Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Venelin

Страници: [1]
1
Здравейте, дано пиша на правилното място.Изчетох много теми, но не можах да намеря отговор на моя въпрос.Бихте ли ми казали как точно се казва изследването което показва дали е изчистен вируса на хепатит Ц.Тоест след проведено и завършено лечение, успешно преди 2 години искаме да направим проверка, защото ми казаха че в много редки случаи, но е възможно не дай си Боже вируса да се върне.Предварително благодаря и пожелавам на всички весели празници и много много здраве  :girl_angel: :chat:

2
Здравейте и от мен,
Дано не съм объркал мястото за писане на въпросите които вълнуват и нас.8 месеца след приключване на лечението на хепатит Ц, в момента чакаме пак резултат надявайки се горещо да е негативен.Ако е така ще е най-страхотното нещо.Въпроса ми е че ние с жена ми също искаме бебе,но нещо притесненията за страничните ефекти от лекарствата са много голяме въпреки че дотук са минали 8 месеца след лечението.Искаме го много,спираме се за сега.Чудя се дали наистина организма се изчиства след тези препоръчителни 6 месеца,защо няма нищо написано за по натам? Срокът на мен лично ми се струва неразумно и прекалено кратък,предвид тежестта на химията.Незная колко да чакаме,прочетох че има хора тук направили го,браво за куража.Аз обаче някак не мога да го направя с чисто сърце,при започване на лечението си бях набил в главата че едва ли не след тия лекарства край завинаги с децата.Не сме млади,ако бяхме на 20 можеше да си позволим години за всеки случай,но сега това е въпрос който ме измъчва много.Има ли някой който да има детенце тук след проведено лечение ? Благодаря на всички за прочитането,дана резултата е наред,чакаме още,тормозя се постоянно,а го искаме много.
Поздрави.

3
Здравейте на всички,
Имам следния въпрос - при HCV от генотип 3 какво би трябвало да е лечението?
На жена ми и препоръчват интерферон и рибавирин за 24 седмици минимум, с евентуална вероятност за изчистване на вируса 80%.
Моля, ако някои се е лекувал от същия генотип, да ми пише и да сподели как протича, страничните ефекти, и въобще каквато и да било информация би ми била от полза!!
Благодаря!

4
Здравейте,
Имам  бебе на 3 месеца,но жена ми е с хепатит С, знае ли някои кога трябва да се изследва бебето, знам че то носи в себе си антитела до 6-месечна възраст и което евентуално би дало положителен резултат?
Моля, ако някой е минал по този път, да пише!
Предварително благодаря!

Венелин

5
Здравей Радослав,
Много е хубава първата статия постната от теб за видовете изледвания за видовете вирусни натоварвания.Въпреки страхотната и изчерпателност не можах да открия отговор на моя въпрос и те моля за съдействие ако знаех нещо по въпроса.Жана ми и предстои раждане до 2 седмици,с хроничен хепатит С е,в момента сме в Германия.Заради вида на раждането пуснахме HCV RNA тук обаче резултата пълна каша.Нашите резултати в България си бяха в такива IU/ml както си е ,когато взехме резултата от тук обаче ми направи впечатление че е кUI/ml,попитах докторката тя ми казва че това било друг стандарт, обаче нещо като по - концентрирана форма.Обаче на пръв поглед безобидното 52.3 кIU/ml след въпрос казаха че било десетократно увеличено спрямо резултата на жена ми от 2009 г от България.Теста тук го водят точно HCV RNA (qualitat),в статията казваш за таблица която трябва да уеднаквява резултатите в международни единици,скъсах да търся не мога да намеря къде и как се приравняват и разчитат тукашните към нашите и международните например.Страшно съм затормозен и разочарован,взеха ми 190 Евро за този тест а всъщност дори не знаем дали натоварването е висико и оттам невъзможноста да вземем решение за типа раждане което и предстои до 2 седмици.
Молбата ми е ако имаш някаква информация какво трябва да значи този резултат моля пиши.
Поздрави ,
Венелин

6
Здравейте,
аз съм нов във форума,не можах да намеря отговор на въпроса си,предварително се извинявам ако някъде съм пропуснал нещо.Жена ми е с хепатит С и и предстои раждане до 2 седмици,не можете да си представите в какъв кошмар живее,още не можем да вземем решение как да роди,навсякъде токова противоречиви мнения,като информация от лекарите същата работа.Всички оставят решението на нас.Със секциото има повече кръв по логика,моля за съвет,с какво то би могло да помогне,по доброто решение ли е за раждане,тя има вече насрочена дата за секцио,но още се колебаем?Моля ако някой знае нещо по въпроса или е минал по този път да сподели.
Предварително ви благодаря.
Венелин.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007