Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - сперанца

Страници: [1]
1
Здравейте!
Разбрах, че съм болна от Хепатит С преди около 15 години. Минах през всичките фази на болестта и се научих да живея с нея. Забременях и изчетох томове литература. Спомням си, че при момченцата рискът беше по-малък или обобщено шансът да заразя детето си беше около 3%. Рискът от заразяване при раждането туширах като ми направиха секцио, а рискът при кърмене като пиеше от шише. Какъв беше шокът за мен обаче, когато след изследвания в родилният дом ми сервираха че новороденият ми син също има Хепатит С. Това помрачи радостта ми от появата му. Сами знаете какво означава това. Само аз си знам как съм го преживяла.
Здравната система в която вече съм изгубила доверие реши, че неговото състояние трябва да се следи, като веднъж в годината му се взема кръв от пръстчето и минава видеозон. При всичките изследвания, които сме направили до сега показват че детето е в отлична форма.
В миг на просветление аз прочетох някаква статия в която пишеше, че е абсолютно нормално след раждането да са останали някакви тела от майката и то да даде този резултат.  На мен това обаче никой не ми го каза!!! Оставиха ме да живея с тази вина!!!
Коментарът на личната е че дори той да е добре бил вирусоносител. Следователно аз си зададох въпроса- тези хора, които даряват кръв как разбират дали са болни или вирусоносители. Според мен много лекари не са добре запознати какво говорят.
Та баща му е казал на личната, че сме готови да си платим изследване, което да покаже с точност болно ли е детето или не. Отговорът обаче бил че на тази възраст - 7 години такова изследване не може да бъде проведено.
Следователно съм допуснала грешка като им казах, че съм болна и сега ми разиграват детето като маймуна. А най-вероятно то е здраво!
И понеже както споменах повече на лекар вяра нямам, реших да попитам вас приятели. Защото всяка ваша дума е изстрадана!
Вярно ли е това твърдение на личната или пак ме вкарва в заблуда???
Ще ви бъда много благодарна за помощта!


Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007