Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - PlamenSh

Страници: [1]
1
Здравейте,

Завърших 48 седмично лечение за Хепатит С с Пегасис и Копегус преди два месеца. Вирусът изчезна на третия месец и не се появи до края. Ензимите ми също влязоха в норма по време на лечението, но при рутинен преглед тази седмица получавам следните резултати:
АСАТ - 68.7 U/l
AЛАТ - 122.1 U/l
ГГТ - 88.64 U/l
ALP - 49.8 - в норма
Това значи ли, че два месеца след лечението вирусът отново се е върнал или не може да се прецени по тези изследвания.

Моля за някаква информация или насоки какво да предприема.

Поздрави на всички,

2
Здравейте,
Лекувам се от 6 месеца от Хепатит С с Пегасис и Копегус. Сега завършвам първият цикъл, който ми е одобрен от здравната каса.
За съжаление установявам, че второто одобрение, колкото и бързо да се случи, няма как да не причини прекъсване. Искат репликацията да е най рано на 5 месеца и половина, а аз ще имам лекарства за 3 седмици след това. Ако репликацията стане готова за 1 седмица, дори и лекарят ми да подготви документите, да ги внеса за 1 ден, да не ме върнат за нещо, здравната каса ще има две седмици да ме одобри. За първите 6 месеца одобриха лечението за 1 месец и доколкото съм чувал дори това е твърде кратък срок.
В тази връзка дали някой не продава Пегасис и Копегус, които са му останали излишни?
Благодаря ви предварително за съдействието.

3
Здравейте,
Лекувам се от Хепатит С с интерферон и рибаварин от 3 месеца. Същевременно този месец ми предстои трета реваксинация с комбинирана ваксина за Хепатит А и Хепатит В.
Съветът за ваксината дойе от лекуващия ме лекар, който още при диагностицирането ме уведоми, че в момента най-големите ми врагове са алкохолът, антибиотиците и Хепатит В. Смятате ли, че реваксинацията в момента е безопасна? Ако не е безопасна ще превърне ли пропуска й предишните две ваксини в излишни и ще трябва ли като спра лечението да започвам ваксината от началото.
Благодаря Ви предварително за отделеното време и информацията.

4
Предстои ми лечение / Здравейте и от мен
« -: Август 13, 2010, 00:46:50 »
Здравейте и от мен. Казвам се Пламен, февруари месец тази година открих, че съм болен от Хепатит С. До сега преминах през всички възможни тестове и днес взех одобрения протокол от здравната каса. Първата доза от лекарствата са вече в хладилника ми и прочетох листовките на лекарствата. Меко казано е, че съм ужасен от това, което ме чака. Наистина ли всички тези странични ефекти са факт и се случват?

Поздрави,

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007