Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Хепи Би

Страници: [1]
1
:cupid: :cupid: :cupid: :cupid: :angel: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid:

"Докато не започнеш да кашляш кръв, нищо ти няма" е Оптимистично-позитивна тема! 

Нуждата от нея дойде в резултат на силната воля и добрия дух на Форума, от способността ни да минаваме през предизвикателствата на живота. И понеже всички смело се борим с хепатита, искаме да споделим хубавите неща, които ни се случват, по пътя към победата.

Изборът на заглавие дойде от изказване на личния лекар на потребител на форума – Морещица, публикуван в „Митове, крилати фрази и легенди за хепатита!” през 2009.

Позволих си да използвам този цитат, понеже (вероятно без да си дава сметка) този личен лекар е събрал квинтесенцията на лечението ни в едно изречение. Факт. Щом не кашляме кръв – нищо ни няма. Сериозно – някой в този форум, който лекува хепатит, да кашля кръв! Не. Ето, виждате ли! Вече имаме причина да се усмихнем на деня.   

Моето щастие в лечението дойде от вас. Първият път, когато написах „хепатит Б” в гугъл с треперещи пръсти и трудно дишане, естествено излезе Форум на хепатитно болните. Казах си „Аз не съм една от Тях”. След няколко месеца си казах „Аз съм една от Тях”. Днес, с гордост и блага усмивка, си казвам „Аз съм една от Нас”. 

Благодаря на всички минали, настоящи и бъдещи потребители на Форума. Той ме лекува повече от интерферон.

И днес не кашлям кръв. Това е прекрасно, нали! 

:cupid: :cupid: :cupid: :cupid: :angel: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid:

2
Здравейте,

От около година воайорствам из форума. Не съм се регистрирала, защото всеки страх, който изпитвах, някой го беше изпитвал. Всеки въпрос, който имах – някой го беше задал. А вие ми давахте надежда. Давахте ми отговорите, от които имахме нужда, а понякога и отговорите, които не исках да знам. Благодаря!

Днес пиша, за да дам своята лепта от информация.

Лекувам се в Александровска. В петък сложих 10-ти интерферон. Страничните ефекти са обичайните. Левкоцитите паднаха до 2.3. В четвъртък (07.07.2011) от болницата ми дадоха „малко експериментално” лекарство за повишаване на левкоцити – МАОЛО. Пише, че е хранителна добавка при химиотерапия и лъчетерапия. Сайтът им е www.smilo-bg.com. Има коментари на пациенти, които са го ползвали, но на мен ми звучат малко поръчкови. За лекуващите се в Александровска няма да е изненада, че не получих информация нито за лекарството, нито за ефектите. Дори не ме попитаха как съм, при положение, че ми е първото посещение там, след началото на лечението. Дадоха инструкции да си направя ПКК в петък. Ще ви държа в течение!

Щастлив ден!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007