробни ензими показват АСАТ 17, АЛАТ-26. Това са третите изследвания , които си прави в продължение на три седмици и ензимите му са в тази граница. Няма обяснения откъде може да е заразен. В момента е на диета като спазва всичко което пише по форумите. Искам да попитам може ли да яде пресен черен дроб защото има различни мнения. Благодаря предварително.

5
Здравейте, аз съм нов член искам да ви запитам нещо. Съпругът ми е носител на вируса на хепатит В. Трябва ли да направя ваксина и на сина ми.Прочетох , че децата родени след 1992 г. не би трябвало да се ваксинират, но се чудя дали направената ваксинация веднага след раждането все още е действаща. Трябва ли да му се направят някакви изследвания.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007