Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Mia

Страници: [1]
1
Моята история / Re: Хроничен хепатит б
« -: Февруари 08, 2019, 14:02:42 »
Живея в Холандия.Досега само кръвни изследвания са ми правили.Може би аз не съм питала достатъчно,но покрай раждането и тревогите дали всичко с бебето ще е наред всичко друго ми беше на заден план,пък и доктора ми казваше всичко е наред и така.Този път ще бъда по подготвена ,благодаря сърдечно за насоките :)

2
Моята история / Re: Хроничен хепатит б
« -: Февруари 08, 2019, 00:37:22 »
Благодаря за изчерпателната статия :) След като я прочетох ми възникнаха още въпроси.На мен ми е извършван само физически преглед на черния дроб,не ми е правена ехография или друго изследване.Това трябва ли да ме притеснява?И стойностите на АЛАТ ,които са били 36 ,трябва ли да ме притесняват ?Тъй като в статията се посочват 19 IU/ml.

3
Моята история / Re: Хроничен хепатит б
« -: Февруари 07, 2019, 22:22:15 »
Благодаря за отговорите :) Нямам достъп до изследванията си и не знам какви са стойностите.Откриха ми хепатита през август 2017,бях бременна в 3 месец,правих изследвания още два пъти един път преди да родя и един след това.Всеки път ми казват ,че товарът е нисък и при последното изследване ми казаха ,че алат се е покачил малко беше около 36 мисля ,но това не било обезпокоително.В общи линии това е всичко, което знам.Иска ми се при следващата ми среща с доктора да съм по-наясно с това кое е важно и какви са практиките.

4
Моята история / Хроничен хепатит б
« -: Февруари 07, 2019, 00:18:49 »
Здравейте,може ли някой с хроничен хепатит и нисък вирусен товар да сподели колко често прави изследвания?Не живея в България и последното ми изследване беше преди около година,следващият месец съм на контролен преглед и се чудя дали този интервал е нормален.

5
Благодаря за окуражаващите думи.

6
Здравейте,
Има ли майки,които са кърмили с хроничен хепатит б?Как се справихте психически и емоционално със страха да не заразите бебето си не само чрез кърменето ,а и с отглеждането ,докато завърши пълния курс на ваксинация и изследвания за антитела?Бебето ми е на четири месеца,а аз постоянно се страхувам от всичко  . :crying2: Зърната често ми се разраняват и тогава кърмя само от едната гърда (по съвет на гинеколог и консултант по кърмене),но рухвам психически в тези моменти,а те непрекъсното се повтарят.Ако някой е минал през това ,моля да сподели опит.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007