Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - vanessa12

Страници: [1]
1
Диагностика / Алкална фосфатаза??
« -: Юли 19, 2016, 16:03:21 »
Здравейте, може ли коментар на високите ми нива на Алкална фосфатаза и каква е връзката им с хепатита- Не разбирам защо трябва да следя Алкалната фосфатаза какво означава стойностите над нармата?

АСАТ(GOT,AsAT)   15.43   U/I   M ( 2 - 40 ); Ж ( 2 - 38 )
АЛАТ(GPT, ALAT)   18.65   U/l   2 - 38
ГГТ (GGT)           13.46   U/l   M ( - 45); Ж (2 - 30)
Алкална фосфатаза (Аlkaline Phosphatase)   289.20   U/l   М ( < 270 ); Ж ( < 240 )
Молекулярна диагностика /PCR/[/b]
Забележка: Няма.
Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
Хепатит B /HBV/ ДНК количествен   *   Профил   Виж по-долу
в IU/ml   472 / 2.6 log10   IU/ml    Не се открива
в copies/ml   2 124/ 3.3 log10   copies/ml   

2
Здравейте, бременна съм в 6 гс и имам изписан от имунолозите заради завишени НК клетки и В лимфоците вливания на ИМУНОВЕНИН или ОКТАГАМ. Имам вирусен хепатит В с ниска веремия и ме интересува може ли да ми влоши чернодробните показатели. Ще бъда много благодарна ако някой се включи  с мнение!

3
Здравейте, искам да попитам може ли да ми навреди по някакъв начин стимулациията с хормонални лекарства, инжекции и т.н които се прилагат преди процедура инвитро. Аз съм вирусен хепатит В   и се притеснявам относно възможността да се активира вируса от евентуална хормонална стимулация. Ще бъда благодарна, ако някой се включи с отговор!


 

4
Здравейте, може ли да ми помогнете да изтълкувам резултатите от изследванията ми за Хепатит Б. Не ми става ясно в каква фаза е хапатита, активен, пасивен, хроничен, мога ли да го предавам и т.н. Необходимо ли е да си направя и ДНК изследването, което е по-скъпо..
HBsAg 7037-положителен
Аnti HBs <2.00
Anti HBc IgM 0.04-отрицателен
HBe Ag 0.052 - отрицателен
Anti HBe 0.003 -положителен
АСАТ и АЛАТ в норма





5
Общи теми / Помощ имам положителен тест!
« -: Октомври 09, 2014, 22:09:10 »
Здравейте, моля за помощ! Имам 2 положителни тестове за HBsAg и съм много притеснена и объркана от това, което чета. От Пловдив съм и случайно го открих хепатита покрай опитите ми да забременея, нямам симптоми, без заразен близък..Миналата седмица ми показа положителен тест и днес реших да го повторя отново -стойността на hbsag ми е 7037. Ще съм много благодарна ако може да ми дадете някакви насоки, какво да предприема, към кого да се обърна, какви допълнителни изследвания са нужни..

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007