Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ДОГИ

Страници: [1] 2
1
 Благодаря ти за бързия отговор как се справи без антибиотик
 Смениха антибиотика с КАЛЦИД надяваме се че всичко ще е ОК. Някой пил ли го е. Хубав ден!

2
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЕХ ДА  ИМАХ ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИЗЛЕКУВАМ ВСИЧКИ! Пожелавам тази година половината а другата година и останалата половина да се поздравим с липсата на хепатита.
При нас има  съмнение за виросна пневмония на8 снимка не се вижда но на слушалка се чувала и е предписан антибиотик
 АВЕЛОКС доста силен, има ли някой който да е пил този или друг антибиотик по време на лечението моля ви за мнение. Благодаря ви бъдете здрави и щастливи!

3
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЕХ ДА  ИМАХ ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИЗЛЕКУВАМ ВСИЧКИ! Пожелавам тази година половината а другата година и останалата половина да се поздравим с липсата на хепатита.
При нас има  съмнение за виросна пневмония на снимка не се вижда но на слушалка се чувала и е предписан антибиотик
 АВЕЛОКС доста силен, има ли някой който да е пил този или друг антибиотик по време на лечението моля ви за мнение. Благодаря ви бъдете здрави и щастливи!

4
Здравейте позволявам си да открия нова тема ьа ГЕНЕРИКА който ни наложиха без дори да ни оставят или попитат за мнени. Толкова трудности имаше с този Виреад че дори си станахме приятели и го заобичахме това хапче. И защо да ни е спокойно тук в България колкото по трудно по добре. Някой се сети нещо и хоп генерик който /уж/бил 100%същия А ДАНО ДАНО! Дано да са изчистени страничните му действия колкото на Виреада и да сме по добре всички от него. ДАЙ БОЖЕ да е така! Да се надяваме  някой другда не сесети  за още по евтин генерик че накрая не ми се мисли. Ядосана съм то си личи.
Пак ходене по мъките личната раьбрала недоразбрала в аптеката също. Моля тук да споделяме за генерика за получаването му за понасянето му, за това как се отразява на организма и силно се надявам всичко да е ОК и да има добри и ОТЛИЧНИ резултати от него!
Моля ви да споделяме!

6
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Октомври 28, 2017, 20:19:13 »
Здравейте вчера при посещение за изследвания  за поредния протокол ни бе съобщено че в новия протокол ще се впише ново лекарство без дори да поискат мнение дали искаме или не. Достта попрочетох но съм с убеждение че на  Виреад по мога да се доверя от този генерик търсих по сайтове и там се използва думата ПОДОБНО а не също и че трябва да се преминава постепенно когато еднолекарство се заменя с друго. Основната съставка е ясна но другите как са и как се отразяват на организма който вече е свикнал със Виреад.
1.Искам да попитам има ли и други на които са заменили лекарството без да ги попитат дали искат да останат на Виреад.
2.Ако пожелаеш да останеш и да си доплащаш редно ли е да ти откажат.
3.Ако сега останеш на Виреад с този протокол след шест месеца можеш ли да преминеш на този генерик ако вече не се доставя в България Виреад /понеже всички говорят че му изтича лиценза/.
4.Ако ти е пуснат за генерика а не е наличен може ли да си заявиш и доплатиш за Виреад.
Още не сме взели протокола и затова държа на вашето мнение. Благодаря ви!

7
Моята история / Re: Относно Вериад
« -: Август 13, 2017, 00:59:56 »
Здравей Изсбел не ги купувам от аптека а от момиче чрез един познат случайно са се заговорили за проблема който съм му споделила преди време ьа хапчето. Когато имаше доплащане Англия

8
Моята история / Относно Вериад
« -: Август 09, 2017, 07:50:54 »
Здравейте! Извинявам се ако темата ми не е за МОЯТА ИСТОРИЯ, но доста търсих и неможах да намеря къде е темата ДОПЛАЩАНЕ НА ВЕРИАД!
Иска ли някой да си закупи хапчето. От чужбина си поръчах  една опаковка Вериад, но ако някой се нуждае може да донесат само още две. Опаковката е 245 лв. Ще пристигнат към 20 август.
Приятен и успешен да е денят Ви!

9
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 30, 2017, 22:35:31 »
И аз подадох жалба до Омбоцмана с настояване да се премахне този генерик от позитивния списък и пациентите да си останат на Вириад без доплащане.

10
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 22, 2017, 08:02:28 »
БЛАГОДАВЯ СИЛВЕ И АЗ ВЯРВАМ В ТЕБ!

11
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 21, 2017, 14:07:17 »
Трябва да си потърсим правата и дружно да се борим за спиране на тези презумции на някакви чиновници да променят правилата и то за сметка на нуждаещи се от здраве хора. И аз апелирам за единство. Този ГЕНЕРИК и аз не съм съгласна какъв е и колко вреди и какви последствия ще се появят от приема му все пак не говорим за месеци а за прием за години. И аз моля Силвана  за помощ според теб какво трябва да се направи, за сега имаме хапчета но идва другия месец.
 НЕКА ЗАЕДНО С СИЛВЕТО СИ ПОТЪРСИМ ПРАВАТА И СИ ПОМОГНЕМ!

12
На лечение съм / Re: Zdraveite i ot men
« -: Май 29, 2015, 08:33:31 »
Браво на Михаил момчето спази обещанието си! Спаси и нас не ми се мисли ако не беше той какво щяхме да правим, като го няма още втория протокол и кой знае кога ще дойде и кога ще вземем хапчето. Жалко че още веднага запасите се стопявят, но живеем в България мили хора. Как може в Англия да им дават шест месеца напред а ние за шест месеца  си скъсахме нервите заради това хапче. Много се радвам Силванче, че е спазил обещанието си и към теб и да помогне на много хора чрез форума въпреки всичко. Да е живо и здраво момчето и Дай Боже да оздравее! Пожелавам това и на нас и на всички вас!
              С поздрав   Оля

13
Благодаря ти Силванче да се надяваме че ще дойде по скоро! Да е жив и здрав Михайл ихаче не знам какво щяхме да правим до тогава .Жалко че ей така запасите започват пак да се стопяват какво да се прави така ще е.
  С поздрав  Оля

14
С точност датата не  мога да ти кажа Силванче но горедолу преди три седмици.

15
Здравейте, моля да споделите имали ли сте проблем със забавянето на протоколите.Вече 25 дни се бави втолия протокол точно мислехме че е време да се взима хапчето и ни казаха че протокола не е дошъл още от София. Къде да го търсим и какво да направим? Благодаря предварително!
    С поздрав   Оля

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007