Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Bang-bang

Страници: [1] 2
1
 :flowers:
Много благодаря, определено съм по-спокоен вече.
Предвид написаното от теб, сега се чувствам, като дете което пищи заради драскотина.  :baby3:  :pardon:

2
Здравейте искам да попитам тези, който са преминали лечение с пегасис как се чувстват след лечението. Питам информативно защото този интерферон ми раздрънка яко камбанарията. По време на лечението нямах толкова оплаквания, с други думи очаквах да е по-тежко и с по-изразени странични ефекти, но като цяло не беше чак толкова зле или по скоро както съм чел. От близо 50 дена съм "чист", не знам колко време продължава влиянието на интерферона, но не се чувствам добре. Под това не се чувствам добре искам да кажа, че преминавам през някакви емоционални аплитуди. За период от 30 мин. изпитвам еуфория, паника, притеснение,депресия итн. Но като цяло най-силно чувствам едно такова състояние на замъглено съзнание и обърканост.
Много ще съм благодарен, ако някой сподели как е минал този период след спирането на интерферона и дали някои е изпитвал подобни състояния.
Благодаря предварително !!!  :smile:

3
Искам да попитам дали на някой по време на лечението с интерферон или веднага след него да е имал кожни проблеми от сорта на белене на кожата на ръцете ? И някои може ли да ме насочи къде да проверя кой групи антибиотици не са препоръчителни при хроничен хепатит.
Благодаря предварително. :)

4
Завършено лечение / /PCR/ на 12-тия месец.
« -: Септември 17, 2013, 01:44:17 »
Здравейте на всички. Ето, че мина една дълга година от "връзката ни" с негово величество интерферона и последните иследвания на 12-тия месец от лечението ми току-що пристигнаха топли, топли. И тъй като не съм вещ в разчитането на резултати а любопитството ми минава всички граници, искам да попитам дали някой, който е по на "ти" с медицинския език може да им хвърли едно бързо око и да ми драсне 2 изречения на по прост език. Ето и данните от изследването ми.
Благодаря предварително !!!


                             Серология
-Забележка: Няма.
-Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
-HBsAg / хепатит В /   *   Профил   Виж по-долу
-HBsAg стойност   6851   COI   (0-0.9 Отр.);(0.9-1-0-Сива зона);(>1.0- Пол.)
-HBsAg интерпреация   ПОЛОЖИТЕЛЕН     
              Молекулярна диагностика /PCR/
   Забележка: Няма.
-Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
-Хепатит B /HBV/ ДНК количествен   *   Профил   Виж по-долу
-в IU/ml   <100   IU/ml   с TaqMan Real Time PCR
-в copies/ml   *   copies/ml   с TaqMan Real Time PCR

5

.

6
Общи теми / Какво е MMS? (Хлорен Диоксид)
« -: Февруари 13, 2013, 22:12:21 »
Тъй като се разрових из нета и случайно попаднах на една статия за въпросния минерал "ММС" или "Хлорен Диоксид" и тъй като разбрах че е тясно свързан със всички вируси (в тва число Хепатитите)искам да попитам някой може ли да каже нещо повече за него.
Ето линк за обща информация към запитването ми.  http://mmsbg.weebly.com/index.html
 Благодаря предварително !

7
Ми проблема е че 1-вия ПСР ми мина през ръцете, но тъй като бях неинформиран нямам копие и няма как да дам някъкви данни от него. А относно 1-вата контрола или ПСР който съм постнал искам да разбера ако някои може да ми каже най общо какво е вирусното натоварване и цифрите плашещи ли са.
Отделно искам да попитам дали лечението с интерферон може да изкара от равновесие бактериалната и гъбична микрофлора или с други думи може ли да предизвика бактериална или гъбична инфекция ?
Благодаря предварително! :)

8
На лечение съм / Re: Първа инжекция Pegasys 180 mcg
« -: Ноември 28, 2012, 23:12:09 »
Искам да попитам някой може ли да ми хвърли малко светлина върху тези данни от изследването. Това ми е контролата на 3-тия месец с интерферон.
Благодаря предварително. :)

Серология
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
HBsAg / хепатит В /   *   Профил   Виж по-долу
HBsAg стойност   5676   COI   (0-0.9 Отр.);(0.9-1-0-Сива зона);(>1.0- Пол.)
HBsAg интерпреация   ПОЛОЖИТЕЛЕН      
Молекулярна диагностика /PCR/
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Хепатит B /HBV/ ДНК количествен   *   Профил   Виж по-долу
в IU/ml   585 / 2.7 log 10   IU/ml   с TaqMan Real Time PCR
в copies/ml   2 926 / 3.4 log 10   copies/ml   с TaqMan Real Time PCR

9
Забавни теми / Re: Вицове и интересни текстове
« -: Септември 11, 2012, 03:17:47 »
Човек отива на доктор и се оплаква:
- Докторе нещо не съм добре, всяка сутрин точно в шест часа акам.
Доктора се учудил:
- Какъв е проблема, просто имате редовен стомах, тук има пациенти, които идват точно заради това, че имат нередовен стомах?
- Проблемът докторе е, че се събуждам точно в седем часа...

10
Забавни теми / Re: Вицове и интересни текстове
« -: Септември 11, 2012, 03:08:23 »
Инфекциозна болница. В един от изолаторите звъни телефонът.
- Ало, аз съм вашият лекуващ лекар.
- Здрасти, докторе, какво става?
- Изследванията ви показват, че сте болен от чума, хепатит, СПИН и още няколко заразни болести.
- Ох, ще ме излекувате ли скоро?
- Да, току що ви предписах диета с палачинки.
- Диета с палачинки, това пък какво е?
- Ами, за закуска - палачинки, за обяд - палачинки, за вечеря - палачинки...
- И това ще ми помогне ли?
- Не знам, дали ще ви помогне или не, но това е единствената храна, която можем да ви пъхнем под вратата...

11
На лечение съм / Re: Как се бие интерферон ?
« -: Септември 10, 2012, 00:29:57 »
Не съм много наясно с тези ротинни иследвания, тази седмица като ходя да си зема епикризата сигурно ще ми обяснат по подробно каква ще е хронологичната практика с тези изследвания и протоколи. Само за протокола ми каза дока защото го попитах конкретно по отношение на закъсненията с протоколите и ми каза да не се притеснявам и че ако закаснеее, тъй като аз чаках месец и половина за тях, та ми каза нали, че ако нещо се случи ще ми предоставят интерферон от болничното заведение нали с условието, че после като си зема полагащия ми се интерферон ще им го въстановя и така.
А хепи само да те попитам защото видях, че и ти караш Б класа  :wink3: освен интерферона някакви други лекарства предписаха ли ти по здравната каса?
:)

12
На лечение съм / Re: Как се бие интерферон ?
« -: Септември 09, 2012, 22:14:25 »
Благодаря за савета относно ползването на форума ще започна да го практикувам по този начин. Относно корема на 2-рата инжекция още си набелязах бая места и мисля само в корема да си ги бия. Иначе да появи се петно около мястото на инжектиране, мисля че едно кремче "здраве" ще ми свърши чудесна работа. Само да попитам, тъи като три пъста по надолу ми се подуха 2 лимфни възела предполагам, че може би са от инжекцията, ако някой е имал подобно оплакване да драсни, ако ли не ще изчакам 2 седмици ако не се оправи ще ида на лекар. А относно лечението незнам, дадоха ми два протокола за по 6 месеца, първия ми го одоброха и дока ми каза че след 6-тия месец ще се направи ротинно изследване и ще се прецени дали и 2-рия протокол ще се пуска в деиствие.
Пак благодая на всички за саветите
и ако има нещо няма нищо :)

13
На лечение съм / Re: Как се бие интерферон ?
« -: Септември 09, 2012, 15:25:00 »
Благодаря много за съветите. Интересно ми е как минават 2,3,4-тата инжекция при старшите, който са натрупали опит. Защото при мен 1-вата беше разтрисаща а, при 2-рата чак ми беше мъчно за втрисането и температурата, само главата и очите ме боляха на другия ден а, и нормално ли е да "откачам"  :fool3: :yahoo: на моменти, смисал преди бях малко нервак, ся съм голям нервак  :fight: някой да ми се озъби малко или да се пошегува с мен и почвам да ора като японско багерче, та някой да има подобни симптоми.  :pardon:

14
На лечение съм / Как се бие интерферон ?
« -: Септември 09, 2012, 05:30:56 »
Казвам се Иван на 22 г. от Пловдив. Въпроса ми е как и къде се бие интерферона. Накратко имам 1 бита инжекция от лекар, това е първата, която ми биха под медицински надзор и 1 която сам си бих. В болницата ми изнесоха най-бързата и кратка лекция затова как се бие, прочетох листовката, но много се притеснявам дали ли е бия правилно и там където трябва. Молбата ми е, ако има някаква публикация или някои, който може по подробно да ми хвърли малко светлина над тревогите ми ще сам безкрайно благодарен.
Благодаря предварително!
Баш ми беше драго, Иван
и ако има нещо няма нищо.  :wink3:

15
На лечение съм / Re: Първа инжекция Pegasys 180 mcg
« -: Септември 06, 2012, 05:58:00 »
Благодаря много за съветите !
Относно билките попрочетох няколко публикации за котешкият нокът, като проверих в няколко аптеки повечето чайове, който садържат котешки нокът бяха смесени. Ако някои има съвет относно билката с удоволствие бих е чул. :)

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007