Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - ДОГИ

Страници: [1]
1
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЕХ ДА  ИМАХ ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИЗЛЕКУВАМ ВСИЧКИ! Пожелавам тази година половината а другата година и останалата половина да се поздравим с липсата на хепатита.
При нас има  съмнение за виросна пневмония на8 снимка не се вижда но на слушалка се чувала и е предписан антибиотик
 АВЕЛОКС доста силен, има ли някой който да е пил този или друг антибиотик по време на лечението моля ви за мнение. Благодаря ви бъдете здрави и щастливи!

2
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЕХ ДА  ИМАХ ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИЗЛЕКУВАМ ВСИЧКИ! Пожелавам тази година половината а другата година и останалата половина да се поздравим с липсата на хепатита.
При нас има  съмнение за виросна пневмония на снимка не се вижда но на слушалка се чувала и е предписан антибиотик
 АВЕЛОКС доста силен, има ли някой който да е пил този или друг антибиотик по време на лечението моля ви за мнение. Благодаря ви бъдете здрави и щастливи!

3
Здравейте позволявам си да открия нова тема ьа ГЕНЕРИКА който ни наложиха без дори да ни оставят или попитат за мнени. Толкова трудности имаше с този Виреад че дори си станахме приятели и го заобичахме това хапче. И защо да ни е спокойно тук в България колкото по трудно по добре. Някой се сети нещо и хоп генерик който /уж/бил 100%същия А ДАНО ДАНО! Дано да са изчистени страничните му действия колкото на Виреада и да сме по добре всички от него. ДАЙ БОЖЕ да е така! Да се надяваме  някой другда не сесети  за още по евтин генерик че накрая не ми се мисли. Ядосана съм то си личи.
Пак ходене по мъките личната раьбрала недоразбрала в аптеката също. Моля тук да споделяме за генерика за получаването му за понасянето му, за това как се отразява на организма и силно се надявам всичко да е ОК и да има добри и ОТЛИЧНИ резултати от него!
Моля ви да споделяме!

4
Моята история / Относно Вериад
« -: Август 09, 2017, 07:50:54 »
Здравейте! Извинявам се ако темата ми не е за МОЯТА ИСТОРИЯ, но доста търсих и неможах да намеря къде е темата ДОПЛАЩАНЕ НА ВЕРИАД!
Иска ли някой да си закупи хапчето. От чужбина си поръчах  една опаковка Вериад, но ако някой се нуждае може да донесат само още две. Опаковката е 245 лв. Ще пристигнат към 20 август.
Приятен и успешен да е денят Ви!

5
Здравейте, моля да споделите имали ли сте проблем със забавянето на протоколите.Вече 25 дни се бави втолия протокол точно мислехме че е време да се взима хапчето и ни казаха че протокола не е дошъл още от София. Къде да го търсим и какво да направим? Благодаря предварително!
    С поздрав   Оля

6
 Здравейте! Бихте ли ми обяснили как става изписването на рецептите за Виреад ! Сега лекарството го има обаче чакаме 29 да вземем рецепта.Миналия и по миналия месец имахме рецепти и чакахме лекарството да го доставят. И така с тези забавяния резерва от 15 хапчета се стопи.Дано от аптеката да удържат на думата си и да запазят хапчето.Това лечение има стотици неизвестни.
Благодаря ви предварително!
                                  С поздрав: 
                                                Оля

7
Здравейте и от мен!
 За протокола и за обръщение към мен,  казвам се Оля!
Трудно е, но вие вече го знаете щом сте тук преди мен.Накратко- от май 2013 започна кошмара, шест месеца чакаш да видиш хроничен или не е хепатита  Б,  вече така я мразя тази буква. Жалко, че и Родината ни започва с нея, ама и тя много се объркала както и хората, лекуващи се от този упорит вирус.
След дълго ходене по мъките- изследвания ,биопсии , разни процедури и т.н. протоколи, Здравни каси, започнато лечение с Виреад и поемаш глътка, казваш си " Болен си ", но тръгваш по пътя на успешното изцеление. Но още на 4 месец разбираш, че в България няма нищо сигурно. Изчезнаха от аптечната мрежа хапчетата Виреад. Как така изчезват като на теб са ти отпуснати за 6 месеца.И почваш да търсиш, да молиш, да се ужасяваш, че ще изпиеш последното, а нямаш следващо и намираш някой случайно все едно Господ ти го е пратил в труден момент. Той ти ги доставя, да ОК този месец е спасен и почваш да пиеш, само че пускат предаване по телевизията и се казва че има фалшиви лекарства за хепатит Б. Почва кошмар-  аз фалшиво ли пия или редовно, аз ще оздравея ли или ще стана по болен, кой да ти отговори?
Моля ви, ПРИЯТЕЛИ, така ще ви наричам защото доста време чет,а но не се решавах, не знаех дали ще се справя, но от това което съм прочела вие всички сте като едно цяло. Помагате си, радвате се когато някой премине в отдел УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ.  Пожелавам ДАЙ БОЖЕ и аз  всички да напишем там. Нека всеки, който се е сблъскал с подобно притеснение за фалшиви хапчета или със забавяне на лекарството да ми даде съвет какво да предприемем.Остават още 4 дни до доставката на следващата опаковка. Още не са готови  изследванията от три месечния курс, ще споделя като са готови.
 Благодаря ви предварително за отделеното време и съпричастност!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007