Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - stefani

Страници: [1] 2
1
Привет на всички отново  :smile:
Явно никой все още не е пробвал ,това което се опитах да направя аз!Лошото е,че изисква време ....търпение и много упоритост...
Нещо,което аз не успях да направя!Много ще се радва,ако някой все пак е опитал  :smile:

2
В Бургас имате много добра лаборатория Линa, с модерна апаратура. Лично аз съм идвала от Стара Загора  за изследвания до Бургас. Имат пакет за пълно изследване на черният дроб, но за гастроентеролог Силвана е права в София мисля са най добрите специалисти.В другите градове хепатит В го имат за безобидна болест,това е мое лично мнение.

3
По принцип  си прав " болен здрав ",че е по темата.Но можеш ли да пишеш ph на урината ли ти е с тази стойност и  какъв ти е количествения днк тест за хепатита ? Любопитна съм да разбера да разбера дали ph може да въздейства върху вируса.Аз така и не успях да достигна тази стойност за период от 20 дни

4
Много се радвам,че съм помогнала на някой.Но за съжаление не мога да кажа същото относно хепатит В.Този метод с температурата го прилагат руснаците под анестезия

5
От Стара Загора съм ,лентичките ги намерих в магазин за медицински принадлежности за лекарски кабинети и хомеопатия.Все още ги има,но ползвам и едни немски от био балев наистина в пъти по скъпи,около 19лева.Пропуснах да напиша,че от 4.80 са български произведени в Бургас.Пробвала съм и двата едновременно резултата е еднакъв с изключение,че по-скъпите са със десети и по-точни.За съжаление напоследък не ми стига времето,но ако имам възможност утре ще напиша резултата от моя експеримент и най накрая си направих и днк количествен тест  .

6
Алтернативни методи на лечение / Re: ММС
« -: Ноември 20, 2014, 16:39:06 »
Пълна измама.През септември 2012г. при изследвания се оказа,че баща ми е с карцином на белият дроб без разсейки.В стремежа си да му помогнем се свързахме с "офис" в Бургас,който предлагаше ММС.Обяснихме за какво става въпрос и човекът с когото разговарях ме увери,че след 2 месеца прием всичко ще е наред.Брат ми му го даваше редовно по график ,няма да влизам в подробности , но крайният резултат е - на 26.09.2013 баща ми почина.Докато го приемаше баща ми се оплакваше от гадене и повръщане , ужасна миризма на хлор и съжелявам,че сме го мъчили допълнително.А за цената - това "чудодейно" лекарство е 200лв. за месец.

7
Моята история / Re: Сагата около моя хепатит Б
« -: Февруари 04, 2014, 23:32:40 »
Здравей ,д_т  аз разбрах за моя хепатит б в края на 2009година, но първият ПСР си направих 2010  и  копията ми бяха 1500 .По препоръка на доцент Антонов /  тогава/ сега професор  изобщо да не започвам лечение , защото по негови думи с лечението се целят стойности като моите.Ако започна лечение вируса може да се върне с двойна сила, след него.Посъветва ме всяка година да си пускам ПСР и асат и алат на три месеца.Всяка година си пускам днк количествен тест и стойностите са почти еднакви .Асат е винаги около 20 а лат до 10/12 .Така, че не се притеснявай и просто си следи състоянието.Тук искам да вметна, че много съм благодарна на мой добър приятел Тодор Петров от хепасист и най вече на форума на хепактив, че ме насочиха към изключително добър специалист в тази област.Защото в Пловдив искаха да започна лечение, което с времето се убеждавам, че поне засега вече 4 години не  е необходимо.
И знаеш ли няма да ти пожелавам здраве, а късмет.Защото на Титаник всички са били здрави, но  просто са нямали късмет. :congrats:


8
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах възможност! До всички , които се борят с хеликобактер пилори има алтернативно лечение с прополис.
Пих прополис 20 дни сутрин обед и вечер по 25 капки във вода преди хранене и 10 дена след това си направих изследвания и бяха отрицателни, тоест вече нямам хеликобактер .Абсолютно никакви лекарства не съм взимала, пила съм 5 дни зелев сок от прясно зеле .А относно алкалната среда поне засега за мен е мисията невъзможна , понеже засега не мога да стигна  желаните стойности.Но не съм се отказала така, че при резултат ще пиша пак.Тези дни ще си поръчвам уред за жива вода/алкална/ евентуално така да си вдигна пехато на урината и ще пиша резултата за да видим ще зачеркнем ли този метод или не.
Успех на всички в борбата с хеликобактер и не се отказвайте , първо пробвайте с прополиса и тогава с антибиотици нали трябва да си пазим черният дроб.
Желая на всички във форума весели праздници и нека белобрадият старец донесе на всички нас през другата година изследване с резултат -вирус не се открива.

9
Честито и от мен!И дай боже да остане отрицателен ПСР завинаги. :dance:

10
НЕ пропускайте и вижте това видео.То е доказателство ,че алкалната среда е важна и организма сам се лекува.Споменават дори и хепатит Б,точно както си мислех.Изключително интересно!

Tlacote Water - Healing Water

11
В магазини за медицински пособия се продават лентички за Пеха,80броя за 4.80лв.Те мерят и наличие на белтък и глюкоза в урината,но аз гледам само Пехато.Мери се сутрин първата урина и вечер 2 часа преди хранене.Убеждавам се обаче ,че може би много голям процент хора не са запознати с киселинно-алкалният баланс на организма,не че и аз не бях запозната до преди месец.Ето от къде малко повече инфо :http://www.freshbul.com/index.php?main_page=page&id=35
За уринолечение и аз съм чувала ,дори за излекувани, но от хепатит А,а нас ни интересуват Б и Ц /поне мен/.Между другото тук четох мнения за лекуване  с минерала зеолит.В Събота ходих до село Бели Пласт известно със зеолитни находища и такава изворна вода от една чешма.Премерих пехато на водата и е 8.Тоест високо алкална вода,при което при два дни прием от мен моето Пеха стана 7.С една дума не лекува минерала,а високото Пеха ,което прави с пречистването си.За урината също е смятана за алкална,защото съдържа соли,които извеждат токсините от организма.Повечето медни продукти без мед също ги дават за алкални.Казано дотук говорим за лечение със зеолит,уринолечение,медолечение, а всъщност тези методи правят средата на организма неутрална или алкална и самият организъм се лекува.Но Орфей трябва да ти кажа ,че е много трудна задача.Ще се радвам да споделиш ако си купиш лентички.

12
Личната лекарка ми загатна за Пехато,а информацията ми е от нета.Аз много добре съм запозната с Хеликобактера,лекува се с три антибиотика.И много добре се повлиява с прополис,но аз основно се интересувам,какво ще стане с хепатита.Дали би се повлиял от алкалната среда на организма.Тук във форума исках да докажем или опровергаем дали вирусноболните са с ниско Пеха.Аз съм с ниско Пеха 5 , в момента работя по въпроса и съм го качила до 6.5.А ти Орфей мерила ли си Пехато на урината си сутрин?Пехато е показател за здравето.
Както и да е,в момента провеждам експеримент със себе си вече 26 дни и след завършването му ще напиша какво е положението.Но ако някой си е мерил пехато сутрин ще съм благодарна да сподели какви стойности е при наличие на хепатит.

13
Здравейте ,отдавна не съм писала, но реших да споделя с вас какво научих и дали има някой от вас ,който си следи киселинно -алкалният баланс на организма.При изследване се установи ,че имам Хеликобактер пилори-бактерия,която причинява гастрит и язви на стомаха.Като се разрових в нета ,разбрах колко е важно пехато на урината.Ето един цитат:


PH или Пе Ха-то на нашия организъм е много важно да бъде в нормални граници. pH е съотношението на позитивно заредените йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални). Когато pH е 7.0 нашия организъм е неутрален, нито киселинен, нито алкален. Ако pH е 6.0 е киселинен. Тази среда е бедна на кислород. Какво става в киселинната среда? Това е среда, в която спокойно си живеят вредните бактерии, вредни микроорганизми, Кандида бактерии и гнойно инфекциозни бактерии и вируси разбира се. Склонни сме да се разболяваме от най безобидни болести до най сериозни. В алкална среда тези бацили не могат да живеят. Храната с която се храним и водата която пием определя каква е средата в нашия организъм. Различните видове зеленчуци и плодове се различават, а някои например като лимона, който е киселинен, когато се приеме спомага за алкализирането на средата.
Естественно започнах да си измервам пехато с лентички и стойностите са 5 сутрин и вечер .Вече 21 дни се опитвам да алкализирам организма си и чак след 19 ден започна пехато на урината да става 6.5-7.0.За да  се изчисти организма трябва да са такива стойностите поне две седмици.В краят на април си пуснах ПСР  ,ако след две седмици си изчистя Хеликобактер пилора значи алкалната среда действа и ще си пусна нов ПСР за да видя какво става с хепатита  и ще пусна тук резултатите.Мисълта ми е има ли някой с хепатит Б или С ,който да си е мерил пехато и какви стойности е?Искам да разбера дали наистина съвпада информацията ,че всеки болен е с киселинна среда тоест пеха под 6.Не очаквах,но изключително трудно се оказа да успееш да направиш пехато 6.5 колкото трябва да е сутрин и 7.5 вечер.И незнам дали ще мога да задържа тези стойности 2 седмици,но ако успея ще пиша резултата.

14
За да не откривам нова тема реших да пиша тук.Реших утре да си пусна количествен ДНК тест за вируса на хепатит Б.Но знае ли някой до колко часа взимат кръв в лабораторията на писанец и дава ли отражение кафето на резултатите.Моля ако има активен потребител,който е запознат да ми отговори ще му бъда благодарна

15
Честит Празник и от мен на всички жени!Желая  :flowers:на всички шастие,радост и много късмет :love5:Да не забравяме и много здраве :love5:

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007