Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - deadora

Страници: [1]
1
Как да живеем с хепатита / дипресия
« -: Ноември 17, 2013, 08:32:23 »
Мой близък е с хепатит б,преминал е два курса на лечение с интерферон и в момента вече 7-8 месеца след лечение той е много изнервен и агресивен!Помоли ме да Ви попитам имал ли е някой от вас такъв проблем и с какво се е лекувал или единственият начин е посещение на психиатър?

2
Завършено лечение / след лечението
« -: Септември 03, 2013, 23:56:20 »
извинявам се ако не е тук мястото на тази тема,но искам да попитам след като се завърши лечението,може ли докато се изчакват шесте месеца за пср-а,да работиш в чужбина?Ако някой може да ме информира по въпроса,ще бъда много благодарна!

3
Здравейте,ето,че пак ми се налага да потърся от вас съвет!И понеже отдавна не съм ползвала форума,искам да припомня,че синът ми е с хепатит ц,като от ноември 2012г. е на лечение с пегасис и купегус.Още първият ПСР,не отчиташе наличие на вируса.Почти всеки месец си прави кръвна картина и всичкипоказатели му бяха в норма,но последните изследвания от август ни притесниха,дали са основателни нашите тревоги надявам се ,да кажете вие!Ще напиша само това,което не е в норма-хематокрит-0,396(при минимум 0,40)   ТРОМБОЦИТИ-129  10^9/1(при минимум 150)      суе-30мм(при максимум18мм)       билирубин директен-5,17МСМО/1(при максимум 4,0)асат-17,35 ,  алат-19,66  , ггтп-39,51 (тези са добри,но ги пиша за информация) Та надяваме се ,че няма нещо тревожно за да се обръщаме към лекуващият лекар и да я притесняваме излишно,защото е много заета и няма време!!!Благодаря предварително!!!

4
Започам въпроса си с извинение,защото съм сигурна,че назад във времето някъде из темите на форума бях чела такава статия ,но сега не мога да открия темата!В общи линии  си спомням,че не се препоръчваше плажа,когато си на лечение с интерферон,но ако приемем,че всяко правило си има изключение искам да попитам-ако не се прекалява,ако се ходи на плаж,когато слънцето не е силно и се ползва плажен чадър и плажно масло с висок фактор,може би ще може?!Питам,защото това е много  важно "лекарство" срещу интерфероновата депресия,поне за нашият случай това е така!!! :sad_girl:

5
На лечение съм / пълна кръвна картина
« -: Януари 24, 2013, 22:50:04 »
Моля за помощ!!!Насочете ни,кой трябва да ни даде талон за пълна кръвна картина(оказа се,че трябва да се прави всеки месец)-хепатолога или личния лекар?Ще бъда благодарна,защото нашата хепатоложка е много пестилива на обяснения!!!!

6
Много спешно искам да попитам, може ли болен от хепатит C да провежда лечение с антибиотик и лекарства, съдържащи парацетамол?
Накратко, в момента моя познат е с настинка (надяваме се да не е грип), а най-вече в края на месеца му предстои биопсия, много се притеснявам за него!
Отправям към вас този въпрос, защото ако не е вредно, искаме да вземем мерки, докато вече в понеделник отидем на лекар!!!
И още нещо ми се иска да попитам  - как се отразява едно такова преболедуване на черният дроб, може ли заради това да се отложи биопсията???

7
Здравейте,
До този момент никъде не прочетох и не срещнах написано, а ме интересува и е много важно да знам - как се отразява интерфероновото лечение на болните от язва на дванадесетопръстника?
И въобще - при наличие на язва предприема ли се това лечение?

8
Моята история / Мой близък има хепатит C
« -: Януари 10, 2012, 20:55:33 »
Извинете ме, ако не точно тук е мястото, където искам да задам много важен за мен въпрос!
Отнася се за следното - мой много близък преди 3 месеца му откриха хепатит C. До този момент той няма и идея как може да се е заразил, имайки в предвид, че заразяването става най-вече по кръвен път.
Това ни наведе на следните съмнения! Това е и моят въпрос към вас - ако е попрекалил в един период от време с алкохола, има ли вероятност да има алкохолен хепатит, а изследванията да показват грешно наличие на хепатит C???

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007