Покажи Участието - gele77

Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - gele77

Страници: [1] 2
1
Здравейте,имате ли представа дали аз мога да предам вируса хепатит Ц на жена ми и от там на детето,питам ви защото детенцето ми е на 4г. И сега го приеха в болница с диагноза Нефротичен Синдром и почвам да се обвинявам дали аз нещо нямам вина защото когато се роди,аз съм бил с вирусен хепатит Ц ф3 генотип 1А

2
Браво,аз съм 6 месеца след зепатиер за сега не се открива и професор Антонов каза,че щом до сега върви така,няма да се появи повече зепатиера е страхотно лекарство,аз също бях с Ф3 и никога не съм се ограничавал в храната вярно,че алкохол никакъв не пия

3
6м.след завършено лечение,вируса не се открива  :dance: проф.Антонов даже ми каза,че е това с вируса и няма смисал да си правя на 1г ПСР понеже при зепатиера няма връщане на вируса :dance: :yahoo:

4
Защо ходите в Токуда при полужение е СВ.Иван Рилски са най добрите в тази област.професор Антонов е светило ????

5
Всички ще са така,зепатиера е страхотно лекарство и поздравления за ПСР

6
При мен на 4 седмица вече не се откриваше вирус,но защо ще влизаш в болница???аз нямам и един ден болница по време на лечението имах само три дена за биопсията да ми подготвят документите

7
Ще подейства Дани сигорен съм в това,зепатиера е едно страхотно лекарство с успеваемост на 95%,Дани ти вече не си ли направи 1 ПСР

8
Днес си взех резултатите на ПСР 3 месеца след края на лечението и вирус не се открива :bravo2: :yahoo:

9
Някой има ли престава колко време след излекуване,черния дроб е напълно възстановен от Ф3

10
Аз като правех ПСР ми съвпадаше и с кръвната картина и за това на гладно го правех

11
благодаря ти Силве

12
Никой ли не знае дали това е нормално,ходих днес до Професор Антонов,но е на конференция и чак понеделник,а се притеснявам за ниските тромбоцити

13
Здравейте,днес си пуснах нови изследвания и асат и алат са в норма,но тромбоцитите за ми 67  при мин.130 това да не е заради лечението или има някакъв проблем. 

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
ПКК - 20 показателя   *   Профил   Виж по-долу
WBC   6.24   10^9/L   3.5 - 10.5
RBC   5.30   10^12/L   м. (4.4-6.1) ж. (4.2-5.4)
HGB   168   g/L   м. (135-180) ж. (120-160)
HTC   0.468   L/L   м. (0,40-0,54) ж. (0,37-0,47)
MCV   88.3   fL   82-98
MCH   31.7   pg   28-33
MCHC   359   g/L   330-350
PLT   67   10^9/L   130-360
LYM%   30.8   %   20,0 - 48,0
MONO%   8.8   %   1.0 - 11.0
EO%   1.80   %   0.0 - 6.0
BASO%   0.30   %   0.0 - 2.0
NEUT%   58.30   %   40,0 - 70,0
LYM#   1.92   10^9/L   1.1 - 3.8
MONO#   0.55   10^9/L   0.07 - 0.80
EO#   0.11   10^9/L   0.00 - 0.50
BASO#   0.02   10^9/L   0.00 - 0.14
NEUT#   3.64   10^9/L   2.1 - 6.4
RDW   0.13      
MPV   10.8   fL   9-13
Клинично-химични изследвания
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Gluc Глюкоза   5.65   mmol/L   3.5-6.7
Crea Креатинин   92   mkmol/L   м (74-134); ж (44-96)
TBil Общ билирубин   18.10   mkmol/L   3.4-21.0
DBil Директен билирубин   3.30   mkmol/L   0.8-8.5
TP Общ белтък   80.00   g/L   64-83
Alb Албумин   48.0   g/L   35-55
UA(S) Пикочна киселина   342   mkmol/L   м.(208-420) ж.(149-363)
ASAT   27   U/L   < 35
ALAT   12   U/L   < 40
GGT   22   U/L   м. (< 55) ж. (<38)
ALP Алкална фосфатаза   53   U/L   възрастни: до 300, деца до 640
Кръвосъсирване ( Coagulation)
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
PT Протромбиново време   *   Профил   Виж по-долу
PT sec   12.3   sec   10-15

14
Значи е нормално,божеее така се ИЗкорках сговни ми се всичко

15
Преди две седмици си пуснах тест за хепатит и спин безплатно в една лаборатория като ми взеха кръв от пръста,днес отидох да си видя резултатите и хепатит ц беше положителен,това дали може да е грешка или да се притеснявам вече,само преди 3 месеца ми завърши лечението и хепатит на последните резултати не се откриваше,а сега това????!!!!!! други ден имам 3 месечно изследване в иван рилски,но сега много се притесних

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007