Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - ДОГИ

Страници: [1]
1
Моята история / Относно Вериад
« -: Август 09, 2017, 07:50:54 »
Здравейте! Извинявам се ако темата ми не е за МОЯТА ИСТОРИЯ, но доста търсих и неможах да намеря къде е темата ДОПЛАЩАНЕ НА ВЕРИАД!
Иска ли някой да си закупи хапчето. От чужбина си поръчах  една опаковка Вериад, но ако някой се нуждае може да донесат само още две. Опаковката е 245 лв. Ще пристигнат към 20 август.
Приятен и успешен да е денят Ви!

2
Здравейте, моля да споделите имали ли сте проблем със забавянето на протоколите.Вече 25 дни се бави втолия протокол точно мислехме че е време да се взима хапчето и ни казаха че протокола не е дошъл още от София. Къде да го търсим и какво да направим? Благодаря предварително!
    С поздрав   Оля

3
 Здравейте! Бихте ли ми обяснили как става изписването на рецептите за Виреад ! Сега лекарството го има обаче чакаме 29 да вземем рецепта.Миналия и по миналия месец имахме рецепти и чакахме лекарството да го доставят. И така с тези забавяния резерва от 15 хапчета се стопи.Дано от аптеката да удържат на думата си и да запазят хапчето.Това лечение има стотици неизвестни.
Благодаря ви предварително!
                                  С поздрав: 
                                                Оля

4
Здравейте и от мен!
 За протокола и за обръщение към мен,  казвам се Оля!
Трудно е, но вие вече го знаете щом сте тук преди мен.Накратко- от май 2013 започна кошмара, шест месеца чакаш да видиш хроничен или не е хепатита  Б,  вече така я мразя тази буква. Жалко, че и Родината ни започва с нея, ама и тя много се объркала както и хората, лекуващи се от този упорит вирус.
След дълго ходене по мъките- изследвания ,биопсии , разни процедури и т.н. протоколи, Здравни каси, започнато лечение с Виреад и поемаш глътка, казваш си " Болен си ", но тръгваш по пътя на успешното изцеление. Но още на 4 месец разбираш, че в България няма нищо сигурно. Изчезнаха от аптечната мрежа хапчетата Виреад. Как така изчезват като на теб са ти отпуснати за 6 месеца.И почваш да търсиш, да молиш, да се ужасяваш, че ще изпиеш последното, а нямаш следващо и намираш някой случайно все едно Господ ти го е пратил в труден момент. Той ти ги доставя, да ОК този месец е спасен и почваш да пиеш, само че пускат предаване по телевизията и се казва че има фалшиви лекарства за хепатит Б. Почва кошмар-  аз фалшиво ли пия или редовно, аз ще оздравея ли или ще стана по болен, кой да ти отговори?
Моля ви, ПРИЯТЕЛИ, така ще ви наричам защото доста време чет,а но не се решавах, не знаех дали ще се справя, но от това което съм прочела вие всички сте като едно цяло. Помагате си, радвате се когато някой премине в отдел УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ.  Пожелавам ДАЙ БОЖЕ и аз  всички да напишем там. Нека всеки, който се е сблъскал с подобно притеснение за фалшиви хапчета или със забавяне на лекарството да ми даде съвет какво да предприемем.Остават още 4 дни до доставката на следващата опаковка. Още не са готови  изследванията от три месечния курс, ще споделя като са готови.
 Благодаря ви предварително за отделеното време и съпричастност!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007