Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - mikelitta

Страници: [1]
1
Здравейте, имам нужда от съвет, тъй като са празници и няма до кого друг да се допитам. майка ми се лекува вече повече от месец с Генерик от хепатит С, още на втората седмица от лечението кръвните и показатели асат и алат ггт, които бяха драстично завишени са вече в норма, лечението върви успешно, тя много добре понася лекарството. Писах друга тема  по въпроса тя е и с цироза Чайлд А. Днес се разболя от настинка, силна хрема, болки в гърлото и мускулни болки. някой може ли да ми каже тя се лекува с Генерик на Харвони със същия състав, може ли да пие чай от липа и лайка и да взима Витамин С или са несъвместими с лечението?

2
Здравейте, писах вече, че майка ми на 65 години е с хепатит С, генотип 1б и цироза с варици първа степен по Чайлд - 1А стадий. Проблемът е, че влезе в болница Медлайн в Пловдив, направи фибротест с резултат Ф4 и А3, ниски тромбоцити 73 и тройно завишени алат и асат. Понеже отказа биопсия категорично и не е в състояние да пребивава дълго в болница - гледа баща ми, който е 100 процента неподвижен и изисква постоянни грижи и отказва да влезе  в болница, а така няма шанс за отпускане на лечение за хепатита. Много съм притеснена заради цирозата и искам на всяка цена да излекува хепатита, но друга алтернатива на този етап освен генерик от Индия или Египет не виждам. От сърце ви моля, ако няко може да ми каже какви са стъпките, от къде  икак да поръчам лекарството да се свърже с мен. Моля ви!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007