Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - mama_varna

Страници: [1]
1
Здравейте отново!

След година и 7 месеца откакто разбрах за Хепатит С влязох в болница и ми направиха биопсията  :dance: След 2-3 седмици протокола ми ще бъде изготвен от болницата  :bravo2: Но искам да ви питам нещо,което ми казаха лекарите там. Аз съм заразена, може би от около 8 години (пиърсинг на езика),но всичките ми показатели бяха в нормите при изследванията в болницата. Лекарката ми каза,че ИМА възможност организма ми да се самоизлекува поради тези ниски показатели и ниската концентрация на вируса в кръвта (Хаш Це ве - РНА=6510). И аз като я попитах....е това излекуване не е ли до 6 месеца от заразяването? И тя ми каза,че по принцип е така,но е имало случаи,в които пациенти се излекуват, когато концентрацията е малка.  :shocked1:

Вие какво ще кажете по въпроса...с магданоза ? :) :)  :mocking:

2
Диагностика / PCR количествено
« -: Октомври 28, 2009, 13:15:07 »
Здравейте, не знам дали трябваше да пускам нова тема :) Ако не е трябвало, моля някой да я изтрие :)

Искам само да публикувам изследванията, които ми бяха направили  във Германско Българск Лаборатория Зинвест-К ООД.

Име на теста (изследването):
90.17 Hepatitis C virus (HCV) PCR - количествено

Резултат:  HCV-RNA=6510 /+/ положителен IU/ml резултат


90.20 Генотипизиране - Невъзможност за генотипизиране.


Забележка: При опити за генотипиране, резултат не може да бъде получен, най-вероятно поради малкото количество вирусна РНК.Искам да попитам това за малкото количество вирусн РНК добре ли е и какво означават цифрите 6510 в изследването?

Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна!


Мама

3
Здравейте отново! :) Родих живо и здраво момиченце на 08.05.09 ;) Тестът за антитела е положителен,но докторите казаха,че друго не са очаквали,защото това са МОИТЕ антитела,които АЗ съм й предала. След година и половина две трябва пак да се направи изследване ,за да се види дали моите антитела ще се изчистят и дали тя има нейни антитела. Моля се на Господ всичко да е наред,защото моето дете...и всяко друго не заслужава това! За Бога...та тя е толкова невинна, мъничка..  :love5:
Родих по естествен път и я кърмя,но не директно,а с ръчна помпа се цедя в бутилчица и й давам от нея.Така ми се струва по-сигурно. Ненонатолозите ме убедиха,че няма нищо по-хубаво от майчиното мляко и да не се притеснявам относно хепатита.
Искам също така да се оплача от един Варненски доктор,чието име няма да споменавам,за да не подронвам "АВТОРИТЕТА" му. Отидох при него с молбата за секцио и му сподели (ЕСТЕСТВЕНО),че съм носител на Хеп. С. Той като чу започна да ми вади от 9 кладенеца вода и да ми казва,че не искал да се нагърбва с тази работа, понеже и той имал семейство и при едно ражане имало убождания и едва ли не заради мен той можел да си загуби работата. Каза,че ако стане така,че да тръгнада раждам нормално и се падна на неговото дежурство щял не щял ще ме изроди,ама така сам да се набутвал не можело. + това какво щял да обяснява на акушерския екип...те щели да искат пари за това... щели да си кажат :"Абе ,този доктор щом се нагърбва да изражда тая с Хеп.С значи е взел солидна сума пари!" . НЕ знам обаче аз едва издържах всички тези приказки и бях много разстроео, през цялото време плачех. И ми вика накрая :"Спокойно...неродено бебе не е останало!". Едва ли не бях прнудена да си раждам сама в нас!!!  :cowboy:
Този "ДОКТОР"...... не искам да му пожелавам най-лошото,но съм сигурна,че някой ден всичко това ще му се върне!

Искам искрено да благодаря на лекаря ,който пое ангажимента да ме изроди ...пак няма да споменавам имена. Те са колеги и работят в една болница. След като му споделихтой ми каза:"Ние отдавна сме спрели да ги делим по този начин!"

Този, който ми отказа.... като му идват циганките от махалата без здравни осигуровки,без изследвания застрахован ли е от хеп. Б С или пък СПИН?-Според мен НЕ. И ми каза,че това че споделям за болестта си било "ДОСТОЙНО за УВАЖЕНИЕ!", а аз му казах,че моето е ДОСТОЙНО,но неговото НЕ.

Пази Боже от такива Доктори!Той вместо да ти помогне.... ще те остави да се мъчиш и чувстваш най-мижитурското същество на този свят!

Ние се радваме на малката си дъщеричка!  :flowers4:

4
Моята история / Нов член- Мама от Варна
« -: Ноември 20, 2008, 19:05:11 »
ЗДравейте,

искам да споделя някои неща с вас,защото ми се случва нещо според мен наистина странно  :-\

Юли месец,2008 г. при случайно изследване открих ,че имам Хепатит С. Такаааа..... на 14.10.2008 г. показателите ми са както следва: ГАма ГТ- 14.20 (в норма), АсАТ - 49.18 (18 единици над нормата), АлАТ - 109 (77 единици над нормата); Билирубин,общ - 10.46 (в нормата).

Бременна съм в трети месец също да кажа.

Отидох онзи ден в инфекциозна клиника, където ми пуснаха още веднъж изследванията и ми казаха,че ако АлАТ е 3-цифрено число ще ме приемат за някакви вливания и приемане на лекарства.

През периода откакто знам,че съм болна не съм приемала никакви лекарствени средства.

И днес отивам на ИЗследвания за чернодробните показатели.... и какво да видя??????!?!?!???!??!?!??!?!?!?? Всички показатели са в норма.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разревах се от радост.... и вълнение...

Чудя се..понеже четох тук в този сайт,че е възможно самооздравяване на организма. И дали на мен не ми се случва това????

След 10 дни ще пускам онези полимеразоверижни изследвания ,които откриват концентрацията на вируса в кръвта... - 170 лв. ,изпращали ги до Франция.


Кажете ми какво мислите по случая? Не е ли интересно как спадат показателите от САМОСЕБЕ си без приемане на каквито и да било медикаменти и то в разстояние на 1 месец...?    :clap:

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007