Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - gucibuci

Страници: [1]
1
 Здравейте! Мъжът ми е с хроничен хепатит Б, който му откриха преди около 4 години. Веднага след като разбрахме за заболяването му, аз се ваксинирах с ENGERIX. Сега имаме бебенце и очаквах на 1вия месец да му поставят втората доза от ваксината, но тогава разбрах, че ги имунизират по нова схема. В родилния дом се поставя ваксина за хепатит Б, и след това се поставя някаква 6-валентна ваксина включваща и хепатит Б на 2ри, 3ти и 4ти месец. Сега се притеснявам дали този начин на ваксиниране е надежден. Ако някой има по-подробна информация относно тази промяна, мола да я сподели?

2
 Когато му откриха болестта, ходихме в София при хепатолог. Беше приет в болницата за да му направят изследване за вирусния товар. След известно време трябваше да се обадим за резултата и да запишем час отново да обсъдим резултата, но така и не можах да се свържа с никой от болницата на посочените телефони. От тогава минаха почти 2 години, но той не може да се накани отново да си обърне по-сериозно внимание на здравето.

3
Здравейте! Мъжът ми е с хроничен Хепатит Б и имаме бебенце на 1 месец. От няколко дни го е хванала параноята, че може да го зарази и дори си представя как кожата му била пожълтяла /според мен такова нещо няма/. Та въпросът ми е: Дали това е възможно, при положение че Асат и Алат са му в норма, но така и не му е правено изследване за вирусен товар?

4
   Здравейте, казвам се Гери и съм тук, защото приятелят ми е с хепатит В, установен след кръводаряване. След лошата новена последваха изследвания на АсАТ, АлАТ и Гама - GT (назначени от личният лекар), както и Билирубин - общ и Билирубин - директен (пуснати по наша преценка след като бяхме попрочели това-онова тук). Всички изследвания излязоха в норма и с тях отидохме на гастроентеролог, поради липсата на хепатолог в града (ние сме от Русе). Той погледна резултатите от изследванията, видя му дробчето на ехограф и каза че всичко е наред и да не се притесняваме. Въпреки това ние решихме, че е редно да се консултираме и със специалист. Четохме доста тук и се спряхме на проф. Антонов. След многократни опити да се свържа с клиниката, най-накрая успях да се свържа със сестрата на професора на мобилния и телефон. Въпреки че я хванах по време на отпуск тя беше достатъчно отзивчива да ми отговори на няколко въпроса които отправих към нея. От разговорът разбрах, че приятелят ми трябва да бъде хоспитализиран за да му се поемат изследванията от здравната каса. От четеното тук знам че за да го хоспитализират му трябва направление №7, а за гастроентеролог №3. Има обаче нещо, което не ми стана особено ясно, и ще ви помоля ако можете да ми помогнете. Т.к. има различни телефони за записване за хоспитализация и преглед, не знам на кои от 2та да звъня или трябва и на 2та. Сестрата каза ,че пациентите от провинцията ги хоспитализиат в петък и ги пускат в събота. Не знам ако се обадя за час за преглед в петък дали от там ще го изпратят за хоспитализация или пък ако се обадя да го хоспитализират в петък дали след това в събота някой ще погледне изследванията и ще го консултира. Ако някой е по-наясно каква точно е процедурата моля да ми обясни.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007