Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Даниил Андреев

Страници: [1]
1
Преди 15 години дарявах кръв и не обърнах голямо внимание на листа хартия, който ми беше пратен в пощенската кутия, в който пишеше, че имам антитела на хепатит С, направих хлапашка по това време асоциация, че щом има антитела значи вируса е победен, не съм боледувал през годините, за това не съм си правил тестове за кръв и урина, не ми се е налагало да ходя по доктори , освен на заболекар, началото на лятото на 2016, реших просто профилактично да си направя кръвни изледвания, които показаха завишени АЛАТ и АСАТ, което индикираше че имам някакъв проблем, в последствие се оказа хепатит С генотип 3, вече разбрах какво ми е коствало хлапашкото мислене преди 15 години, и се почна моята сага по ходени на мъките, по незнайно кава причина АЛАТ, АСАТ и ГГТ почнаха да ми скачат главоломно всяка седмица не с единици а с десетици , след като биопсията ми показа А2Ф2, здравната каса ми намазаха ските и ми биха шута, с една дума първо трябва да станете по зле за да станете по добре, след толкова стрес и напрежения, реших да си купя лекарството, първото с което се сблъсках бяха ужасяващите цени за пълния курс на лечение за нашия стандарт на живот, бях се отчаял, явно ще  трябва да чакам до Ф3, но не се отчаях да търся, което ми се отплати в дългосрочен план.Рискувах с индиски генерик, първо с което се сблъсках беше цената, веднага си помислих не може да бъде такава, като на един айфон 7, ако е измама поне няма се набутам много, бях отчаян, въпреки че прочетом хилядите коментари в нета че всичко е реално с положитеелн ефект, допълнително разбрах, че създателя на Совалди Фармасет, който е предлагал пълен курс за лечение от 12 000$ е бил закупен от Гилид Саянс, които съответно превръщата пациентите в дойни крави и касички като надуват главоломно цените, като си запазват лъвския пай и правото да продават в Европа и САЩ , за Африка и Азия дават лиценз на индийски компании, които могат да си определят сами цените, хвърлих заровете и каквото сабя покаже, взех си пълен курс 12 седмици Софосбувир + Даклатасвир, преди да започна октомври месец АЛАТ АСАТ и ГГТ ми бяха

ACAT      176.90   U/L   < 42.00
AЛAT      350.00   U/L   <41.00
GGT    62,30 U/L   M 15.0 - 60.0 ;>K 10.0-40.0
виремия 250 000

След 4 седмици лечение Софосбувир + Даклатазвир HCV RNA показва че нямам вирус в кръвта, АЛАТ и АСАТ са следните.

АСАТ 29.29 U/L < 42.00
АЛАТ 66.32 U/L < 41.00
GGT  23.64 U/L  М 15.0 - 60.0














Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007