Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - mama_varna

Страници: [1] 2 3
1
Мерси,мерси :) Ееее, Радо добрече ти си тук :) Пак не публикувах въпросите си на правилно място :) ами.... каквото такова :) Ще видим пср-а от онзи ден :)

2
Моята история / Re: Здравейте
« -: Февруари 19, 2010, 20:54:37 »
Стискааааааааааааааам :))))))))))))))))))))))))))))))  :congrats:

3
Здравейте отново!

След година и 7 месеца откакто разбрах за Хепатит С влязох в болница и ми направиха биопсията  :dance: След 2-3 седмици протокола ми ще бъде изготвен от болницата  :bravo2: Но искам да ви питам нещо,което ми казаха лекарите там. Аз съм заразена, може би от около 8 години (пиърсинг на езика),но всичките ми показатели бяха в нормите при изследванията в болницата. Лекарката ми каза,че ИМА възможност организма ми да се самоизлекува поради тези ниски показатели и ниската концентрация на вируса в кръвта (Хаш Це ве - РНА=6510). И аз като я попитах....е това излекуване не е ли до 6 месеца от заразяването? И тя ми каза,че по принцип е така,но е имало случаи,в които пациенти се излекуват, когато концентрацията е малка.  :shocked1:

Вие какво ще кажете по въпроса...с магданоза ? :) :)  :mocking:

4
Диагностика / Re: PCR количествено
« -: Октомври 30, 2009, 20:34:08 »
Благодаря ти, Радо! :)

Добре де,аз снощи лежах и си мислех. Задължително ли е след като си се разболял от Хепатит С да се увреди черния ти дроб? Смисъл.... аз мога ли да си живея с инфекцията и да си умра от старост :) ? Задължително ли е да се достигне до цироза и т.н.?


Мерси :)

5
Честито и от мен! Пожелавам на всички болни да се излекуват :)  :flowers3:

6
Диагностика / Re: PCR количествено
« -: Октомври 29, 2009, 08:18:16 »
То,ако ставаше с махане на пиърсинг щеше да е добре :) Но за съжаление не става номера :) Мн. ме е яд...защо ми трябваше тая обица на езика.... може би ,за да ми стане обица на ухото :)


А някой знае ли бебетата кога се изследват? Около 2 год. възраст ли?

7
Диагностика / Re: PCR количествено
« -: Октомври 28, 2009, 20:19:49 »
Благодаря Ви за отговорите на моите въпроси !  :flowers:

Естествено - ще се консултирам със специалист  :wink2:

Много е жалко, когато младите хора страдаме, но вярвам, че всичко ще се оправи.

Тетибулка, защо не проф. Искрен Коцев? Предложи някой друг тогава  :chat:

Чао засега  :bye2:

8
Диагностика / Re: PCR количествено
« -: Октомври 28, 2009, 17:59:42 »
Тетибулка, аз имам проблем с хеп. С, мъжа ми няма проблеми. Заразих се от пиърсинг на езика.Нямала съм среща с наркотици  :wink2: ... ако това имаш предвид де :)

9
Диагностика / PCR количествено
« -: Октомври 28, 2009, 13:15:07 »
Здравейте, не знам дали трябваше да пускам нова тема :) Ако не е трябвало, моля някой да я изтрие :)

Искам само да публикувам изследванията, които ми бяха направили  във Германско Българск Лаборатория Зинвест-К ООД.

Име на теста (изследването):
90.17 Hepatitis C virus (HCV) PCR - количествено

Резултат:  HCV-RNA=6510 /+/ положителен IU/ml резултат


90.20 Генотипизиране - Невъзможност за генотипизиране.


Забележка: При опити за генотипиране, резултат не може да бъде получен, най-вероятно поради малкото количество вирусна РНК.



Искам да попитам това за малкото количество вирусн РНК добре ли е и какво означават цифрите 6510 в изследването?

Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна!


Мама

10
Благодаря Ви за искрените пожелания!!!  :flowers3:


Наистина вярвам,че този "доктор" ще си получи заслуженото  :wink2:

Аз се надявам всичко с моята дъщеричка да е наред и след 2 години да няма и помен от тази коварна болест  :bath:


Прегръдки на всички вас!!!  :flowers:

11
Здравейте отново! :) Родих живо и здраво момиченце на 08.05.09 ;) Тестът за антитела е положителен,но докторите казаха,че друго не са очаквали,защото това са МОИТЕ антитела,които АЗ съм й предала. След година и половина две трябва пак да се направи изследване ,за да се види дали моите антитела ще се изчистят и дали тя има нейни антитела. Моля се на Господ всичко да е наред,защото моето дете...и всяко друго не заслужава това! За Бога...та тя е толкова невинна, мъничка..  :love5:
Родих по естествен път и я кърмя,но не директно,а с ръчна помпа се цедя в бутилчица и й давам от нея.Така ми се струва по-сигурно. Ненонатолозите ме убедиха,че няма нищо по-хубаво от майчиното мляко и да не се притеснявам относно хепатита.
Искам също така да се оплача от един Варненски доктор,чието име няма да споменавам,за да не подронвам "АВТОРИТЕТА" му. Отидох при него с молбата за секцио и му сподели (ЕСТЕСТВЕНО),че съм носител на Хеп. С. Той като чу започна да ми вади от 9 кладенеца вода и да ми казва,че не искал да се нагърбва с тази работа, понеже и той имал семейство и при едно ражане имало убождания и едва ли не заради мен той можел да си загуби работата. Каза,че ако стане така,че да тръгнада раждам нормално и се падна на неговото дежурство щял не щял ще ме изроди,ама така сам да се набутвал не можело. + това какво щял да обяснява на акушерския екип...те щели да искат пари за това... щели да си кажат :"Абе ,този доктор щом се нагърбва да изражда тая с Хеп.С значи е взел солидна сума пари!" . НЕ знам обаче аз едва издържах всички тези приказки и бях много разстроео, през цялото време плачех. И ми вика накрая :"Спокойно...неродено бебе не е останало!". Едва ли не бях прнудена да си раждам сама в нас!!!  :cowboy:
Този "ДОКТОР"...... не искам да му пожелавам най-лошото,но съм сигурна,че някой ден всичко това ще му се върне!

Искам искрено да благодаря на лекаря ,който пое ангажимента да ме изроди ...пак няма да споменавам имена. Те са колеги и работят в една болница. След като му споделихтой ми каза:"Ние отдавна сме спрели да ги делим по този начин!"

Този, който ми отказа.... като му идват циганките от махалата без здравни осигуровки,без изследвания застрахован ли е от хеп. Б С или пък СПИН?-Според мен НЕ. И ми каза,че това че споделям за болестта си било "ДОСТОЙНО за УВАЖЕНИЕ!", а аз му казах,че моето е ДОСТОЙНО,но неговото НЕ.

Пази Боже от такива Доктори!Той вместо да ти помогне.... ще те остави да се мъчиш и чувстваш най-мижитурското същество на този свят!

Ние се радваме на малката си дъщеричка!  :flowers4:

12
Във ВИП Брадър единия от лекарите,които бяха там каза,че Хепатит С се предавал чрез кожата! :)

13
Моята история / Re: Нова съм
« -: Април 13, 2009, 14:56:38 »
Здравейте,

моята гинеколожка, която води женската ми консултация е УБЕДЕНА, че има ваксина срещи хепатит Ц, от какъвто аз боледувам.... А аз й казвам, че няма такова нещо. Имала някаква пациентка бременна с хеп. Ц и тя си била купила от Италия за...само 300 Евро такава ваксина и я сложили на бебето.... Що за глупост????!?!?!?!? Аз не вярвам... то ако беше така щеше да се разчуе.

14
Честито мамче!  :flowers:


 :baby:


Да е жив и здрав! :) Много да ви радва!  :kiss:

15
Да, мисля да се лекувам-естествено! :) Само да се роди бебка и започвам да действам по въпроса  :flowers:

Благодаря Ви за инфото :)

Страници: [1] 2 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007